Elektronika
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Elektronika
Autórádiónál melyik márkák jók? Blaupunktot néztem, de érdemesebb esetleg Pioneert vagy Sonyt venni?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem is Logitech van, csak nekem X-210. Mondjuk nemtom lehet-e még kapni, mert már 6-7 éve megvan, de 8-9 körül volt ha jól emlékszem 25W, otthonra sztem tökéletes. Mondjuk ha kicsutkázom még ez is lehallatszik az utcára.
Annyi hogy a mélyet ne rakd sztem szőnyegre, hanem valami kemény sima felületre, mondjuk parketta akkor jobban szól.
Annyi hogy a mélyet ne rakd sztem szőnyegre, hanem valami kemény sima felületre, mondjuk parketta akkor jobban szól.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezek baromira tetszenek,és tényleg nem vészesek. Kérdés jól szólnak-e.P. Krisz írta:A Genius Sw 2.1 hangfalcsalád tagjai között nézz szét , az áruk sem olyan vészes .
Luigi az már kicsit vészes,annyit nem akarok rá költeni.
Hát ez nem kell hogy mobilis legyen,nem akarom a laptoppal hurcibálni sehova.Én Logitech v. Genius közül választanék. Kérdés, hogy csak otthonra kell, vagy a laptoppal együtt esetleg azt is szeretnéd majd vinni. Ha igen, érdemes olyat nézni szerintem, aminek egyszerű USB-s tápja van, így megspórolsz még további kábeleket. Ha otthonra, akkor egy 10W körüli már megfelelő lehet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Nekem ilyen van a géphez kötve : Logitech X-230Hangfalat vennék
Nagyon jól szól,erős a basszus is. (32W-os)
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- P. Krisz
A Genius Sw 2.1 hangfalcsalád tagjai között nézz szét , az áruk sem olyan vészes .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Én Logitech v. Genius közül választanék. Kérdés, hogy csak otthonra kell, vagy a laptoppal együtt esetleg azt is szeretnéd majd vinni. Ha igen, érdemes olyat nézni szerintem, aminek egyszerű USB-s tápja van, így megspórolsz még további kábeleket. Ha otthonra, akkor egy 10W körüli már megfelelő lehet.miro írta:Srácok,segítséget szeretnék.
Hangfalat vennék a laptophoz,unom a doboz hangot nagyon.
Nem akarok óriási összeget rákölteni,meg nem is akarok 5.1-es 2 méteres mély ládás tököm tudja mivel felszerelt cuccot.
Legyen egy kis mély benne,azért ha van egy kis házibuli,vagy piálgatás akkor lehessen hallgatni,de nem az a cél hogy a szomszéd rendőrt hívjon.
Ha esetleg valaki tud valami jó márkát,vagy külön típust azt megköszönöm.
- miro
Srácok,segítséget szeretnék.
Nem akarok óriási összeget rákölteni,meg nem is akarok 5.1-es 2 méteres mély ládás tököm tudja mivel felszerelt cuccot.
Legyen egy kis mély benne,azért ha van egy kis házibuli,vagy piálgatás akkor lehessen hallgatni,de nem az a cél hogy a szomszéd rendőrt hívjon.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Wireless fejhallgatót akarok venni, és úgy kb. 15k-t szánnék rá. Ti mit ajánlanátok? Anno 5 évig nyúztam egy ilyen Sonyt, de sajnos feladta a szolgálatot. Köszi!
Én nem igazán értek hozzá, de héten vettem egy bontatlan samsung nx300-at 75-ért. Egyelőre tetszik.hunmiller írta:MILC gépet szeretnék venni, de kettő között nem tudok dönteni. Aki ért a fotózáshoz, melyiket javasolná az alábbiak közül?
Nikon 1 S1 v.Samsung NX Mini +9-27mm
Nagyon köszi előre is!
tick. tick. tick.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
MILC gépet szeretnék venni, de kettő között nem tudok dönteni. Aki ért a fotózáshoz, melyiket javasolná az alábbiak közül?
Nagyon köszi előre is!
Nagyon köszi előre is!
Egyelőre nincs róla sok infó, de a következő prototípust 2015 második negyedévére tervezik, Spiral3 lesz a neve és valószínűleg utána fog megjelenni a végleges termék, először Puerto Ricoban, majd világszerte.
Egyelőre kissé szkeptikus vagyok, de mindenképp megvárom, hogy mi sül ki a dologból mielőtt új telefont vennék. Már ideje lenne lecserélnem az Xperia P-t, de úgy látszik még megússza pár hónapig.
Egyelőre kissé szkeptikus vagyok, de mindenképp megvárom, hogy mi sül ki a dologból mielőtt új telefont vennék. Már ideje lenne lecserélnem az Xperia P-t, de úgy látszik még megússza pár hónapig.
- miro
Na menj már.Ez óriási,ha esetleg tudsz majd róla többet,illetve már valahol kapható,akkor örülnék ha megosztanád.Ewr írta:Mi a véleményetek a Project Ara-ról?
Ez lesz az első moduláris okostelefon és állítólag még idén meg fog jelenni.
Szerintem nagy potenciál van benne, mert lényegében az egész telefon testreszabható és nem kell 2 évente lecserélni a készüléket, hanem ami elavul azt le lehet váltani. Olyan, mint egy mini PC.
Az ára elég bíztatónak tűnik. Alapmodellek kb. 100 dollártól lesznek majd kaphatóak, nyílván a modulokért fognak sok pénzt elkérni.
Akit érdekelnek még egyéb részletek, itt van pár érdekes infó a készülékről.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Mi a véleményetek a Project Ara-ról?
Szerintem nagy potenciál van benne, mert lényegében az egész telefon testreszabható és nem kell 2 évente lecserélni a készüléket, hanem ami elavul azt le lehet váltani. Olyan, mint egy mini PC.
Az ára elég bíztatónak tűnik. Alapmodellek kb. 100 dollártól lesznek majd kaphatóak, nyílván a modulokért fognak sok pénzt elkérni.
LG G2 - Snapdragon 800
OnePlus One - Snapdragon 801
LG G3 - Snapdragon 805
A 800 vs 801 között érezhetetlen a különbség, a 805 pedig relatíve nem nagy előrelépés. A G3 ettől függetlenül megszokott akadni, néha kicsit laggos érzést nyújt, a QHD kijelzővel nehezen küzd a hardver. Szvsz aki Snapdragon 800-as chipsettel vesz telefont annak nem lesz gondja a sebességgel, a korai elavultságtól sem kell félnie, már így is belassult kicsit a fejlődés, a 810-el hőmérsékleti gondok vannak, túl a sok fölösleges erő. Az Apple is inkább RAM-ot bővítene.
OnePlus One - Snapdragon 801
LG G3 - Snapdragon 805
A 800 vs 801 között érezhetetlen a különbség, a 805 pedig relatíve nem nagy előrelépés. A G3 ettől függetlenül megszokott akadni, néha kicsit laggos érzést nyújt, a QHD kijelzővel nehezen küzd a hardver. Szvsz aki Snapdragon 800-as chipsettel vesz telefont annak nem lesz gondja a sebességgel, a korai elavultságtól sem kell félnie, már így is belassult kicsit a fejlődés, a 810-el hőmérsékleti gondok vannak, túl a sok fölösleges erő. Az Apple is inkább RAM-ot bővítene.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
G3-on is gondolkodtam. De a kijelző miatt gyorsan merül és néha meg is akad. Ez miatt nem nagyon tetszik. G2 meg már kicsit régebbi darab, az Android nem tudom meddig lenne frissítve.
- pheco
Elméletileg erősebb, de szerintem a G2 mai napig nagyon jó telefon. Persze, ha ez ember tud, akkor vehet G3-at vagy akár iPhone 6-ot. A szállításról fogalmam sincsen.volt írta: Nem értek a telefonokhoz, de a LG G2-nál a Oneplus erősebb, vagy nem?
Még annyi ,h a kihozatalt én állnám szerintem. Ez mennyibe jönne bele? meg a garancia ,h lenne megoldva?
-
Én is tartok.pheco írta:Én tartanék azért egy új piacra lépőtől.
Nem értek a telefonokhoz, de a LG G2-nál a Oneplus erősebb, vagy nem?pheco írta:Főleg, hogy pl egy LG G2-t már lehet kapni 80 körül.
Még annyi ,h a kihozatalt én állnám szerintem. Ez mennyibe jönne bele? meg a garancia ,h lenne megoldva?
- pheco
Én tartanék azért egy új piacra lépőtől. Főleg, hogy pl egy LG G2-t már lehet kapni 80 körül. Nem tudom, ha esetleg nem válik be akkor mennyiért tudod eladni. Ha lenne felesleges 80k-m akkor mondjuk megrendelnémvolt írta:Hú köszi, épp telefon vásárlás előtt állok. Ez jobb készülék a Z2/Z3-nál?mocsok írta:hátha érdekel valakit:
http://hvg.hu/tudomany/20150120_oneplus ... ivo_nelkul
-
Hú köszi, épp telefon vásárlás előtt állok. Ez jobb készülék a Z2/Z3-nál?mocsok írta:hátha érdekel valakit:
http://hvg.hu/tudomany/20150120_oneplus ... ivo_nelkul
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
LENOVO S8 Golden Warrior mobilról tudtok nekem véleményt mondani? Neten már kinéztem magamnak és tudásilag eléggé megfelelne nekem...nem mellékesen 43 ezer HUF körül hozzá tudnék jutni...
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!