Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 22., csütörtök 16:02

palesz77 írta:
mathers írta:Arrow: Semmi extra, viszont nem is lógott ki negatív irányba.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami pozitívum, hogy nem raktak rá semmiféle gyógynövényt. Simán "el lett felejtve" hogy átszúrták egy bazi nagy karddal a tüdejét. :lol: De összességében ígéretesnek néz ki a folytatás.
Én nem nézem már, bőven elég ha itt olvasom a spoilereket.. :lol: De ez komoly?? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előző részben átszúrták Olivert egy karddal, most meg csak úgy futkosott tovább??
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem szaladt. :D Feküdt. :D De semmi seb nem látszik rajta. Szegénynek a tüdejét átszúrták, de nem látszik semmi. Annyi volt, hogy azt mondta neki aki helyrehozta, hogy ne mozogjon, mert ki jön a varrat. :D Pikk pakk összevarrták. :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 15:59

Hatalmas sorozat volt anno. Csak annyi bajom volt vele, hogy 1 évaddal lehetett volna kevesebb. Mert egy nagyon rossz évadot produkált ez a sorozat is sajna. :/
Szerintem az utolsó évad is iszonyú jó volt. Bűvészkedés volt az egész, tényleg, nem a magyarázatot kell keresni, meg hogy mindent nagyon pontosan ki legyen fejtve, csak élvezni az egészet. Az volt az utolsó sorozat, amit azonnal töltöttem és néztem, amint kijött egy új rész.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 15:58

Erre én is kíváncsi lennék :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 22., csütörtök 15:57

mathers írta:Arrow: Semmi extra, viszont nem is lógott ki negatív irányba.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ami pozitívum, hogy nem raktak rá semmiféle gyógynövényt. Simán "el lett felejtve" hogy átszúrták egy bazi nagy karddal a tüdejét. :lol: De összességében ígéretesnek néz ki a folytatás.
Én nem nézem már, bőven elég ha itt olvasom a spoilereket.. :lol: De ez komoly?? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az előző részben átszúrták Olivert egy karddal, most meg csak úgy futkosott tovább??

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 22., csütörtök 15:06

Arrow: Semmi extra, viszont nem is lógott ki negatív irányba.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliveres részek jók voltak. Azok úgy jobban érdekeltek, mint Royék harca. :D Ami pozitívum, hogy nem raktak rá semmiféle gyógynövényt. Simán "el lett felejtve" hogy átszúrták egy bazi nagy karddal a tüdejét. :lol: De túltettem magam rajta. Viszont Vinnie Jones kemény lehet, mert közelről Diggle fejbe lövi és semmi baja nem lesz. Még ki sem dől. :lol: De összességében ígéretesnek néz ki a folytatás.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 22., csütörtök 10:26

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pro: Nem volt rossz rész, Vinnie Jones
Kontra: MM-t vártam hogy megmenti Olivert, még több Laurel :fpalm:

Ha ilyen szint marad, nem kaszálom.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 22., csütörtök 9:36

h3x0r: hogy te mindent tudsz :D magyarul nézem, és vártam, hogy kijöjjön szinkronosan a rész. Meg ugye arra nem vitt rá a lélek, hogy felirattal nézzem, nem volt annyira fontos.
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 22., csütörtök 1:24

Én még a finálét nem néztem meg, eleinte nagyon kritikus voltam, de annyira nincs ehhez hasonló sorozat hogy már csak emiatt sem fogom kaszálni, akármi is legyen a zárása. Van egy hangulata ami bevonz.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 22., csütörtök 0:37

messideco írta:Halt and catchfire E9
Néha úgy érzed, hogy beindul, aztán mégsem. Az utolsó jelenet klafa volt, a rész pedig elég halovány. Eddig az igazat megvallva csalódás a sorozat.
Sok mindent elarul a sorozatrol az is, hogy pont 1 honappal ezelott irtal a 8-as reszrol.
Az utolso reszt nem neztem meg teljesen, csak beletekertem es latva hogy mik fognak tortenni, inkabb kasza. Maga a sorozat nem volt rossz, de osszessegeben azert csalodas.

Star Trek
Mar egy ideje erdekel ez a vilag, szoval az utobbi hetekben elkezdtem az elso Star Trek sorozatot. Most a tizedik resznel jarok, az elso par resz kicsit fura volt, azert csak egy 50 eves sorozatrol beszelunk, de hamar megkedveltem. (ha jol tudom, par eve felujitottak az osszes reszt, szoval a grafika annyira nem veszes). Nem nagy meglepetes, de Spock a kedvencem, Kirk kapitanyt is birom, a doktor viszont sokszo idegesito, mondjuk ugy, hogy mashogy latjuk a vilagot. Szinte minden reszt ugy kezdem el, hogy csak a sarokban megy, kozbe meg netezek vagy a forumot olvasom, par perc mulva viszont jon egy erdekes kaland, ugyhogy muszaj kinagyitsam :D

OFF: mathers: tanulj mar meg normalisan idezni.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 21:59

[quote="messideco"]Lost 1. évad közepe
:agree: Eddig 23 évem eltelt Lost nélkül. Sürgősen elkezdtem pótolni. Mindig meglep, ahogy lent is írtam :)

Hatalmas sorozat volt anno. Csak annyi bajom volt vele, hogy 1 évaddal lehetett volna kevesebb. Mert egy nagyon rossz évadot produkált ez a sorozat is sajna. :/

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 21., szerda 21:56

Lost 1. évad közepe
:agree: Eddig 23 évem eltelt Lost nélkül. Sürgősen elkezdtem pótolni. Mindig meglep, ahogy lent is írtam :)

Halt and catchfire E9
Néha úgy érzed, hogy beindul, aztán mégsem. Az utolsó jelenet klafa volt, a rész pedig elég halovány. Eddig az igazat megvallva csalódás a sorozat.
"And my heart will leave you never."

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 21., szerda 20:43

mathers írta:Viszont megkedveltem annyira, hogy elkezdjem. :D Pedig sokáig el se akartam kezdeni. Kifejezetten Jack Bauer ellenes voltam. Sose értettem mit komálnak rajta. De már tudom, hogy ő a király. :D
Ha nem látja az ember, úgy elég nehéz megérteni, miért szereti más. :)

Egyébként a 24-nek minden évada kvázi reboot.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 20:10

Realista24 írta:
Persze. Előbb láttam, mint az 1. évadot. :lol:
Akkor pláne nem érthettél benne jó pár dolgot.
Viszont megkedveltem annyira, hogy elkezdjem. :D Pedig sokáig el se akartam kezdeni. Kifejezetten Jack Bauer ellenes voltam. Sose értettem mit komálnak rajta. De már tudom, hogy ő a király. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 21., szerda 20:07

Persze. Előbb láttam, mint az 1. évadot. :lol:
Akkor pláne nem érthettél benne jó pár dolgot.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. január 21., szerda 20:04

én a harmadik évad második részéig jutottam.
addigra már meg is tetszett pedig, de valahogy elfelejtődött. és most se tervezem hogy folytatom.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 21., szerda 20:03

Egyértelmű hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanannyira (nem szimpatikus valamelyik főszereplő, nem tudod beleélni magad, nem vált ki érzelmeket, nem tetszenek alatta a zenék, másra vágysz stb.), de nem véletlenül tartják számon az egyik legjobb sorozatként. Nekem a True Detective is iszonyat bejött, de nem tudom egyikre/másikra se azt mondani hogy jobb mint a másik. Ezeket a ritka értékes sorozatokat élvezni kell, nem pontozni.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 21., szerda 20:03

Realista24 írta:
Jók a rebootok azért. A 24 sem lett olyan rossz.
Nem lett rossz?? Jack mindig 10/10!!!!!
Amúgy, láttad már? :D
Persze. Előbb láttam, mint az 1. évadot. :lol: Azóta ledaráltam két évadot. A többi is itt pihen a gépen, de időhiány miatt most nem kezdtem bele. Úgy meg nem akarom elkezdeni, hogy megnézek egy részt és akkor a következőt csak 1 hét múlva tudom megint. Megb@sz az ideg addig, hogy mi lesz. :mrgreen:

Flash 1x10: Kb olyan mint az Arrow. A fél évad záróra összedobtak egy "történetileg" fontos részt, hogy el ne felejtsük nem csak heti ügyek vannak. Aztán csá. Úgy néz ki visszaállnak megint a heti ügyekre. Úgy hogy kasza. Az értelmetlen bohóckodásra nem vagyok kíváncsi. Jah meg még majd valaki szóljon, ha Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megint Scofieldék jönnek. Azt még megnézem. Itt is hülyére vesz mindenkit. :mrgreen: Az Arrownak meg utána olvastam mire kell számítani és minden adott ahhoz, hogy a holnapi rész után elbúcsúzzunk egymástól. :Đ Mióta rákaptam a minőségi sorozatokra szépen hullanak ki a gyengék a listámból. :D

Elkezdtem a Drótot is. Hogy ez eddig nekem hogy maradt ki? Zseniális. 10/10

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 21., szerda 19:53

Remy írta:Tetszett igen. Tényleg fasza volt. Aztán elkezdtem a 2. évadot. Megnéztem 3 részt, és valahogy elment a varázs. Eltelt pár nap, majd pár hét, és végül nem jutottam el odáig, hogy nézzem tovább. Ennyi a story.
Ugyanennyi rész után áll nálam is hónapok óta, és a véleményem is hasonló.
Simán lecsorgott azóta már a két Bates Motel is, másfél hét alatt maximum, rengeteg film, az AHS 3. és 4. évad, a két új Banshee rész...nagyon nem visz rá a lélek a folytatásra, de a jövőben mindenképp le fogom darálni, ha majd nem lesz más. :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 21., szerda 19:35

El Tigre írta:R24 , ez megvolt már ?

A Showtime adta, Homeland-féle cucc.
Még nem, majd kicsit utánaolvasok. Köszi.

BB meg túlértékelt szerintem továbbra is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 21., szerda 19:33

Tetszett igen. Tényleg fasza volt. Aztán elkezdtem a 2. évadot. Megnéztem 3 részt, és valahogy elment a varázs. Eltelt pár nap, majd pár hét, és végül nem jutottam el odáig, hogy nézzem tovább. Ennyi a story.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: