Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Még valami az Arrow csávóhoz , Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az például tetszett ahogy Malcolm leoltotta Theat .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kegyetlenül várom...soadroli írta:Hannibal - Season 3 First Promo
Gillian Anderson nem rossz bőr így 40-en túl sem
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jön vissza Slade is. Írók próbálják menteni a menthetőt. Mondjuk nekem mindegy csak az évad második fele legyen jobban összerakva. Eddig ígéretes. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár még mindig tartom, hogy Olivert csak azért "nyírták" ki a fél évadzáróba, mert nem volt semmi ötlet. Ezt meg be kellett dobniuk, hogy valami nagy csattanóval zárják.P. Krisz írta:Na látod ezt nem tudom ... vagy nem láttam vagy nem akartam látni a hibákat . Feliszitit már az eleje óta savazom az nem újdonság . Az előző évadokban is voltak tré részek de mindig volt benne valami ami továbblendített és volt valami koncepciója is és értékelhető gonosz karakter a saját céljaival . Az nem cél hogy Ra'sSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!el akar pusztítani egy egész várost mert a lánya biszex szeretője meghalt .nmate írta:PKrisz:
Ha ezek ennyire zavarnak, minek nézed még? Ezek már az első évadban is jelen voltak.
VAGY az is lehet mazochista vagyok .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ray Palmer szerintem jó karakter. Vagyis majd csak lesz, ha felveszi végre a páncélt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem az egész várost akarta, hanem a gyilkost, ezért fenyegetett... Oliver meggyilkolása szerintem elég faszán tovább lendíti a sorozat... Felicity mondjuk tényleg elég idegesítő, meg Palmer is, de ez vanP. Krisz írta:Na látod ezt nem tudom ... vagy nem láttam vagy nem akartam látni a hibákat . Feliszitit már az eleje óta savazom az nem újdonság . Az előző évadokban is voltak tré részek de mindig volt benne valami ami továbblendített és volt valami koncepciója is és értékelhető gonosz karakter a saját céljaival . Az nem cél hogy Ra'sSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!el akar pusztítani egy egész várost mert a lánya biszex szeretője meghalt .nmate írta:PKrisz:
Ha ezek ennyire zavarnak, minek nézed még? Ezek már az első évadban is jelen voltak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Na látod ezt nem tudom ... vagy nem láttam vagy nem akartam látni a hibákat . Feliszitit már az eleje óta savazom az nem újdonság . Az előző évadokban is voltak tré részek de mindig volt benne valami ami továbblendített és volt valami koncepciója is és értékelhető gonosz karakter a saját céljaival . Az nem cél hogy Ra'sSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!el akar pusztítani egy egész várost mert a lánya biszex szeretője meghalt .nmate írta:PKrisz:
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
PKrisz:
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De utána megbékéltem vele. Mert rájöttem vagy az, vagy pedig valami CW hülyeség. De legyen igazad, hogy Tatsunál volt a vízből.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egész télen az ellen sírtál, hogy bedobják a kútba, mert az már varázslat és attól tartózkodnak az írok tuti lesz köze a vízhez Tatsunak... amúgy jó ez, csak nem szabad rajta túl sokat gondolkozni és, akkor tudod élvezni, amit lácccccmathers írta:Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fürdés nekem akkor is jobban bejött volna. Elnéztem volna ahogy behúzza Olivert a lazarus pithez. Kicselezi az őrséget stb... Még egy kis izgalom is lett volna. Aztán úgy van vége, hogy Oliver kijön a vízből és Ras rajta kapja. Mekkora Cliffhanger lett volna. :Đ
- P. Krisz
Arrow:
Most végeztem ezzel a remekművel és pár perctől eltekintve nagy kula volt .
Spoiler mentesen , a párbeszédek gagyik és ciki voltak , a színészi "játék" is főleg Feliszitié , és teljesen szétbarmolta a sok vágás és flashback . Ami pozitívum Thea féldomina szerkója és Lorel bőrgatyás segge .
Starling City bűnözői szerintem a stormtrooperektől vehettek lőgyakorlatot mert csak azok nem találtak el senkit/semmit 3 méterről .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most komolyan Vinnie Jones is hogy nézett ki , löttyedt bicepszet és logó hasat trikóval párosítani ?Már csak egy kis pörköltszaft hiányzott róla . A vége pedig WTF és nem a jó értelemben .
Most végeztem ezzel a remekművel és pár perctől eltekintve nagy kula volt .
Spoiler mentesen , a párbeszédek gagyik és ciki voltak , a színészi "játék" is főleg Feliszitié , és teljesen szétbarmolta a sok vágás és flashback . Ami pozitívum Thea féldomina szerkója és Lorel bőrgatyás segge .
Starling City bűnözői szerintem a stormtrooperektől vehettek lőgyakorlatot mert csak azok nem találtak el senkit/semmit 3 méterről .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most komolyan Vinnie Jones is hogy nézett ki , löttyedt bicepszet és logó hasat trikóval párosítani ?Már csak egy kis pörköltszaft hiányzott róla . A vége pedig WTF és nem a jó értelemben .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egész télen az ellen sírtál, hogy bedobják a kútba, mert az már varázslat és attól tartózkodnak az írok tuti lesz köze a vízhez Tatsunak... amúgy jó ez, csak nem szabad rajta túl sokat gondolkozni és, akkor tudod élvezni, amit lácccccmathers írta:Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A fürdés nekem akkor is jobban bejött volna. Elnéztem volna ahogy behúzza Olivert a lazarus pithez. Kicselezi az őrséget stb... Még egy kis izgalom is lett volna. Aztán úgy van vége, hogy Oliver kijön a vízből és Ras rajta kapja. Mekkora Cliffhanger lett volna. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mathers
Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tételezzük fel, hogy Tatsunál valamilyen módon lehetett a vízből és ugrik a gyógynövény elméleted...amúgy már többször leírtuk, hogy képregény adaptáció, sok mindent le kell nyelni miatt, ami messze áll a valóságtól... kompromisszumok nélkül úgy járunk, mint r24 és évente csak 3 filmet tud kiélvezni.mathers írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk jogos. De a CW-t ismerve lerendezik ennyivel. A gyógynövényes változat van még, de az is gáz erre az esetre most szerintem. Viszont a Vinni jonest fejbe lövik közvetlen közelről és semmi baja. Azt nem tudom hova tenni. De egyébként tényleg nem volt rossz rész. Jobb volt mint a szünet előttiek és a folytatás is ígéretesnek tűnik. Csak jobb lenne szerintem, hogy ha az ilyen hülyeségeket kivennék belőle. Vagy oké, hogy nem akarják kinyírni még benne Vinniet, de akkor ne úgy írják már meg, hogy fejlövést kap és semmi baja. De kinek mi. Mindössze ennyi szúrja csak a szemem.nmate írta:Erró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát de azt kurvára nem tudjuk még, hogy mit csinált vele Atsu. Varrat van, oké. De gondolom nem csak úgy belehúzott 3-at tesco cérnával.
Meg az is lehet, hogy bánkódok a Lazarus Pit miatt. Az lett volna a fasza, ha fürdik egyet.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg maguk sem tudják, hogyan adják be a népnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Brick. Olvass utána. Amúgy bazeg. Egy medence újraélesztő víz miatt sírsz, de közben ilyenek zavarnakmathers írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont a Vinni jonest fejbe lövik közvetlen közelről és semmi baja. Azt nem tudom hova tenni. De egyébként tényleg nem volt rossz rész. Jobb volt mint a szünet előttiek és a folytatás is ígéretesnek tűnik. Csak jobb lenne szerintem, hogy ha az ilyen hülyeségeket kivennék belőle. Vagy oké, hogy nem akarják kinyírni még benne Vinniet, de akkor ne úgy írják már meg, hogy fejlövést kap és semmi baja. De kinek mi. Mindössze ennyi szúrja csak a szemem.
- mathers
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk jogos. De a CW-t ismerve lerendezik ennyivel. A gyógynövényes változat van még, de az is gáz erre az esetre most szerintem. Viszont a Vinni jonest fejbe lövik közvetlen közelről és semmi baja. Azt nem tudom hova tenni. De egyébként tényleg nem volt rossz rész. Jobb volt mint a szünet előttiek és a folytatás is ígéretesnek tűnik. Csak jobb lenne szerintem, hogy ha az ilyen hülyeségeket kivennék belőle. Vagy oké, hogy nem akarják kinyírni még benne Vinniet, de akkor ne úgy írják már meg, hogy fejlövést kap és semmi baja. De kinek mi. Mindössze ennyi szúrja csak a szemem.nmate írta:Erró
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát de azt kurvára nem tudjuk még, hogy mit csinált vele Atsu. Varrat van, oké. De gondolom nem csak úgy belehúzott 3-at tesco cérnával.
Meg az is lehet, hogy bánkódok a Lazarus Pit miatt. Az lett volna a fasza, ha fürdik egyet.
ArrowSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bazzeg 20 másodperces rész volt... tuti lesz hozzá magyarázat és nem csak ennyivel intézik el, Tatsu régen is "boszorkánykodott". Amúgy a történet szempontjából jó rész volt, mert elkezdődött valami, de amúgy Oliver részei voltak csak igazán jók. Ray és Laurel meg igazán meghalhatna, szerintem senki nem sírna utának. Ja és mathers!!!! jó, hogy nem kátszik bekötözték... előtte mikor feküdt a sziklán, akkor még látszódott.
nmate, végre leírtad te is...
nmate, végre leírtad te is...
K
K
- nmate
Erró
- mathers
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arról beszéltem én is. Hogy tulajdonképpen nagyon gáz volt szerintem az a helyzet. Tényleg átszúrták és annyit mutatnak a végén, hogy mondja a csaj ne mozogjon mert ki jön a varrat. Ennyivel ezt úgy látszik elintézték. Pedig komolyabb volt a sérülése. Most még egy részt pihen aztán már megy vissza. Igazán belenyomhatták volna a lazarus pitbe, ha már képregény sorozat és akkor nem ennyivel rendezték volna le, hogy össze vagy varrva. De lehet csak nekem nem tetszett a megoldás.nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's lebökte, arrowcsávó leesett a szakadékba, kínai myfriend megtalálta, elvitte cuki feleségéhez, s feltámadott az írások szerint.palesz77 írta:Én nem nézem már, bőven elég ha itt olvasom a spoilereket.. De ez komoly??
Amiről mathers beszél, hogy futott, az a flashback.
- mathers
Nekem nem volt bajom az utolsó évaddal. Sem a végével.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az "időutazós" évad nem tetszett. Nem tudom az már melyik volt.CS0ki írta:Szerintem az utolsó évad is iszonyú jó volt. Bűvészkedés volt az egész, tényleg, nem a magyarázatot kell keresni, meg hogy mindent nagyon pontosan ki legyen fejtve, csak élvezni az egészet. Az volt az utolsó sorozat, amit azonnal töltöttem és néztem, amint kijött egy új rész.Hatalmas sorozat volt anno. Csak annyi bajom volt vele, hogy 1 évaddal lehetett volna kevesebb. Mert egy nagyon rossz évadot produkált ez a sorozat is sajna.
- nmate
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's lebökte, arrowcsávó leesett a szakadékba, kínai myfriend megtalálta, elvitte cuki feleségéhez, s feltámadott az írások szerint.palesz77 írta:Én nem nézem már, bőven elég ha itt olvasom a spoilereket.. De ez komoly??
Amiről mathers beszél, hogy futott, az a flashback.