Kommentáld a híreket
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Közben friss hír : -IFFHS: Ancelottit választották meg az év edzőjének.!!!
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És még vigyorgott is hozzáKit szeretsz jobban, Cristiano Ronaldót vagy Messit?
Jelen pillanatban Ronaldot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Egyrészt kiegészítőnek hoznák, és másrészt ha egy James közeli szintet hoz a posztján, akkor bőven jó lesz, És talán jobban be fogja dobni Carlo , mint Illarrát, vagy Khedirát, és többet tudunk pihentetni.Sunsky írta:Jah, szeret ívelgetni.. imádni fogjuk
Nekem kb James 2-nek tűnik a srác, ugyanolyan darabos mozgással... De cáfoljon rám...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
A statisztikája alapján, amit találtam, sokat nem fog mozogni az ellenfél 16-osa közelében. De én nem is bánom annyira, van elég játékosunk, aki felmegy, illetve feljebb léphet. Az azért félő, hogy lényeges sebességbeli különbség van a középpályán a brazil és a spanyol bajnokságban.lucas silva szeret osztogatni, de a kapu előtt is fel-fel szokott tűnni, jó rúgótechnikája van, viszonylag gyors és technikás játékos. a brazilok az új gilberto silvanak emlegetik, aki azért elég jó kis játékos volt
Most elég jól állnak, másodikok, és igazából ha nincs az a bénázás a szezon elején, simán vezetnének. Szóval ha kitart a lendület, meglesz a feljutás. De valszeg Zidane lépni fog nyáron...egyértelmű volt, hogy kell a tőkeinjekció a castillanak, mert önerőből nagyon nehezen jutnak fel
Szerintem is bedobják a következő hazai meccs végén, hogy még egy kicsit megdobják a médiaértékét. De nem hinném, hogy tartósan az első csapatban szerepelne.Kíváncsi vagyok erre a kisfiúra...van egy olyan érzésem, hogy pár héten belül a nagy csapatban is be fog majd mutatkozni..
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jah, szeret ívelgetni.. imádni fogjuk
Nekem kb James 2-nek tűnik a srác, ugyanolyan darabos mozgással... De cáfoljon rám...
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
lucas silva szeret osztogatni, de a kapu előtt is fel-fel szokott tűnni, jó rúgótechnikája van, viszonylag gyors és technikás játékos. a brazilok az új gilberto silvanak emlegetik, aki azért elég jó kis játékos volt
egyértelmű volt, hogy kell a tőkeinjekció a castillanak, mert önerőből nagyon nehezen jutnak fel és a stabil másodosztályú csapattá váláshoz is kellenek az emberek akik az első évben húzzák a csapatot.
egyértelmű volt, hogy kell a tőkeinjekció a castillanak, mert önerőből nagyon nehezen jutnak fel és a stabil másodosztályú csapattá váláshoz is kellenek az emberek akik az első évben húzzák a csapatot.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én is épp erre gondoltam, végre Jesé óta megint lesz értelme nézni őket... Nagy ötlet volt Zidanet kinevezni a Castilla élére, biztos hogy javarészt ő szorgalmazta fiatal tehetségek igazolgatását ...vagy legalábbis Varane után az ő véleményét tartották hitelesnek.Lehet nezni par Castillas meccset az uj fiuk miatt.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Errol a Lucas Silvarol tud valaki valamit? Marmint a jatekarol. Iranyito, box-to-box? Illarranal jobb?
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kíváncsi vagyok erre a kisfiúra...van egy olyan érzésem, hogy pár héten belül a nagy csapatban is be fog majd mutatkozni...csak szépen-fokozatosan kell majd beszoktatni a közegbe...nem szabad rögtön rázúdítani mindent...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért ha nettó 3 milla, az komoly. Eléggé meggyőző lehetett akkor a próbajátékon.
Aztán most húzzuk be Lucas Silvát is, kell ember oda középre, ha már Illarra ugyis csak dísznek van
Aztán most húzzuk be Lucas Silvát is, kell ember oda középre, ha már Illarra ugyis csak dísznek van
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egesz kis korrekt nyilatkozat. Remelem elkerulik komoly serulesek, mint anno Canelest(szerencsetlen )
Szerintem majd bedobjak amikor mar a bajnoksag zsebben lesz. Lehet nezni par Castillas meccset az uj fiuk miatt.
Szerintem majd bedobjak amikor mar a bajnoksag zsebben lesz. Lehet nezni par Castillas meccset az uj fiuk miatt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Labdázott? Képek vagy videó vagy valami?
Amúgy jó szarul nyilatkozott. Nekem mindegy, hogy hol játszom. Így legalább nem kell Ancelottinak beerőszakolnia a nagy csapatba, mint Bale-t meg Jamest. Azt kellett volna mondania, hogy természetesen örülne, ha a nagyok között tolná, de még rengeteget kell tanulnia a Castillában.
Amúgy jó szarul nyilatkozott. Nekem mindegy, hogy hol játszom. Így legalább nem kell Ancelottinak beerőszakolnia a nagy csapatba, mint Bale-t meg Jamest. Azt kellett volna mondania, hogy természetesen örülne, ha a nagyok között tolná, de még rengeteget kell tanulnia a Castillában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nettot szoktak a hírekben irni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az lenne még vicces, ha ilyen bemutatáskor kapna egy aktatáskát a fizetésével, amit kinyitva bemutatna az újságíróknak, és együtt fotózkodnának Perezzel meg a pénzel teli táskával.
Amúgy az se mindegy, hogy bruttó vagy nettó fizuról beszélünk, mert azért az elég sokat számít. Ha bruttó 3 millió, az még nagyjából oké is lehet...
Amúgy az se mindegy, hogy bruttó vagy nettó fizuról beszélünk, mert azért az elég sokat számít. Ha bruttó 3 millió, az még nagyjából oké is lehet...
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na remélem ancelotti azért egy már megnyert meccsen majd beteszi pár percre. Hadd mutatkozzon be a nagyoknál is a srác.
Azért kis motiváció lehet majd, hogy 16 évesen a legnagyobbakkal fog edzeni... Amúgy kicsit hasonlít a mozgása Iscoéra. Remélem egyszer bepróbálja majd Carlo is, de tény és való, hogy Zidane keze alatt kell idén játszania. A nyáron meg eldől majd a felkészülés alatt, hogy hol lesz jobb helye.
lesz labdázás?
lesz labdázás?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Butra: a legfontosabb, hogy itt van Martin, izgatottak vagyunk, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy fejlődni tudjon.
Martin: Sokat edzettem, az apám fontos szerepet játszott abban, hogy most itt lehetek.
Martin: Sokat edzettem, az apám fontos szerepet játszott abban, hogy most itt lehetek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Előnyt jelentett a választásnál, hogy Zidane a Castilla edzője.
Ott fog játszani ahol mondják neki, boldog lesz ha Carlo hívja, de ha nem akkor nyomtja a Castillánál.
Ronaldo a kedvenc.
Ott fog játszani ahol mondják neki, boldog lesz ha Carlo hívja, de ha nem akkor nyomtja a Castillánál.
Ronaldo a kedvenc.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Volt egy kis sérülésem, de már jól vagyok.
Nem érzem a nyomást, de egészen más lesz a Realban játszani.
Butra: Martin apja egykori játéko, magasan képzett edző, az utánpótlásnál fog helyet kapni.
Nem érzem a nyomást, de egészen más lesz a Realban játszani.
Butra: Martin apja egykori játéko, magasan képzett edző, az utánpótlásnál fog helyet kapni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szép fordítás