aha, így már érthetőLaMartin írta:Keylor felvette a spanyol allampolgarsagot idokozben
köszi
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 22., csütörtök 20:35
aha, így már érthetőLaMartin írta:Keylor felvette a spanyol allampolgarsagot idokozben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. január 22., csütörtök 20:35
Navas kapta meg elvben a spanyolt.___Samy___ írta:egy dolgot nem értek lucassal kapcsolatban
elvileg mikor a nyáron meg akartuk venni guarint, már nem tudtuk őt elhozni, mert nem volt több hely az eu-n kívüli játékosoknak
most vki kapott állampolgárságot, hogy elhozhatjuk a brazilt?
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2015. január 22., csütörtök 20:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 20:33
Én bíztam Macifejben, de úgy látszik, hogy ő saját magában, meg Carlo benne nem. Pedig azt hittem idén szintet lép.Steve írta:Azért elég sokan vannak akit az Illarra-Khedira csoda páros helyett lehetne játszatni, még akár padoztatni is. Gyorsabbat biztosan lehetne találni.
az mondjuk már nehezebb kérdés lenne, hogy kit adnék el előbb.
Előbb olvassatok már híreket itt, aztán másoljatok be minden idegennyelvű szart.Lucas Silva's transfer deal is official and a statement will be made on Thursday. The player has decided it's time for him to leave," Cruzeiro Vice President Márcio Rodrigues told ESPN Brazil. "We won't have any problem finding a replacement. Various reserve team players are ready to step up," he continued.
Read more: Real Madrid: Cruzeiro say goodbye to Lucas Silva - MARCA.com (English version)
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 22., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. január 22., csütörtök 20:32
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 22., csütörtök 20:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 20:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 22., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 22., csütörtök 20:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 22., csütörtök 20:02
Casemiro nem kellett Carlonak, ahogy Illarra sem kell. Lucasra rábólintott. Ember kell. Ez az értelme.realistahuni írta:Mi a jó ebben a Lucas Silvában? Én annyit látok, hogy khedirás mozgása van, néhány keresztlabdát kioszt és legalább annyira alibi mint Illarra. Ennél Kázmér is jobb.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 20:01
Én nem nagyon láttam játszani, az ő posztját meg nem nagyon lehet youtube-ról megítélni. Egy csatár meg szélső cselezget meg rugdalja a gólokat, arról könnyű videót készíteni. Egy belső középpályás folyamatosan mozog, mindig megjátszható, nem nagyon veszít labdát, olvassa a játékot, néha pár hosszabb indítás kényszerítő, és kb ennyi. Erről meg nehéz jó videót összetákolni. Mondjuk nem egy Modric a faszi, az biztos, de ki az manapság?Mi a jó ebben a Lucas Silvában? Én annyit látok, hogy khedirás mozgása van, néhány keresztlabdát kioszt és legalább annyira alibi mint Illarra. Ennél Kázmér is jobb.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 22., csütörtök 20:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 22., csütörtök 19:54
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. január 22., csütörtök 19:47
AdnámKerlon írta:Mi van itt kérem. Most vagy tényleg kapunk egy jó kis summát Illarraért vagy Khedira megegyezett valakivel már most a télen, szóval nem lepődnék meg, ha a maradék napokban több bejelentés lenne. Az lenne tényleg a hab a tortán, ha jönne a hír, hogy Reus is jön, de csak a nyártól és Khedira helyére jön Lucas.
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 22., csütörtök 19:46
és Bale megegyezett a MU-val 150M euróért nyártól vörös ördög leszKerlon írta:Mi van itt kérem. Most vagy tényleg kapunk egy jó kis summát Illarraért vagy Khedira megegyezett valakivel már most a télen, szóval nem lepődnék meg, ha a maradék napokban több bejelentés lenne. Az lenne tényleg a hab a tortán, ha jönne a hír, hogy Reus is jön, de csak a nyártól és Khedira helyére jön Lucas.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 19:40
Ha nem 80 millióért, hanem 15-ért hozunk egy James 2-öt, ráadásul egy olyan posztra, ahol a sebesség kevésbé tényező, mint a kolumbiai társánál, akkor nagyon elégedett leszek.Nekem kb James 2-nek tűnik a srác, ugyanolyan darabos mozgással...
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. január 22., csütörtök 19:38
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem