tökmind1, Piqué 91, Ramos 90 innentől kezdve komolytalan...Realista24 írta:Bár ez nem tudom milyen játék
Real Madrid vs. Barcelona
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez meg Piqué online csapata
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8329e1070e
Bár ez nem tudom milyen játék, mert itt még Cesc Barcás, ha jól nézem.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8329e1070e
Bár ez nem tudom milyen játék, mert itt még Cesc Barcás, ha jól nézem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.puntopelota.es/sites/default ... k=DcfbVI-t
Jövő évi mezek. Szép... :Đ
Jövő évi mezek. Szép... :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Azért ez kemény megcsípték őket,hogy csaltak/hibáztak és azon megy a duma,hogy ki nyomta fel őket?
Nem azt kéne feszegetni,hogy fordulhat elő ilyen a "több mint egy klubnál"?????
Vagy én gondolom ezt rosszul????
Mi folyik itt gyöngyösön????
Nem azt kéne feszegetni,hogy fordulhat elő ilyen a "több mint egy klubnál"?????
Vagy én gondolom ezt rosszul????
Mi folyik itt gyöngyösön????
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Valamelyik nap elkaptam Puzsér műsorát a sportklubbon. Mondom belenézek. És pont real barcáról volt szó. Hogy a barca ugye nem igazolhat és kérdezte, de hogy akkor a Real miért igazolhat? Meg hogy Perez áll az ügy mögött. Meg hogy ilyen szabálytalanság minden csapatnál van csak most egyedül a barcát büntetik vele bla bla bla... ha jól emlékszem nagy vonalakban ez volt benne. Na aztán ezek után el is kapcsoltam onnan. Ennyi bőven elég volt Puzsérból meg a sportklubból.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én meg pont erre értettem mikor azt írtam,lyukasnak tűnik,de jobban átgondolva,ahogy írtátok,sokat kell kisegíteni Alvest a jobb oldalon,ezért a helyén meg lehet indulni,(párszor láttam ezt,labdavesztés az ellen 16-nál,Alves benn centerben,Rakitic kilép a helyére,az ő helyén meg ott a luk,lehet indítani),no most ez kis csapatok mint pl a depor vagy az espanol belefér,de már egy top csapat ellen nem.Mascherano sem tud leszűrni mindent,ha meg Piquenek kell beavatkozni,közel sem életbiztosítás,hiába hogy idén nem tűnik annyira balfasznakVédekezésben viszont nagy király,
Szerk. Matyit már inkább meg sem említem
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Eleinte is arról szólt, csak akkor még "újdonság" volt, aztán működött és nem volt értelme/nem tudtatok váltani.eleinte nem csak erről szólt a játékunk.
>>>addig passzolgatunk, amíg Messi majd egyszer jól beindul és talán a védők hibáznak és abból valahogy gól lesz.16-oson 11 emberrel védekezünk, aztán szögletből valahogy gólt szerzünk" f
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát ízlések és pofonok, nekem a 08/09-es meg a 10/11-es Barca háromszögelései, bemozgásai megspékelve a Xavi-Ini-Messi hármas egyéni megmozdulásaival sokkal jobban bejöttek, mint ez a "16-oson 11 emberrel védekezünk, aztán szögletből valahogy gólt szerzünk" foci.. Amikor már tényleg csak adogattuk körbe, az engem se nyűgözött le, de azért eleinte nem csak erről szólt a játékunk. Szerintem.Realista24 írta:Most nem azért, de semmivel nem rosszabb és élvezhetetlenebb az ő focijuk, mint amit a "csodaBarca" nyomott évekig...semmitmondó 1000 passzok, aztán egy megindulás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nem azért, de semmivel nem rosszabb és élvezhetetlenebb az ő focijuk, mint amit a "csodaBarca" nyomott évekig...semmitmondó 1000 passzok, aztán egy megindulás.Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen csapatokat. Persze eredményesség szempontjából nem rossz amit csinálnak, de ezzel szép lassan megölik az élvezhető focit..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen csapatokat. Persze eredményesség szempontjából nem rossz amit csinálnak, de ezzel szép lassan megölik az élvezhető focit..GT37 írta:Még az Atleti elleni meccsre visszatérve: egy jó screenshot.
Rakitic témában meg leírták már a kollégák a véleményem, tényleg nem egy Cesc szintű irányító, de az utóbbi pár meccse mindegyikén volt 1-2 olyan labdája amin csak pislogtam, meg szezon elején is meccsenként jutott 1-2 szebb kiugratás. Szóval azért érzi ő is ezeket, csak sajnos nem mindig veszi észre a megnyíló passzsávokat, vagy már túl későn.. De nekem mindenesetre kellemes meglepetés, rosszabbra számítottam előzetesen. Kb olyanra, amilyen a szezon közepe felé volt, akkor mindig csak a mellette állónak adta a lasztit, és full alibit nyomott. Hál istennek most megint kezd visszatérni a szezon eleji formája, és kiveszi a részét a támadásépítésből is már - szintjéhez mérten. Védekezésben viszont nagy király, kellett már egy ilyen játékos a középpályánkra.. (Csak mellé kéne 2 jó formában levő kreatívabb emberke, akkor lenne igazán nagy haszna.)
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nekem nincs bajom a horváttal, sőt, nyilván nem osztogat olyan labdákat, mint Cesc vagy Xavi fénykorában (bár láttuk azért már párszor, hogy tud ilyeneket is), viszont cserébe védekezésben fantasztikus, és előrejátékban is többnyire kellően stabil. Persze nem olyan látványos a játéka, mert sokszor szinte a jobbszélső pozíciójába kell kihúzódnia, hogy fedezhesse az egymással játszadozó Messit és Alvest, de ettől még fontos része a csapatnak, sokat tesz azért, hogy kialakuljon a szükséges egyensúly.morientes írta:Nekem ez a Rakitic elég lyukas,de Mascherano borzaszto jó szezont fut...
Szerencsére holnapra pihenőt is kapott, aminek örülök, kelleni fog nagyon jövő szerdán.
Ami Mascheranót illeti, egyetértek, tényleg remekül játszik hónapok óta, kellően koncentrált, pontos és agresszív, akár középhátvédként, akár védekező középpályásként kap lehetőséget Luchótól. És továbbra is igazi vezéregyéniség, szerintem megérdemelte volna szezon elején, hogy beválasszák a csapatkapitányok közé.
Még az Atleti elleni meccsre visszatérve: egy jó screenshot.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Rakiticnek neha vannak olyan labdai,hogy csak nezek,de amugy tenyleg nem ez a szint.morientes írta:Nekem ez a Rakitic elég lyukas,de Mascherano borzaszto jó szezont fut...
Masch meg a vb ota god modban tolja.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem ez a Rakitic elég lyukas,de Mascherano borzaszto jó szezont fut...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
- Kedvenc csapatod: Fradi, RM
Most kicsit koncentráltabbak, de tegnap az atma föléjük nőtt taktikailag,erőben, de még az egyérintőben is. Cuki cumi nekik az 1:0 A másodikban akár több góllal is mehettek volna, de úgy éreztem null nullra mennek. De legalább fárasztották egymást. Arda Turan előtt leva kalappal
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
+ ugye a Barcának lesz még egy elődöntője a Villareallal a kupában...mi így elméletileg többet pihenhetünk a hétvégi fordulóra...CS0ki írta: Sajnálom, hogy kiestünk a kupából, de ez hatalmas előnyt adott nekünk a bajnokságra.
Viszont ha nem használjuk ki azt, hogy most nem lesznek meccseink hétközben, akkor valamit nagyon elrontottunk. Még a Sevilla pótlásával is 5 olyan hét lesz a közeljövőben, amikor nem játszunk hétközben. (a BL miatt is van szabad hét) Ha ennyi idő alatt nem tudunk pihenni majd felpörögni, akkor szar az edzés, szar a felkészítés. Kroos-t el lehet küldeni ha kell másfél hétre pihenni, ez sokat számíthat. Pelle sem véletlenül tudott összehozni 96 pontot, izomból be tudtuk gyűrni az ellenfeleket, mivel már ősszel kiestünk a kupából, majd a BL-ből is a 8 között. Sajnálom, hogy kiestünk a kupából, de ez hatalmas előnyt adott nekünk a bajnokságra.Veletek szemben 2 előnyünk van, nem több. Az egyik, hogy nálatok van egy alap 11, ami nagyon jól működik és...és kész. Ha jól emlékszem Kroos december elején nyilatkozott, hogy nagyon fáradtnak érzi magát. Vb-n is a végéig tolta. Kifacsartnak érzem a keretet, januárra eltűnt a lendület a csapatból. Ősszel nagyon elengedte őket Ancelotti, talán nem kellett volna 2-3 gól után is rohamozni. Szűk a keret, a padon töltelék emberek akik semmi plusszt nem adnak a csapatnak.
-
Én csak megjegyeztem, hogy látszik a javulás a csapaton. Ez nem jelent még semmit májusra nézve, lehet ugyanúgy üres kézzel megyünk a nyári szünetre mint tavaly. Viszont most sokkal jobb őket nézni, mint tavaly ősszel vagy tavasszal.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem meg a Barca tényleg egyre jobb lesz...kezd össze állni úgy néz ki az MSN trió...valamint Messi is kezdi újra elkapni a fonalat...nem azt mondom, hogy most már szezon végéig verhetetlenek lesznek, de jó lesz odafigyelni rájuk szerintem...Kerlon írta:Megint megvertetek 2-3 kis csapatot 3-4 góllal, aztán újra a lovon ültök...
Megint megvertetek 2-3 kis csapatot 3-4 góllal, aztán újra a lovon ültök...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K