Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 24., szombat 14:31

Realista24 írta:Bár ez nem tudom milyen játék
tökmind1, Piqué 91, Ramos 90 innentől kezdve komolytalan... :smile:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 14:15

Ez meg Piqué online csapata
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8329e1070e
Bár ez nem tudom milyen játék, mert itt még Cesc Barcás, ha jól nézem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 24., szombat 14:10

http://www.puntopelota.es/sites/default ... k=DcfbVI-t
Jövő évi mezek. Szép... :Đ
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2015. január 24., szombat 14:05

Azért ez kemény megcsípték őket,hogy csaltak/hibáztak és azon megy a duma,hogy ki nyomta fel őket?

Nem azt kéne feszegetni,hogy fordulhat elő ilyen a "több mint egy klubnál"?????

Vagy én gondolom ezt rosszul????

Mi folyik itt gyöngyösön????

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 24., szombat 14:00

Valamelyik nap elkaptam Puzsér műsorát a sportklubbon. Mondom belenézek. És pont real barcáról volt szó. Hogy a barca ugye nem igazolhat és kérdezte, de hogy akkor a Real miért igazolhat? Meg hogy Perez áll az ügy mögött. :lol: Meg hogy ilyen szabálytalanság minden csapatnál van csak most egyedül a barcát büntetik vele bla bla bla... ha jól emlékszem nagy vonalakban ez volt benne. Na aztán ezek után el is kapcsoltam onnan. Ennyi bőven elég volt Puzsérból meg a sportklubból. :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 23., péntek 15:57

Védekezésben viszont nagy király, 
Én meg pont erre értettem mikor azt írtam,lyukasnak tűnik,de jobban átgondolva,ahogy írtátok,sokat kell kisegíteni Alvest a jobb oldalon,ezért a helyén meg lehet indulni,(párszor láttam ezt,labdavesztés az ellen 16-nál,Alves benn centerben,Rakitic kilép a helyére,az ő helyén meg ott a luk,lehet indítani),no most ez kis csapatok mint pl a depor vagy az espanol belefér,de már egy top csapat ellen nem.Mascherano sem tud leszűrni mindent,ha meg Piquenek kell beavatkozni,közel sem életbiztosítás,hiába hogy idén nem tűnik annyira balfasznak :D
Szerk. Matyit már inkább meg sem említem :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 15:02

eleinte nem csak erről szólt a játékunk.
Eleinte is arról szólt, csak akkor még "újdonság" volt, aztán működött és nem volt értelme/nem tudtatok váltani.
16-oson 11 emberrel védekezünk, aztán szögletből valahogy gólt szerzünk" f
>>>addig passzolgatunk, amíg Messi majd egyszer jól beindul és talán a védők hibáznak és abból valahogy gól lesz. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 23., péntek 15:01

mikor már a gólpasszokra sem lehet hivatkozni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 23., péntek 14:46

Realista24 írta:Most nem azért, de semmivel nem rosszabb és élvezhetetlenebb az ő focijuk, mint amit a "csodaBarca" nyomott évekig...semmitmondó 1000 passzok, aztán egy megindulás.
Hát ízlések és pofonok, nekem a 08/09-es meg a 10/11-es Barca háromszögelései, bemozgásai megspékelve a Xavi-Ini-Messi hármas egyéni megmozdulásaival sokkal jobban bejöttek, mint ez a "16-oson 11 emberrel védekezünk, aztán szögletből valahogy gólt szerzünk" foci.. Amikor már tényleg csak adogattuk körbe, az engem se nyűgözött le, de azért eleinte nem csak erről szólt a játékunk. Szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 14:31

Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen csapatokat. :vivo: Persze eredményesség szempontjából nem rossz amit csinálnak, de ezzel szép lassan megölik az élvezhető focit..
Most nem azért, de semmivel nem rosszabb és élvezhetetlenebb az ő focijuk, mint amit a "csodaBarca" nyomott évekig...semmitmondó 1000 passzok, aztán egy megindulás.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 23., péntek 14:29

GT37 írta:Még az Atleti elleni meccsre visszatérve: egy jó screenshot. :| :mrgreen:
Hogy én mennyire gyűlölöm az ilyen csapatokat. :vivo: Persze eredményesség szempontjából nem rossz amit csinálnak, de ezzel szép lassan megölik az élvezhető focit..

Rakitic témában meg leírták már a kollégák a véleményem, tényleg nem egy Cesc szintű irányító, de az utóbbi pár meccse mindegyikén volt 1-2 olyan labdája amin csak pislogtam, meg szezon elején is meccsenként jutott 1-2 szebb kiugratás. Szóval azért érzi ő is ezeket, csak sajnos nem mindig veszi észre a megnyíló passzsávokat, vagy már túl későn.. De nekem mindenesetre kellemes meglepetés, rosszabbra számítottam előzetesen. Kb olyanra, amilyen a szezon közepe felé volt, akkor mindig csak a mellette állónak adta a lasztit, és full alibit nyomott. Hál istennek most megint kezd visszatérni a szezon eleji formája, és kiveszi a részét a támadásépítésből is már - szintjéhez mérten. Védekezésben viszont nagy király, kellett már egy ilyen játékos a középpályánkra.. (Csak mellé kéne 2 jó formában levő kreatívabb emberke, akkor lenne igazán nagy haszna.)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 23., péntek 14:07

morientes írta:Nekem ez a Rakitic elég lyukas,de Mascherano borzaszto jó szezont fut...
Nekem nincs bajom a horváttal, sőt, nyilván nem osztogat olyan labdákat, mint Cesc vagy Xavi fénykorában (bár láttuk azért már párszor, hogy tud ilyeneket is), viszont cserébe védekezésben fantasztikus, és előrejátékban is többnyire kellően stabil. Persze nem olyan látványos a játéka, mert sokszor szinte a jobbszélső pozíciójába kell kihúzódnia, hogy fedezhesse az egymással játszadozó Messit és Alvest, de ettől még fontos része a csapatnak, sokat tesz azért, hogy kialakuljon a szükséges egyensúly.

Szerencsére holnapra pihenőt is kapott, aminek örülök, kelleni fog nagyon jövő szerdán.

Ami Mascheranót illeti, egyetértek, tényleg remekül játszik hónapok óta, kellően koncentrált, pontos és agresszív, akár középhátvédként, akár védekező középpályásként kap lehetőséget Luchótól. És továbbra is igazi vezéregyéniség, szerintem megérdemelte volna szezon elején, hogy beválasszák a csapatkapitányok közé.

Még az Atleti elleni meccsre visszatérve: egy jó screenshot. :| :mrgreen:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. január 23., péntek 13:56

morientes írta:Nekem ez a Rakitic elég lyukas,de Mascherano borzaszto jó szezont fut...
Rakiticnek neha vannak olyan labdai,hogy csak nezek,de amugy tenyleg nem ez a szint.

Masch meg a vb ota god modban tolja. :salute:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 23., péntek 13:45

Nekem ez a Rakitic elég lyukas,de Mascherano borzaszto jó szezont fut...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

banderas
Kedvenc játékosaid: Guti, Ronaldo, Ronaldinho, Seedorf
Kedvenc csapatod: Fradi, RM

HozzászólásSzerző: banderas » 2015. január 22., csütörtök 20:42

Most kicsit koncentráltabbak, de tegnap az atma föléjük nőtt taktikailag,erőben, de még az egyérintőben is. Cuki cumi nekik az 1:0 A másodikban akár több góllal is mehettek volna, de úgy éreztem null nullra mennek. De legalább fárasztották egymást. Arda Turan előtt leva kalappal

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 22., csütörtök 19:59

CS0ki írta: Sajnálom, hogy kiestünk a kupából, de ez hatalmas előnyt adott nekünk a bajnokságra.
+ ugye a Barcának lesz még egy elődöntője a Villareallal a kupában...mi így elméletileg többet pihenhetünk a hétvégi fordulóra...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 22., csütörtök 19:38

Veletek szemben 2 előnyünk van, nem több. Az egyik, hogy nálatok van egy alap 11, ami nagyon jól működik és...és kész. Ha jól emlékszem Kroos december elején nyilatkozott, hogy nagyon fáradtnak érzi magát. Vb-n is a végéig tolta. Kifacsartnak érzem a keretet, januárra eltűnt a lendület a csapatból. Ősszel nagyon elengedte őket Ancelotti, talán nem kellett volna 2-3 gól után is rohamozni. Szűk a keret, a padon töltelék emberek akik semmi plusszt nem adnak a csapatnak.
Viszont ha nem használjuk ki azt, hogy most nem lesznek meccseink hétközben, akkor valamit nagyon elrontottunk. Még a Sevilla pótlásával is 5 olyan hét lesz a közeljövőben, amikor nem játszunk hétközben. (a BL miatt is van szabad hét) Ha ennyi idő alatt nem tudunk pihenni majd felpörögni, akkor szar az edzés, szar a felkészítés. Kroos-t el lehet küldeni ha kell másfél hétre pihenni, ez sokat számíthat. Pelle sem véletlenül tudott összehozni 96 pontot, izomból be tudtuk gyűrni az ellenfeleket, mivel már ősszel kiestünk a kupából, majd a BL-ből is a 8 között. Sajnálom, hogy kiestünk a kupából, de ez hatalmas előnyt adott nekünk a bajnokságra.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 22., csütörtök 18:10

Én csak megjegyeztem, hogy látszik a javulás a csapaton. Ez nem jelent még semmit májusra nézve, lehet ugyanúgy üres kézzel megyünk a nyári szünetre mint tavaly. Viszont most sokkal jobb őket nézni, mint tavaly ősszel vagy tavasszal.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 22., csütörtök 17:35

Kerlon írta:Megint megvertetek 2-3 kis csapatot 3-4 góllal, aztán újra a lovon ültök... :)
Szerintem meg a Barca tényleg egyre jobb lesz...kezd össze állni úgy néz ki az MSN trió...valamint Messi is kezdi újra elkapni a fonalat...nem azt mondom, hogy most már szezon végéig verhetetlenek lesznek, de jó lesz odafigyelni rájuk szerintem...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 22., csütörtök 17:11

Megint megvertetek 2-3 kis csapatot 3-4 góllal, aztán újra a lovon ültök... :)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: