Nem is tudtam hogy a Rayo edzőt keres .Realista24 írta:Mendes szerint Mou visszatér majd Madridba :Đ
Kommentáld a híreket
- P. Krisz
Re: Kommentáld a híreket
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Cavani
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mendes szerint Mou visszatér majd Madridba :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
De akkor már hozzuk Faubertet megint fél évre kölcsönbe, hogy ki tudja szorítani Bale-t, ha gyengébben teljesít...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- h3x0r
Vagy Gago se lenne rossz az elkesett becsuszasaival Meg hat mivel o is argentin, ezert foghatna Messit a klasszikusonNorbii írta:eladni elfogják, max nem pénzért. Felőlem ingyé is mehet amerre lát. aztán visszahozzuk Lass diarrát, aki majd szerzi a labdákat krossnak meg modricnak!!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyon örülök a fiatal tehetségekkel, de 5-ből 4 (illetve 4-ből 3, ugye a marokkói még nincs itt) támadó. Abner ugye bal védő. Nyilván a pénzügyi oldalát nézve, valóban inkább a támadók érik meg.
Bár úgy tudom, van két sokra hivatott középső védő az utánpótlásban, Deriket és Llorrente-t nagy tehetségnek tartják.
Azért örülnék védekezőbb középpályásoknak is.
Egyébként az külön öröm, hogy a nagycsapat is tele van rendkívül fiatal, és nagyon jó játékos. Carvajal, Varane, Isco, Jesé, utóbbinak még bizonyítani kell, de megvan benne a lehetőség. Akkor ott van kölcsönben Cheryshev (van még valaki?).
És többekben benne van még bőven 5-6 év a legmagasabb éven, de az idősebbekben is minimum 2-3.
Úgyhogy úgy látom nagyon jól állunk a kort tekintve, és az utóbbi igazolásokkal ez csak erősödik, persze nekik még be is kell válniuk.
Örülök ennek a tendenciának.
Bár úgy tudom, van két sokra hivatott középső védő az utánpótlásban, Deriket és Llorrente-t nagy tehetségnek tartják.
Azért örülnék védekezőbb középpályásoknak is.
Egyébként az külön öröm, hogy a nagycsapat is tele van rendkívül fiatal, és nagyon jó játékos. Carvajal, Varane, Isco, Jesé, utóbbinak még bizonyítani kell, de megvan benne a lehetőség. Akkor ott van kölcsönben Cheryshev (van még valaki?).
És többekben benne van még bőven 5-6 év a legmagasabb éven, de az idősebbekben is minimum 2-3.
Úgyhogy úgy látom nagyon jól állunk a kort tekintve, és az utóbbi igazolásokkal ez csak erősödik, persze nekik még be is kell válniuk.
Örülök ennek a tendenciának.
Na ja, majd szerzi..eladni elfogják, max nem pénzért. Felőlem ingyé is mehet amerre lát. aztán visszahozzuk Lass diarrát, aki majd szerzi a labdákat krossnak meg modricnak!!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
eladni elfogják, max nem pénzért. Felőlem ingyé is mehet amerre lát. aztán visszahozzuk Lass diarrát, aki majd szerzi a labdákat krossnak meg modricnak!!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát szerintem Illarra jobb, mint Casemiro, de ez mellékes.adamzz írta:Ha Illarramendiből kitudunk szállni 20 misi körül akkor el kell adni. Azt a szintet Casemiro is bármikor hozza. ... Nyáron még Khedirát is el lehet adni, és jöhet vissza kázmér. ...
De már több embernél is olvastam, hogy Khedirát a nyáron el kell adni. Azzal azért ugye tisztában vagyunk, hogy a nyáron még maga Mendes sem tudná eladni? Legalábbis jelen állás szerint.
Aztán január 31-én robban a bomba, hogy mivel leigazoltuk Bigliát, így Khedira a hosszabbítás mellett döntött.
És JELENLEG neki is CR a kedvenc játékosa.
Ödegaard tényleg ezt mondta?
Szerk, már látom az interjúban.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nezegettem videot az uj jatekosokrol, durva, h mind a harom ballabas.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- numberone1
Pogba meg jo korban lesz addigra.Bergo írta:Megnézném Mastour-t és Ödegard-ot egy csapatban csak kellene 2 jó kondiban levö védekezö középpályás aki megszerzi nekik a lasztit
Lehet az "Öreg" otthon a FM 2015-el nyomja és eldöntötte hogy 21 év alatt nem igazol
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Bergo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo (Fenomeno), Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Juventus, Arsenal
Megnézném Mastour-t és Ödegard-ot egy csapatban csak kellene 2 jó kondiban levö védekezö középpályás aki megszerzi nekik a lasztit
Lehet az "Öreg" otthon a FM 2015-el nyomja és eldöntötte hogy 21 év alatt nem igazol
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
örülök, hogy most jönnek a nevek az utánpótlásba. pár milliókért foghatunk nagyokat. Mastourt is hasonló tehetségnek tartják, mint Odegaardot. mondjuk ha elhoznánk ő is legalább akkora hájpot kapna, mint a norvég, főleg így, hogy Odegaardot is mi szereztük meg.
Perez nem tudom mi hatására kezdett a fiatal tehetségek iránt érdeklődni, de ideje volt. lehet, már készülnek a Cé utáni időkre, és ha el tudjuk hozni az összes szupertehetségnek kikiáltott gyereket, akkor egy csak beválik közülük, aki majd átveheti a szerepét.
Perez nem tudom mi hatására kezdett a fiatal tehetségek iránt érdeklődni, de ideje volt. lehet, már készülnek a Cé utáni időkre, és ha el tudjuk hozni az összes szupertehetségnek kikiáltott gyereket, akkor egy csak beválik közülük, aki majd átveheti a szerepét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- numberone1
ebbol gondoltam a mondandomat--->Realista24 írta:Hát ezt úgy kell elképzelni, hogy 75 alatt nem adják el, de nem utasítják vissza a 90et semTehat tullicitalas nem lesz, most mar minden Pogban mulik?
De ha mondjuk a Real 75öt lerak, a City mondjuk 90-et, de Pogba oda nem akar menni, akkor nekünk is eladják. Gondolom én.
szoval felesleges barkinek is 90-t ajanlani, mert minden csak Pogban mulik. szoval itt 75-nel tobbet nem kaphat a juve. Itt a fizetesen fog mulni, vagy mason, mint a hagyomany, baratok, Zidane(Carlo) szemelye, Mourinho szemelye,BL, Paris stb. . Szerintem a City kilove, csak magas fizetest tud ajanlani egyedul.Ezen együttesek rövid egyeztetés után közölték, hajlandóak kifizetni ezt az összeget, így „csupán” az maradt hátra, hogy Pogba eldöntse a nyárig, hol szeretné folytatni pályafutását.
De hat joslatod befog jonni....most mar be kell jonnie.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na jó... Kiégtem. Hát milyen név már ez. Lesz egy Masztùrunk
- h3x0r
Ezert ajanlott RSS-t hasznalni. Minden bongeszohoz van mar ilyen bovitmeny, en peldaul ezt hasznalom chrome-al. Berakod a madridomot meg beallitod hogy 1 percenkent frissitsen es kapjal ertesitot is.BBeno írta:a brazilos hírhez: ezt hiányolom egyedül distáról hogy fórum közben nem látom a teljes rövid híreket. emiatt van hogy nem láttam hogy magyarul is kiírtátok. a legfrissebb hírek meg nem pörögnek végig amíg leírok egy kommentet ezért is nem vettem észre.
Pogba? Hát mindjárt bejelentik az új Gilberto Silvát.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hát ezt úgy kell elképzelni, hogy 75 alatt nem adják el, de nem utasítják vissza a 90et semTehat tullicitalas nem lesz, most mar minden Pogban mulik?
De ha mondjuk a Real 75öt lerak, a City mondjuk 90-et, de Pogba oda nem akar menni, akkor nekünk is eladják. Gondolom én.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
Tehat tullicitalas nem lesz, most mar minden Pogban mulik?Realista24 írta:A Radio Monte Carlo információi szerint a Juventus vezetősége hosszas gondolkodás után arra jutott, 2015 nyarán elengedik a franciát, amennyiben egy legalább 75 millió eurós ajánlat érkezik.
A city es a PSG adhatja a legmagasabb fizut....de kihivasilag egyertelmuen mi vagyunk a legmagasabb szinten. Szerintem PSG es koztunk fog vacilalni(ha meg nem dontott).
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó hír, Valverde nem tagadta az Illarrás híreket. Azt mondta, majd kiderül mi lesz a pletykákból.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Radio Monte Carlo információi szerint a Juventus vezetősége hosszas gondolkodás után arra jutott, 2015 nyarán elengedik a franciát, amennyiben egy legalább 75 millió eurós ajánlat érkezik.
P
O
G
B
I
N
H
O
P
O
G
B
I
N
H
O
Amire hozzuk, arra jó lesz szerintem.Tényleg elég jó Lucas Silva?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema