nmate írta:Nem is ez volt a felsorolás tárgya hanem, hogy mindegyik képregényadaptációcsabi* írta:constantine egész jó, nem tenném egy felsorolásba ilyen arrowokkal
r24nek írtam, bár oda tehettem volna a végére, hogy minőségileg, sry
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 16:29
nmate írta:Nem is ez volt a felsorolás tárgya hanem, hogy mindegyik képregényadaptációcsabi* írta:constantine egész jó, nem tenném egy felsorolásba ilyen arrowokkal
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 23., péntek 16:26
Még ott az Agent Carter is.P. Krisz írta:Megvan a Supergirl főszereplője is
Kezd már kicsit sok lenni .
Arrow , Shield , Flash , Gotham , Constantine , Daredevil , most a Supergirl és Netflix még 3 Marvel sorozatot fog gyártani .
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 16:24
Nem is ez volt a felsorolás tárgya hanem, hogy mindegyik képregényadaptációcsabi* írta:constantine egész jó, nem tenném egy felsorolásba ilyen arrowokkal
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 16:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 16:19
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 23., péntek 16:18
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 23., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 23., péntek 13:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 12:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 23., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 12:26
Írjál már a nevünkben, ledirigálunk egy részt. :ĐRealista24 írta:Egy élmény olvasni a spoilereket, jobban szórakoztat, mintha nézném a sorozatot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 12:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 23., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. január 23., péntek 12:23
Akkor nem értem mi a probléma Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mindegy mennyire volt halott mielőtt feltámasztották, be van kötözve, problem? Ha nagyon akarják egyből gyógyultan nekifog kardozni, kis mirakuru a szenteltvízben vagy valami.nmate írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem senki nem mondta, hogy nem volt halott Vagy nem tom. Nekem egyértelmű volt, hogy elmurdelt.Anthony írta:Arrow:
Nem figyeltetek. Vagy csak rossz volt a fordítás:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 12:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem senki nem mondta, hogy nem volt halott Vagy nem tom. Nekem egyértelmű volt, hogy elmurdelt.Anthony írta:Arrow:
Nem figyeltetek. Vagy csak rossz volt a fordítás:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. január 23., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. január 23., péntek 11:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem is ez a 2 sokkolt. el tudom képzelni az írókat, ahogy ülnek a szobában, aztán brainstormingolják a finálé szkriptjét:danianevem írta:American Horror Story s04Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem is kiakasztott. Már a Dandy-féle gyilkoljunk le mindenkit dolog sem tetszett, de aztán az Elsa álmainak teljesítésével sikerült még egy lapáttal rátenniük. Pedig megvoltam győződve, hogy ő is az Asylumban fog kikötni, az eléggé adta volna magát, de nem, inkább énekeljen még egy kis David Bowiet...Boky írta:...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 23., péntek 11:35
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem is kiakasztott. Már a Dandy-féle gyilkoljunk le mindenkit dolog sem tetszett, de aztán az Elsa álmainak teljesítésével sikerült még egy lapáttal rátenniük. Pedig megvoltam győződve, hogy ő is az Asylumban fog kikötni, az eléggé adta volna magát, de nem, inkább énekeljen még egy kis David Bowiet...Boky írta:...
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. január 23., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 22., csütörtök 23:50
Fasza lesz. Andersont meg tegyék el láb alól a harmadik évadban, dolga lesz az X-aktákbanziro4vr írta:Kegyetlenül várom...soadroli írta:Hannibal - Season 3 First Promo
Gillian Anderson nem rossz bőr így 40-en túl sem
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem