PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
Faust
El director de fotografía

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 23., péntek 15:41

lordgabi írta:Helyreállt a rend, ismét Silver II
lordgabi írta:Kedvenc fegyverem mostantól a PP-Bizon
Zseniális. :lol:

Lekaptam a Resident Evil Remastered-et, anno Ps1-en rettenetesen sokat totlam vele, de végigjátszani soha nem sikerült. Még mindig nagyon adja. :)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 23., péntek 1:12

Tegnap éjjel egy ilyen ládát cseréltem egy StatTrak fegyverre, úgysem tudom felhasználni/eladni, mivel még saját kezűleg nem vásároltam, most viszont kaptam egy ilyen ládát.
3,05$-t ajánlott érte előtte a piac, most picit lejjebb ment, mi van benne?! :D

Szerkesztve: nem csúnya fegyverek.
Megpróbálkozom majd a WebMoney szolgáltatással, veszek valamit occón', aztán majd passzolom a nem kívánatos cuccokat.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 23., péntek 0:01

Helyreállt a rend, ismét Silver II, ha hasonló lesz mint az eddigi széria, akkor easy lesz a III. is. :mrgreen: :x
Kedvenc fegyverem mostantól a PP-Bizon, mekkora darákat lehet vele nyomni, 30/19 embert ezzel öltem meg a legutóbbi meccsen, amikor visszakaptam a rangot, 8 awp, egy kés, a másik kettőt pedig pisztollyal. :D :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 22., csütörtök 23:08

Santi írta:Most volt ingyenes az összes rész a hétvégén, egyik ismerősöm 2 nap alatt ki is tolta a 4-et. :lol:

Na közben megnéztem a csét csak elfelejtettem írni, egész faszán megy high-on, mondjuk cobble-n a kicsit szar, de ott is 60 felett van az fps, néha-néha esik 40-50 közé, de korrekt, viszont sajnos nem megy nekem laptopról. Persze mindjárt jön Faust, hogy amúgysem :mrgreen: , de laptopról mégjobban nem, valahogy nem kényelmes, nem áll kézre az egész vagy lehet, hogy csak az elején fura, utána menni fog, de ma is csak 1 winre 3 döntetlenre és 2 feladásos vereségre futotta...

...bár mondjuk ezért már megérte ma játszani. B-)
nem tacspaddal kell játszani. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a ládát meg átdobhatod. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 22., csütörtök 21:56

Fallout vs Skyrim
Elég fasza fanmade videó . B-)
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 22., csütörtök 21:30

Most volt ingyenes az összes rész a hétvégén, egyik ismerősöm 2 nap alatt ki is tolta a 4-et. :lol:

Na közben megnéztem a csét csak elfelejtettem írni, egész faszán megy high-on, mondjuk cobble-n a kicsit szar, de ott is 60 felett van az fps, néha-néha esik 40-50 közé, de korrekt, viszont sajnos nem megy nekem laptopról. Persze mindjárt jön Faust, hogy amúgysem :mrgreen: , de laptopról mégjobban nem, valahogy nem kényelmes, nem áll kézre az egész vagy lehet, hogy csak az elején fura, utána menni fog, de ma is csak 1 winre 3 döntetlenre és 2 feladásos vereségre futotta...

...bár mondjuk ezért már megérte ma játszani. B-)

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 22., csütörtök 20:19

Korrekt ár a SR két tagjáért.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 20., kedd 20:19

Megértem. :) Csak az a gond, hiába taktikázok bárhogy, ha sokan vannak a társaimat is kinyírják aztán meg sokra megyek egyedül. Újra éleszteni se tudok senkit, mert egyáltalán hatástalan minden. Kb annyi, hogy még támogatni se kéne őket, mert annyira nem ér semmit az egész. Biztos, hogy én is hibás vagyok benne, mert nem játszottam még sok RPG-vel, de azért ez így elég gáz szerintem. :) Pedig még lóval is letaroltam őket hátha többet levesz az életükből, de semmi. Annyi, hogy elesik és fel kel. :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 20., kedd 19:47

Azt értsd meg végre hogy az íjász karakternek nem a sebzésosztás a feladata hanem hogy támogassa a társait . Ha mindenképp íjjal akarsz gyilkolni ott a Skyrim .
Hogy híjják?
Bill.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 20., kedd 19:34

Meg igazából simán lehet bármelyik karaktert irányítani a csapatomból akik erősebbek, de akkor meg mi értelme hogy kiválasszam az elején kivel legyek? Én íjjal akarok ölni nem karddal. :D

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. január 20., kedd 19:10

mathers írta:Ez az új Dragon Age semmit nem ér. Na jó alapjában véve nem lenne rossz, de hogy 84444-szer kell lőnni az íjjal, hogy meghaljon benne valaki az durva. A csapattársaim segítségével megy le az életük csak gyorsabban. De ha magam akarnék megölni egyet akkor reggelig nyilazhatnám. Pedig kioldtam már sok mindent. Tüzes nyílt is meg minden sz@rt, de ugyanannyit vesz le az életéből. Kb semmit. Oké, hogy nem vagyok jártas RPG játékokban, de hát erre anélkül is rájöttem, hogy egy sz@r. Witcher sokkal jobban meglett csinálva. Azt hiszem maradok annál. :D
Ez a nagy problémája a csapat alapú RPG-knek, hogy csapat alapúak :D A csapatnak kell győzedelmeskednie nem pedig az egyénnek. A Witcher meg teljesen más ebből a szempontból, ott egyedül vagy, egyedül kell megölnöd mindenkit.

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 20., kedd 12:46

mathers írta:...
Nem ismerem a játékot, de nincs benne menetközbeni kasztváltás? Már az újabb játékokban szokott lenni.

Kösz Faust, megnézem majd Aztecot, meg a Vertigot és az Overpasst is mondták nekem, esetleg Cobble, azon is van egy baszott nagy kastély meg nagyobb nyílt terepek is.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 20., kedd 12:42

Santi írta:Bocs a dupláért, de ha már CS:GO, akkor szerintetek melyik a leggépigényesebb pálya? Vagy adott pályának valamely pontja, amelyik legjobban eszi a gépet. Be akarnám lőni a grafot laptopon és akkor ott nézném az FPS-t, hogy ha ott jó, akkor mindenhol jó lesz alapon. Előre is kösz. :)
Szerintem elég jól van optimalizálva ahhoz, hogy ne legyenek nagy különbségek, de lehet hogy hülyeséget pofázok. De lesd meg az Aztecot, ott esik az eső. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 20., kedd 12:39

Beletoltam pár órát az Evolve bétájába és vegyesek a tapasztalataim . Technikai oldalról nagyon rendben van a cucc , szép a grafika , jól van optimalizálva és a netkód is fasza , stabil 60 fpssel ment legmagasabb beállításon , pláne úgy hogy CryEngine 4-et használ . A gameplay is fasza lenne ha nem ismeretlenekkel kellene játszani akik basznak beleszólni a mikrofonba , de legalább a medicek tették a dolgukat . A másik dolog hogy szörnnyel nehéz játszani , a vadászokkal sokkal egyszerűbb és könnyebb . Ami még problémás az a matchmaking , sokszor olyan kasztba sorol be , amivel nem akar játszani az ember . Én a supportot tettem első helyre és a szörnyet az ötödikre és sok esetben szörnnyel kellett mennem .
mathers írta:
Akkor indíts egy új karaktert és legyél warrior . :kacsint:
Hogy híjják?
Bill.

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 20., kedd 12:21

Ez az új Dragon Age semmit nem ér. Na jó alapjában véve nem lenne rossz, de hogy 84444-szer kell lőnni az íjjal, hogy meghaljon benne valaki az durva. A csapattársaim segítségével megy le az életük csak gyorsabban. De ha magam akarnék megölni egyet akkor reggelig nyilazhatnám. Pedig kioldtam már sok mindent. Tüzes nyílt is meg minden sz@rt, de ugyanannyit vesz le az életéből. Kb semmit. Oké, hogy nem vagyok jártas RPG játékokban, de hát erre anélkül is rájöttem, hogy egy sz@r. Witcher sokkal jobban meglett csinálva. Azt hiszem maradok annál. :D

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 20., kedd 11:16

Bocs a dupláért, de ha már CS:GO, akkor szerintetek melyik a leggépigényesebb pálya? Vagy adott pályának valamely pontja, amelyik legjobban eszi a gépet. Be akarnám lőni a grafot laptopon és akkor ott nézném az FPS-t, hogy ha ott jó, akkor mindenhol jó lesz alapon. Előre is kösz. :)

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. január 20., kedd 9:15

Silver1-en legnehezebb, mert tele van smurf accokkal illetve sok az olyan, aki még nálunk is bénább, aki nem véletlenül silver1. Na ha ilyen fogalmatlanok vesznek körül, a másik oldalon meg van egy smurf legalább, akkor már eleve bukta, mert ahhoz meg mi kevesek vagyunk, hogy egyedül megnyerjünk egy meccset.

lordgabi

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 20., kedd 2:54

Nem játszottam csak Versengőben. :D
Amúgy épp ezután rakott le egyesbe, hogy beírtam az awp-és dolgot, volt egy zsinórban nyolc győztes meccses sorozatom, közel lehetett a III., majd egy hét szünet után zsinórban 5 vereség, 2 döntetlen, ez köphetett be a levesbe, de nem baj, egyszer fent, egyszer lent. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. január 19., hétfő 23:09

Hmmm, idle szervereken is beadja az acsikat :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. január 19., hétfő 23:06

lordgabi írta:Remy mondta, hogy nem tudok lőni az AWP-vel.
Egyben azonban igaza volt, hogy így az elején foglalkozzam más fegyverekkel is, már megszokás, hogyha eco van, vagy zsinórban több kört nyerünk, én csak egyetlen dolgot veszek folyamatoson, ami a fegyvereket illeti... :sly: Így nehéz lesz feljebb kerülni, mostantól csak a szórós fegyók. :D
És a Silver 1-es rangot miért nem linkeled mellé, csak hogy lássa az ember, milyen """""""""mezőnyben"""""""" öltél ennyit? :lol:

Vissza: