Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 16:29

nmate írta:
csabi* írta:constantine egész jó, nem tenném egy felsorolásba ilyen arrowokkal
Nem is ez volt a felsorolás tárgya hanem, hogy mindegyik képregényadaptáció :roll:

r24nek írtam, bár oda tehettem volna a végére, hogy minőségileg, sry
Kép

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 23., péntek 16:26

P. Krisz írta:Megvan a Supergirl főszereplője is
Kezd már kicsit sok lenni .
Arrow , Shield , Flash , Gotham , Constantine , Daredevil , most a Supergirl és Netflix még 3 Marvel sorozatot fog gyártani . :kivagyhe:
Még ott az Agent Carter is. :D :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 16:24

csabi* írta:constantine egész jó, nem tenném egy felsorolásba ilyen arrowokkal
Nem is ez volt a felsorolás tárgya hanem, hogy mindegyik képregényadaptáció :roll:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 23., péntek 16:21

constantine egész jó, nem tenném egy felsorolásba ilyen arrowokkal
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 16:19

Ha lesz tíz, akkor abból már kijön a 10/10 :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 23., péntek 16:18

A képregények korát éljük. :D

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 23., péntek 15:10

Megvan a Supergirl főszereplője is
Kezd már kicsit sok lenni .
Arrow , Shield , Flash , Gotham , Constantine , Daredevil , most a Supergirl és Netflix még 3 Marvel sorozatot fog gyártani . :kivagyhe:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2015. január 23., péntek 13:18

Arrow: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát ha már vminek lennie kell, akkor már inkább a kút, mint a gyógyfű. Na de remélem vmi tök mással állnak elő akkor.

Nem is darálok most sorozatot. 24, Homeland, Drót is felfüggesztve most. Csak a heti sorozataimnak az új részeit nézem most csak meg. Hannibált meg letolom éjszakai műszakba úgyse csinálok sok mindent. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 12:34

Mathers ilyen. Nincs ideje semmire, de azért hat sorozatot darál egyszerre filmnézés mellett :smile: :shifty:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 23., péntek 12:32

Mathers amúgy néha kikészít az elméleteivel... :lol: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egész decemberben azon sírt, hogy ne legyen kút, mert az varázs szar és azt nem akarnak az írók, most meg azon sír, hogy nincs :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 12:26

Nem volt itt semmi probléma. Egyedül mathers problémázott, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem kapott egyből magyarázatot, meg Lazarus gödör kellett, miközben nem tetszett neki, hogy van egy metahuman a képernyőn :lol: :fpalm:
Realista24 írta:Egy élmény olvasni a spoilereket, jobban szórakoztat, mintha nézném a sorozatot :mrgreen:
Írjál már a nevünkben, ledirigálunk egy részt. :Đ

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 23., péntek 12:25

Egy élmény olvasni a spoilereket, jobban szórakoztat, mintha nézném a sorozatot :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 23., péntek 12:24

Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk fura lenne, ha nem lett volna halott miután átszúrják a tüdejét, esik 40 métert és rohad egy napo -5 fokban... Amúgy jó elgondolás ez az alfa-omega szer is. Így még mathers is boldog lehet, hogy nem gyógyfű meg varázslat, ami visszahozta Illarramendit az élők közé. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. január 23., péntek 12:23

nmate írta:
Anthony írta:Arrow:
Nem figyeltetek. Vagy csak rossz volt a fordítás:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem senki nem mondta, hogy nem volt halott :hmmm: Vagy nem tom. Nekem egyértelmű volt, hogy elmurdelt.
Akkor nem értem mi a probléma :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mindegy mennyire volt halott mielőtt feltámasztották, be van kötözve, problem? :D Ha nagyon akarják egyből gyógyultan nekifog kardozni, kis mirakuru a szenteltvízben vagy valami.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 23., péntek 12:17

Anthony írta:Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem senki nem mondta, hogy nem volt halott :hmmm: Vagy nem tom. Nekem egyértelmű volt, hogy elmurdelt.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. január 23., péntek 12:15

Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt mondja a kínai haver, hogy "hívtam Tatsut, hogy visszahozzon a halálból". Szóval eléggé feltételezhető, hogy halott volt, és a csaj visszahozta. Magyarázatot meg lassan fognak csöpögtetni hozzá. Egyértelmű, hogy a hongkongi múltban játszódó történetben szállítják a megoldást, az az alfabétagamma szer lehet valójában visszahoz a halálból. Szóval szerintem amikor eljutnak oda hogy Hong Kongban megmentik Tatsut, utána tudjuk meg hogy lehet visszajönni a halálból, és addig szépen pörgetik a jelenben is a sztorit: Oliver lábadozik, Diggleék meg próbálják újraszervezni a csapatot. És Oliver gondolom jó darabig nem mutatkozik nehogy Ras be akarja fejezni a munkát.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. január 23., péntek 11:53

danianevem írta:American Horror Story s04
Boky írta:...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem is kiakasztott. :lol: Már a Dandy-féle gyilkoljunk le mindenkit dolog sem tetszett, de aztán az Elsa álmainak teljesítésével sikerült még egy lapáttal rátenniük. Pedig megvoltam győződve, hogy ő is az Asylumban fog kikötni, az eléggé adta volna magát, de nem, inkább énekeljen még egy kis David Bowiet... :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem is ez a 2 sokkolt. el tudom képzelni az írókat, ahogy ülnek a szobában, aztán brainstormingolják a finálé szkriptjét:

- hé srácok, olyan kis lájtos volt ez az évad, mi lenne ha happy end lenne?
- ne már baszki, ez az american horror story, nem az american happy story.
- jogos, jogos, akkor találjunk ki valami igen véreset amiben mindenki meghal.
- mi lenne, ha dandy utoljára elkattanna, és az aranyrevolverével újratöltés nélkül lemészárolna 10+ freaket?
- adom. akkor már csak jessica seggét nyaljuk ki valami extranyálas tisztelgéssel.
- csináljunk az eddig szánalmas és kiröhögött előadóművész karakteréből háromszoros emmy-díjas és hollywoodi csillagot kapott sztárt.

*ünneplés*, *ölelkezés*, *pezsgőpukkantás*

:fpalm:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 23., péntek 11:35

American Horror Story s04
Boky írta:...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem is kiakasztott. :lol: Már a Dandy-féle gyilkoljunk le mindenkit dolog sem tetszett, de aztán az Elsa álmainak teljesítésével sikerült még egy lapáttal rátenniük. Pedig megvoltam győződve, hogy ő is az Asylumban fog kikötni, az eléggé adta volna magát, de nem, inkább énekeljen még egy kis David Bowiet... :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. január 23., péntek 11:27

american horror story 4. évad vége

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ekkora fost te atyaég :lol: :lol: :lol: ilyen gicces zárás maximum még a dexter vége volt :lol:
elemezni sincs kedvem, a téma és az évad első fele is jó volt, de ez az utolsó rész valami szörnyű volt...

nagyon remélem h jessica lange tényleg távozik, és nem győzik meg / nem gondolja meg magát, ez a tribute amit kapott elképesztően szánalmas volt. az ő karakterei idegesítettek a legjobban, főleg a 3. és 4. évados. nagyon remélem, h kathy bates marad, és őt teszik valamennyire előtérbe, sokkal jobb színésznő. vagy angela bassettet. de a szóbeszéd az, hogy sara paulson lesz a poszterarc ezután, az sem vészes.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. január 22., csütörtök 23:50

ziro4vr írta:
Kegyetlenül várom... :salute:

Gillian Anderson nem rossz bőr így 40-en túl sem :mrgreen:
Fasza lesz. Andersont meg tegyék el láb alól a harmadik évadban, dolga lesz az X-aktákban :shifty:

Vissza: