Pfffff, instant 1 hónapamúg csecs, legyél annyira jó, hogy ne keljen elviselnem flegma, tepsiszájú Pogbinhot Real mezben, peace
Lucas Silva - 16
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Lucas Silva
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
minimum két szinttel gyorsabb, erőszakosabb és jobb a jobb lába, videók alapján. persze a la liga teljesen más lesz, kevesebb ideje leszBBeno írta:videók alapján semmivel sem tud többet mint casemiro. csak kázmérért nem adtunk 14-t. de kell az ember ez most a legfontosabb mert khedirát a stadion környékén sem akarom látni. cáfoljon rá és legyen világklasszis lucas silva.
amúg csecs, legyél annyira jó, hogy ne keljen elviselnem flegma, tepsiszájú Pogbinhot Real mezben, peace
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
videók alapján semmivel sem tud többet mint casemiro. csak kázmérért nem adtunk 14-t. de kell az ember ez most a legfontosabb mert khedirát a stadion környékén sem akarom látni. cáfoljon rá és legyen világklasszis lucas silva.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fél évig nem sokat várok tőle, bele kell tanulnia ebbe a középpályás közegbe. Legszívesebben én még megtartottam volna Illarrat egy fél évre, őt meg elzsugázni kölcsönbe.
Kemény lesz a brazil bajnokságból belecsöppenni abba a ligába, ahol a leghangsúlyosabb a középpályás játék. Én azért bízok a srácban, ha van benne egy kis igazi brazil vér akkor őszre betanul, és jó kiegészítő lehet. A potenciál megvan.
Kemény lesz a brazil bajnokságból belecsöppenni abba a ligába, ahol a leghangsúlyosabb a középpályás játék. Én azért bízok a srácban, ha van benne egy kis igazi brazil vér akkor őszre betanul, és jó kiegészítő lehet. A potenciál megvan.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
kíváncsi leszek, hogy mennyivel fog több játékpercet kapni mint az Illarra/Khedira duó, tőlük mondjuk nem is nehéz többet játszani.
Üdv a csapatban és sok sikert!
Üdv a csapatban és sok sikert!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sok brazil fineszt nem láttam benne, remélem azért felszántja a pályát majd középen, olyan tipusú játékos amúgy sincs a keretben.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Harmadik. hehe.
Am üdvözletem a csapatban. viszont öm..ő nem labdaszerző, romboló, hanem Kross féle, right?
Am üdvözletem a csapatban. viszont öm..ő nem labdaszerző, romboló, hanem Kross féle, right?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem nagyon gondoltam rá, hogy valaha is a játékosunk lesz, hiába cikkeztek sokat róla, bizonyítson mindig, amikor játéklehetőséget kap, sok madridistát kell meggyőznie, üdv, hajrá!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lucas Silva - 16
Üdv a csapatban!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema