Zsombor írta:R.M.C.F írta:
Szem kell hozzá észrevenni. Van akinek van,van akinek nincs,van akinek csak a dumálás és a visszaböfögés marad....
dudáét nem éri fel....de idővel lehet.
Teljesen megértelek amúgy, én is így gondolom. A sok károgó, hogy ellenkezett hogy ne jöjjön Bale és James ennyi pénzért. Aztán mind pofára estek, mert húzzák a csapatot.
Erre mondják,a kivétel erősíti a szabályt,és van olyan is aki 8 év alatt 1x vagy 2 téved
.....mivel bale kapcsán a sok károgónak a java részének lövése sem volt hogy ki is mi is ez a faszi,így nehéz volt a csorda ellen ez igaz. A legtöbb csak ment 1 vagy 2 olyan szószoló után,akik egyébként is leszólnak,kigyúnyolnak sok játékost aki nem épp olyan mint az ő zsánerük,hanem másban erős,vagy esetleg jobb is mint labdarúgó.
Én bale párti voltam,mert tisztában voltam a tudásával és a képességivel,amit nem tudott bale hozni,sőt meg sem közelíti,amit én sem és még a másik nagy vaksi (zidane) sem hiszem hogy ért.....mert érthetetlen,és kevés a köze a stilusához,mert pont abban volt jó,hogy minden poszthoz és feladathoz kitűnően aklimatizálódott korábban.
Sajnos a közösséget megfertőzte egy bizonyos elvont gondolkodás,ami szerintem nagy tévedés,és divatból mentek utána....ezek pl a gyökkettők,nullák,fgy-k,butaargentinok,favágóangolok, középszerűek és sorolhatnám a sok idióta jelzőt amik messze állnak az igazságtól,még is teret nyertek.......
Bale-el lehet jönni,jogos....én álmomban sem gondoltam volna,hogy idejön,eltelik egy év,és ott baszik bele ahol tud,ahelyett amit valójában tud, hogy megver bárkit egy vs egyben,állandó veszélyt teremt,mindig benne van a gól vagy a helyzet,ha oda kerül akár csak egyszer is már félő hogy az gól......itt meg belebotlik a labdába,és sokan meg undormány módon beszélnek róla......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.