Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Zankyou no terror
Végre találtam egy Death Note-hoz hasonló animé-t. Igaz, hogy itt a természetfeletti dolgokat, a terrortámadásokra cserélték, de nagyon jól felépített kis anime volt. Shibazaki nyomozó pedig elég jól eltalált karakter lett.
Egy délután lelehet darálni, akinek tetszett a DN, mivel ez csupán 11 részes.
7,5/10 a sorozat.
Végre találtam egy Death Note-hoz hasonló animé-t. Igaz, hogy itt a természetfeletti dolgokat, a terrortámadásokra cserélték, de nagyon jól felépített kis anime volt. Shibazaki nyomozó pedig elég jól eltalált karakter lett.
Egy délután lelehet darálni, akinek tetszett a DN, mivel ez csupán 11 részes.
7,5/10 a sorozat.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nyugi nem. Majd miután végeztemrealmadridfan írta:Messideco: nehogy elkezdd nézni a Chronot, hatalmas spoilerek vannak benne. Azoknak készült, akik már látták az egészet!
Köszi a segítséget, megtaláltam!
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na mivel alig értem ma rá igy ki is végeztem a Suits negyedik évadának 10 részét :Đ
Csak tudnám, hogy birom ki az új részig amit elvileg szerdán vetitenek. Az mire felkerül ncore-ra + felirat az kb mennyi idő?
Csak tudnám, hogy birom ki az új részig amit elvileg szerdán vetitenek. Az mire felkerül ncore-ra + felirat az kb mennyi idő?
- realmadridfan
Messideco: nehogy elkezdd nézni a Chronot, hatalmas spoilerek vannak benne. Azoknak készült, akik már látták az egészet!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha már lost, pont most láttam sorozatjunkien összegyűjtve egy ilyen kérdések és válaszok összesítést...ismét felbaszott a sok unanswered...
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/25/ ... -lost-ban/
http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/25/ ... -lost-ban/
Nem illik.
- András93
Olvashatod, első évad végi spoiler.messideco írta:Lost S1
Az utolsó rész nagyon vagány volt, még ma elkezdem a másodikat. Lesznek még meglepetések...
Ha már Lost: téma volt anno itt vagy a distán, hogy kronológiai sorrendben összeállították a Lostot. Azt, ha valaki tudja linkelje be nekem, nagyon szépem kérem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Csak az a baj, hogy most elvisszük a kölköt.
- Egy gonddal kevesebb.
A második évad is nagyon faszán kezdődik.
Egyébként a kronológiai sorrendhez kapcsolódik, hogy volt aki összevágta így az összes részt, bizonyos oldalakon meg is lehet találni Lost Chrono néven.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lost S1
Az utolsó rész nagyon vagány volt, még ma elkezdem a másodikat. Lesznek még meglepetések...
Ha már Lost: téma volt anno itt vagy a distán, hogy kronológiai sorrendben összeállították a Lostot. Azt, ha valaki tudja linkelje be nekem, nagyon szépem kérem
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az nem, viszont, ha tetszik az első, akkor nem fogod megbánni, mert csak jobb lesz. Nálam talán egy évad volt az, ami "túlélős" volt.ziro4vr írta:Az elsőt mindenképp végig fogom nézni, aztán majd meglátom. Ha már tovább megyek, akkor csak úgy érdemes, hogy be is fejezem, de azért nem kis vállalás.Realista24 írta:
Amúgy, nem az első a legerősebb évad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Pedig tudtam volna egy jó sorozatot.
- ziro4vr
Fogok én még fogadni veled is, de ott nem sorozat lesz a tét, hanem egyikünk ip banja.mathers írta: Ha kivégezted a 24-et és szeretnéd akkor szólj és ajánlok én is valami jó sorozatot neked.
Nem illik.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Ha kivégezted a 24-et és szeretnéd akkor szólj és ajánlok én is valami jó sorozatot neked.Az elsőt mindenképp végig fogom nézni, aztán majd meglátom. Ha már tovább megyek, akkor csak úgy érdemes, hogy be is fejezem, de azért nem kis vállalás.
- ziro4vr
Az elsőt mindenképp végig fogom nézni, aztán majd meglátom. Ha már tovább megyek, akkor csak úgy érdemes, hogy be is fejezem, de azért nem kis vállalás.Realista24 írta:
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most a Suits 04/4-nél járok, mert szeretném a következő részig végignézni az eddigi részeket. Közben én is leszedtem a Banshee első 2 évadát, hogy majd később azt is elkezdem nézni, de úgy látom jó kis sorozat lesz az is. Jelenleg engem ez a Suits nagyon megbabonázott :Đ . Csak kerüljön a kezeim közé aki ajánlotta!!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Ééééés eljött a nap amire vártok, 24 első két rész dam damm dam daaaammm...
Először is köszönet zoleelejnek, aki felpakolta indavideóra, real címeres avatarral, ha ismeri valaki...danke!
Amúgy meg, tetszik a hangulata, tetszik a megvalósítás (real time, osztott képernyő bejön) tetszik a koncepció, de mégis valami egyelőre nincs meg, talán majd később. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor drámázás van a családdal, azt azért nem bírom
Először is köszönet zoleelejnek, aki felpakolta indavideóra, real címeres avatarral, ha ismeri valaki...danke!
Amúgy meg, tetszik a hangulata, tetszik a megvalósítás (real time, osztott képernyő bejön) tetszik a koncepció, de mégis valami egyelőre nincs meg, talán majd később. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor drámázás van a családdal, azt azért nem bírom
Nem illik.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
banshee 303
best episode ever, 10es skálán 12es.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valóban epic lett a nola vs burton, de nem hittem volna, hogy nola ott marad... bár inkább ő, mint burton
már csak egy chayton vs burton, vagy burton vs hood hiányzik
a vége meg igen csattanós lett... hihetetlen, hogy mindig tudják fokozni.
best episode ever, 10es skálán 12es.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valóban epic lett a nola vs burton, de nem hittem volna, hogy nola ott marad... bár inkább ő, mint burton
már csak egy chayton vs burton, vagy burton vs hood hiányzik
a vége meg igen csattanós lett... hihetetlen, hogy mindig tudják fokozni.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az ABC-nek vannak gyengébben hozó drámái is, plusz ott a filmes hátszél. Szerintem sima ügy.mathers írta:Én most csak a Agents Of Shield miatt aggódom. Remélem berendeli a csatorna a 3. évadot.
- mathers
Én most csak a Agents Of Shield miatt aggódom. Remélem berendeli a csatorna a 3. évadot.
- P. Krisz
De az NBC és a CW mércéje az más , a CW-nél a 2.5-3 milliós nézettség az nagy szó , míg az NBC- nél már csalódás .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de az benne az idegesítő, hogy állítólag jobb a nézettsége, mint az arrownak pl