Nem akarok belefolyni a "vitába", de az idézgetés úgy lenne korrekt, ha az ellenzők kommentjeit másolnád be, nem egy emberét, aki ezekre utal.h3x0r írta: Na most akkor hogy is van ez?
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
=>morientes írta:Hát akkor nem ugyan azt a fórumot olvastuk azidőtájt,merthogy aki még rajtam kívül mondjuk úgy ellenezte,az nmate,csoki,R24 meg tán hehe,a 90% meg fel volt dobva hogy jön az új CRonaldo...ezen a fórumon követelmény a mártírkodás? :mrgreen:
a fórum több mint fele ellenezte a leigazolását pont amiatt amit te is írsz.
szerintem kevesen lepődtek meg azon hogy nem vált be.
De hagyjuk,úgy van ahogy írod.Ja,ha neked úgy jött le,hogy ez mártírkodás,legyen.De sokszor írtam anno,térjünk vissza erre a Bale gyerekre,ha lehúzott egy idényt,hogy akkor is meg lesz e még a hurrá optimizmus,szal én csak visszatértem rá,afféle önigazolásképpen
Bale leigazolasa utan:
Na most akkor hogy is van ez?Re: Gareth Bale - 11
PosztSzerző: R.M.C.F Dátum: 01 szept. 2013, 23:03
Próbáltam visszagondolni az elmúlt évekre,évtizedre,volt-e ennyire sokak által "nem akart" igazolás.....nem nagyon tudok ilyent mondani,akit ennyien nem akartak,vagy ennyire ellene voltak,pedig voltak drága,rizikós,sérülékeny,öreg "hozadékok".
Szerencsére nem lett még kijavítva, köszi az észrevételt.francois írta: ez nem a barcelona gondolkodás módja hanem, hanem uefa szabályozás. csak gondolom könnyebb fikázni orrvérzésig, mint mondjuk rákeresni a googleben...
Hoppá, most nézem, már 2 és fél órája el lett neki magyarázva. Akkor mégse köszi a felvilágosítást.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te már csak tudod, milyen az orrvérzésig való fikázás. Nem tudom min lepődsz meg.francois írta:ez nem a barcelona gondolkodás módja hanem, hanem uefa szabályozás. csak gondolom könnyebb fikázni orrvérzésig, mint mondjuk rákeresni a googleben...miro írta:Viszont,ha a Barcelona gondolkodásmódot folytatjuk,akkor Odegard saját nevelés lesz!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mocsok
hát tényleg nem ugyanazt a fórumot olvastuk ezek szerint.morientes írta:Hát akkor nem ugyan azt a fórumot olvastuk azidőtájt,merthogy aki még rajtam kívül mondjuk úgy ellenezte,az nmate,csoki,R24 meg tán hehe,a 90% meg fel volt dobva hogy jön az új CRonaldo...
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
ez nem a barcelona gondolkodás módja hanem, hanem uefa szabályozás. csak gondolom könnyebb fikázni orrvérzésig, mint mondjuk rákeresni a googleben...miro írta:Viszont,ha a Barcelona gondolkodásmódot folytatjuk,akkor Odegard saját nevelés lesz!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem meg rengetegen örültek hogy jön,de mondom,hagyom én ezt,remélem nem sokára megyRealRaúl77 írta:szerintem rengetegen ellenezték
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
szerintem rengetegen ellenezték
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- morientes
Hát akkor nem ugyan azt a fórumot olvastuk azidőtájt,merthogy aki még rajtam kívül mondjuk úgy ellenezte,az nmate,csoki,R24 meg tán hehe,a 90% meg fel volt dobva hogy jön az új CRonaldo...ezen a fórumon követelmény a mártírkodás? :mrgreen:
De hagyjuk,úgy van ahogy írod.Ja,ha neked úgy jött le,hogy ez mártírkodás,legyen.De sokszor írtam anno,térjünk vissza erre a Bale gyerekre,ha lehúzott egy idényt,hogy akkor is meg lesz e még a hurrá optimizmus,szal én csak visszatértem rá,afféle önigazolásképpen
LEGIO PATRIA NOSTRA
Mondjuk az szerintem túl sokat nem fog számítani, mert nem nagyon fog lövő pozícióba kerülni.csodálkoznék, ha akár csak egy gólt is lőne távolról.Én egyedül amit pozitívumként kiemelnék - persze a videók alapján mondom ezt az egészet, de gondolom aki a Kroos hasonlóságot mondják, azok több éve figyelik - hogy viszonylag jól lő és erősen.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezért megutálnál valakit?sentry írta:Inkább nem hasonlítom Krooshoz, mert akkor hamar meg fogom utálni szerintem... de cáfoljon rám!
Én nem tudom, hogy ki kezdte ezt a hasonlatot. De szerintem olyan darabos a mozgása szinte mint Khedirának, az ívelt labdái meg lehet pontosak de olyan lassan szállnak, hogy annyi idő alatt Orbán elmajszol egy zacskó szotyit a felcsúti meccsen...Géci írta:Van hasonlóság, de majd a pályán kiderül minden...
Semmilyen hasonlóságot nem látok. Nagyon félek, hogy nem leszünk sokkal előrébb vele, mint Khedirával. De nála már 90 éves öreganyám is előrelépés lenne...
Én egyedül amit pozitívumként kiemelnék - persze a videók alapján mondom ezt az egészet, de gondolom aki a Kroos hasonlóságot mondják, azok több éve figyelik - hogy viszonylag jól lő és erősen. Nyilván kiegészítő embernek jött, remélem beválik. Inkább nem hasonlítom Krooshoz, mert akkor hamar meg fogom utálni szerintem... de cáfoljon rám!
- mocsok
ezen a fórumon követelmény a mártírkodás?morientes írta:Én már ezt akkor írtam mikor felvetődött a neve.Akkor megkaptam hogy "nem láttam","hülyeséget beszélek","nem értek hozzá" (valóban nem,ez igaz),majd mikor sajnos elkezdte "beváltani" a hozzá fűzött reményeim,s ennek hangot adtam,akkor jött az hogy utálom...pedig nem.
persze fogalmazhatnék úgy is, hogy én már az elején megmondtam hogy nem lesz jó igazolás, de mindenki csak legyintett.
- morientes
Én már ezt akkor írtam mikor felvetődött a neve.Akkor megkaptam hogy "nem láttam","hülyeséget beszélek","nem értek hozzá" (valóban nem,ez igaz),majd mikor sajnos elkezdte "beváltani" a hozzá fűzött reményeim,s ennek hangot adtam,akkor jött az hogy utálom...pedig nem.az a baj, hogy itt pont a stílusával van a probléma
nem is igazából az a probléma, hogy nem tud beletanulni egy másik szerepkörbe, hanem hogy számára az egész spanyol foci totál idegen, egyszerűen azokban a dolgokban a gyenge, amiben erősnek kellene lennie
angliában megtanult más posztokon játszani simán, mert az ottani közeg jobban feküdt számára, ezáltal könnyebb volt váltani
Váltig állítom,mind a mai napig,hogy egy angol top csapatban isten lenne,azzal amit tud,de ide...ehhez a stílushoz...kevés.Nem neki való.Nem az ő műfaja...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van hasonlóság, de majd a pályán kiderül minden...
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
A "A "brazil Kroos" bemutatására hétfőn 13:00-kor kerül sor." fb posztotok alatt nem tudom ki javította ki 2x a lesz szót az egyik kommentelőnél, de zseni volt. jót nevettem:D
ha marcelo is és varane is 18 éves koruk előtt kerültek ide akkor már sajátnevelések. mert eltelt 3 év. de ha 18-at betöltötték akkor pont nem tudják teljesíteni a " 21 éves korukig 3 évet eltölteni az adott klubnál" feltételét.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
szerintem ha vki nem jatszott vmelyik utanpotlas csapatban par evet akkor nem lehet sajat neveles.....gondolom.RealRaúl77 írta:Úgy tudom ez így van.. itt is többször olvastam már ezt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Úgy tudom ez így van.. itt is többször olvastam már ezt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Akkor Varane,Marcelo is sajátnevelés?
Hát akkor a védelmünk majdnem full az.
Hát akkor a védelmünk majdnem full az.
"If you don't like your destiny, don't accept it."