Értékeld a legutóbbi meccset
- Bergo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo (Fenomeno), Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Juventus, Arsenal
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Vajon most is el kellene adni Gareth Bale-t?
Azért a Valencia elleni meccs után még foghattuk arra, hogy tényleg új év, szar forma, kövi meccsen jó lesz. De igazából azóta sem sikerült visszatalálni a helyes útra, pedig lassan a január is eltelik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Formaidőzítés? Észrevehetetlen két hónapja a csapat tavalyi arca. Még csak felvillanások sincsenek,vagy alig,nincs átütőerő,nincsen magabiztosság,nincs dinamika......és az a problémám,hogy nem is látszik hogy ebből ki tudnak jönni,mivel mozzanatokat sem lehet felfedezni.
Olyan életveszély volt a játékunk régebben,hogy mindenki szarhatott joggal,mert odabaxtunk ha akartunk szinte bármikor.....most meg,mint a tojógalambok.Kotlunk a labda körül.
Olyan életveszély volt a játékunk régebben,hogy mindenki szarhatott joggal,mert odabaxtunk ha akartunk szinte bármikor.....most meg,mint a tojógalambok.Kotlunk a labda körül.
Mert szeptember 15 én két vereség után miért ne fognám a hasamat ha ezt tömegesen olvasom? Most viszont más a szitu,ez huzamos visszaesés,aminek az oka ismeretlen.Azert ezt kicsit fura toled olvasni. Regebben azonnal kiakadtal ha valaki szezon kozepen feladta, most meg te irod ugyanezt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Modric tényleg nagy spíler, imádom, fazont szab a csapatnak, de ennyire tényleg nem szabadott volna szétesnie a csapatnak. És ez már két hónapja tart, ennyi idő alatt meg lehetett volna "szokni" a hiányát, változtatni egy-két dolgot, hogy legalább hasonlóképp játsszon a csapat, mint vele.
Szóval valami más van itt a háttérben, sajnos nem tudjuk mi. Egy hullámvölgy nem szokott 2 hónapig tartani. Vagyis de, csak nem egy ekkora csapatnál, ahol ilyen kvalitású játékosok kergetik a labdát.
Szóval valami más van itt a háttérben, sajnos nem tudjuk mi. Egy hullámvölgy nem szokott 2 hónapig tartani. Vagyis de, csak nem egy ekkora csapatnál, ahol ilyen kvalitású játékosok kergetik a labdát.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azert ezt kicsit fura toled olvasni. Regebben azonnal kiakadtal ha valaki szezon kozepen feladta, most meg te irod ugyanezt.R.M.C.F írta:Mert a játékunk szépen lassan esett össze....az év eleje még ment,aztán már nem voltak olyan egyértelműek a meccsek, megvoltak a gólok,de a játék, a magabiztosság kezdett összeesni.....
Akkor most rúgjuk ki Ancelottit, viccen kívül. Ha nem tudja visszahozni a csapatot egy magas szintre (még ha nem is a csúcsfocira, mert ahhoz le kéne sérülnie Bale-nek), akkor nem való ide. Így meg pláne, hogy a kupakiesés miatt még bőven van idő pihenni is, Modric is vissza fog térni, stb. Semmi oka nincs annak, hogy így szétessen a csapat, én bízom benne, hogy formaidőzítésről van szó, és március közepétől ismét végig pörögni fogunk. Addig meg be kell húzni a hazai meccseket, idegenben meg amit lehet. A barca remélhetőleg megtartja a szokásos formahanyatlását februárban.
Olyan szempontból jó még CR kiesése, hogy kizökkenti a csapatot a megszokottból, Ancelottinak is variálnia kell valamit, és párszor ez a kényszerhelyzet már jó dolgokat hozott. Sőt, igazából Ancelotti két legjobb húzása kényszerhelyzetből jött (Khedira és Bale sérülése), talán most is történik majd valami jó.
Olyan szempontból jó még CR kiesése, hogy kizökkenti a csapatot a megszokottból, Ancelottinak is variálnia kell valamit, és párszor ez a kényszerhelyzet már jó dolgokat hozott. Sőt, igazából Ancelotti két legjobb húzása kényszerhelyzetből jött (Khedira és Bale sérülése), talán most is történik majd valami jó.
bebe nagy futásánál és a szóló végén kihagyott helyzetnél hallottátok a hangját farkasnak? mondjuk nehéz volt, nem meghallani, de bazdmeg. olyan sikítást, de atyaúristen.
a végén mikor lefújta a bíró meg esküszöm kereste a szavakat meg szipogott. olyan csalódott volt, h nyert a real, h jó h be nem mondta.
aztán jön az elche - barca beharang, műsorvezető faszi úgy kezdi a bejelentkezést, h a barca zsinórban 5 győzelemnél (?) jár vajon jön-e a 6. (?), Csaba te mit gondolsz ? (lászló csaba) "remélem folytatni fogja a barcelona a sorozatát" elfogultság sehol.
a végén mikor lefújta a bíró meg esküszöm kereste a szavakat meg szipogott. olyan csalódott volt, h nyert a real, h jó h be nem mondta.
aztán jön az elche - barca beharang, műsorvezető faszi úgy kezdi a bejelentkezést, h a barca zsinórban 5 győzelemnél (?) jár vajon jön-e a 6. (?), Csaba te mit gondolsz ? (lászló csaba) "remélem folytatni fogja a barcelona a sorozatát" elfogultság sehol.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
petiamadridista írta:ezzel talán még egyet is értenék, de ha idén nem nyerünk semmit, akkor az őszi 22 meccses széria csak egy felfújt lufi, egy nagy semmi, nemde??Én is ezt mondom 3 hete már, hogy mi nem fogunk innen már visszajönni,el fognak majd meccseket dönteni klasszisok,szabadok,11esek,vagy egyéni megoldások,de a játékunk,az amit tavaly szájtátva lehetett nézni,amikor elég volt egy szaros hiba az ellenfélnél és ott volt a dugó a seggükben,az már eléggé a múltté.
ezt már 1-2 hete is felvetettem de senkitől nem kaptam rá választ..
Mert a játékunk szépen lassan esett össze....az év eleje még ment,aztán már nem voltak olyan egyértelműek a meccsek, megvoltak a gólok,de a játék, a magabiztosság kezdett összeesni.....
You made my day.ateeemadrid írta:bekaphatják egyébként mindketten, az előbbi csak egy megkeseredett hozzánemértő patkány, de farkas papa keményen autista is.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
ezzel talán még egyet is értenék, de ha idén nem nyerünk semmit, akkor az őszi 22 meccses széria csak egy felfújt lufi, egy nagy semmi, nemde??Én is ezt mondom 3 hete már, hogy mi nem fogunk innen már visszajönni,el fognak majd meccseket dönteni klasszisok,szabadok,11esek,vagy egyéni megoldások,de a játékunk,az amit tavaly szájtátva lehetett nézni,amikor elég volt egy szaros hiba az ellenfélnél és ott volt a dugó a seggükben,az már eléggé a múltté.
ezt már 1-2 hete is felvetettem de senkitől nem kaptam rá választ..
-
Most mindkét csapat kicsit visszaesett,bár a barca szerintem felfelé indult el,mi lefelé,na de nem is ezt akartam mondani,hanem ezen időszakokban a két nagy arc szokta hozni a meccseket,roni és messi között most messi van előnyben,jobb a formája,igy lehet a felvetéseknek eléggé van alapja.hogy a Barcelona azért lesz bajnok, mert az ilyen meccseket hozza a meccs végén.
Én is ezt mondom 3 hete már, hogy mi nem fogunk innen már visszajönni,el fognak majd meccseket dönteni klasszisok,szabadok,11esek,vagy egyéni megoldások,de a játékunk,az amit tavaly szájtátva lehetett nézni,amikor elég volt egy szaros hiba az ellenfélnél és ott volt a dugó a seggükben,az már eléggé a múltté.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mit csinalt CR?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
gyönyörű meccs volt már el is felejtettem... amugy meg: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8732_o.jpg
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
mondjuk az is mindent elmond a meccsről, h djukic nem is mert cserélni, mert kb egész labdarúgó pályafutások meccsét játszották, mind a 11en. tipikusan természetesen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
de az nem Sevillában lesz, ez pedig nagyon nem mindegy.Februar 4
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor a Bernabeuba jönnek, oda meg jöhet bármilyen Sevilla 4 alatt nem ússzák megh3x0r írta: Februar 4
hasznaljuk is az oldalt: http://madridom.hu/menetrend/
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
bekaphatják egyébként mindketten, az előbbi csak egy megkeseredett hozzánemértő patkány, de farkas papa keményen autista is. néha felszopkod egy random arcot, mint ma bebét, és 90 percen keresztül orgazmusa van minden labdaérintésnél.Iván, Norbi menjetek el a bús picsába...nyomoroncok, egyetlen örömük ha a real nem nyer. Taps.
ma is dobott ilyeneket, hogy "bebe azt csinál amit akar". meg amikor volt egy viszonylag szép szólója, akkor is úgy üvöltött, mintha Messi lőtt volna gólt a clasicon.
mondjuk mindig boldog vagyok, amikor érzem a hangján a csalódottságot, hogy megint nem sikerült megszopatnia az ellenfélnek a realt.
- h3x0r
Februar 4petiamadridista írta:Mikor? Áprilisban??Makkunk van, de Sevillában van egy olyan érzésem ,hogy szopóálarc lesz.
hasznaljuk is az oldalt: http://madridom.hu/menetrend/
Ja hogy a helyszin is fontos :Đ Akkor elnezest.petiamadridista írta:de az nem Sevillában lesz, ez pedig nagyon nem mindegy.Februar 4
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2015. január 24., szombat 18:10-kor.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ilyenkor szoktátok mondani, hogy a Barcelona azért lesz bajnok, mert az ilyen meccseket hozza a meccs végén. Hát mi is pont ezért lesz bajnokunk. CR most 1 hónapot pihen, addig Bale viszi hátán a csapatot, visszatérés után meg jöhetnek a gálameccsek.
Na, de a meccsről.
Az ívelgetést továbbra sem értem minek erőltetjük, de most már legalább tudom minek igazoltuk Lucas Silva-t. Hegyi elemzését élmény volt hallgatni, kereste, hogy melyek azok a szavak, amik még beleférnek az élő adásba, én jót nevettem. Na, ennél többet nem tudok mondani, mert játékunk az nem volt, de még1szer, ha az ilyen meccseket hozzuk, abból nagy baj nem lehet
Na, de a meccsről.
Az ívelgetést továbbra sem értem minek erőltetjük, de most már legalább tudom minek igazoltuk Lucas Silva-t. Hegyi elemzését élmény volt hallgatni, kereste, hogy melyek azok a szavak, amik még beleférnek az élő adásba, én jót nevettem. Na, ennél többet nem tudok mondani, mert játékunk az nem volt, de még1szer, ha az ilyen meccseket hozzuk, abból nagy baj nem lehet
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Csóri Cordoba, életük meccsét tolták, és így is kiszoptak Hihetetlen amúgy, most sem értem, hogy húzhattuk be a 3 pontot.. Cr-t amúgy laza 5 meccsre elmeszelik, hozzáteszem jogosan..
Olyan volt a csapat, mint ha másnaposan játszottak volna. Kroostól egy meccs alatt soha nem láttam ennyi rossz passzt, Khedira-Illarra Castilla szint, Varane szerintem Realos pályafutása leggyengébb meccsét hozta, de Marcelonak is csak száraz kenyér járna vacsorára.. CR-ről meg inkább ne is beszéljünk.. A 2014-es év leggyengébb meccse volt, az Isco-Modric kettős nagyon hiányzik középről, nincs aki mozgassa a csapatot, Kroos pedig elveszik a fantasztikus csapattársai mellett..
Olyan volt a csapat, mint ha másnaposan játszottak volna. Kroostól egy meccs alatt soha nem láttam ennyi rossz passzt, Khedira-Illarra Castilla szint, Varane szerintem Realos pályafutása leggyengébb meccsét hozta, de Marcelonak is csak száraz kenyér járna vacsorára.. CR-ről meg inkább ne is beszéljünk.. A 2014-es év leggyengébb meccse volt, az Isco-Modric kettős nagyon hiányzik középről, nincs aki mozgassa a csapatot, Kroos pedig elveszik a fantasztikus csapattársai mellett..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kapor_89 2015. január 24., szombat 18:06-kor.