Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Csak két hétre, de három az egyhez, hogy újra fog regisztrálni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Bergo írta:Hát ez elég gyenge érv volt!!!Faust írta: Mert belőtt egy büntetőt?
Annyira utálom az ilyen sötét embereket...
Sötét az aki mondja!! Kicsit vegyél vissza!!
Ui: még szerencse hogy nem kérdeznek meg Téged hogy megy e Bale vagy sem
Idióta!
de hát még alig ismertünk, és már is távozol?
- Bergo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo (Fenomeno), Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Juventus, Arsenal
Hát ez elég gyenge érv volt!!!Faust írta:Mert belőtt egy büntetőt?Bergo írta:Vajon most is el kellene adni Gareth Bale-t?
Sötét az aki mondja!! Kicsit vegyél vissza!!
Ui: még szerencse hogy nem kérdeznek meg Téged hogy megy e Bale vagy sem
Idióta!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem hinném.ikarus93 írta:Jóllakottá vált a csapat?
Formahanyatlás, hullámvölgy, természetes. Kérdés, hogy "tudatos" és ki tudunk jönni belőle, és bomba tavaszunk lesz vagy szenvedünk tovább.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Jóllakottá vált a csapat?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
No,hát kb azt meg is kaptaSzerintem nem semmiért mondta C.Ronaldo a múltkor hogy kell még körülbelül két három hét.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Az szép, hogy valaki még ilyenkor is Cristianora nyomja a szavazatot.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Így talán Bale előrébb játszhat, és hasznosabb lesz. De jobb szeretném, ha Cé formajavulással oldódna meg.CR megoldódott egy időre! Ha visszatér Modric, akkor meg le fog ülni valaki a James-Bale párosból. Biztos vagyok benne. (sajnos az előbbi, bár nagy a verseny)
Az a baj, hogy nem a Valencia ellen voltak a problémák, hanem már korábban, december eleje óta nem igazán ment már a játék. A Milán elleni meccs nem sokat számított, bár kétségtelenül jobb lett volna kihagyni azt.
Hát ezért...Inkább ne. Csodálkoznék, ha heteken belül értékelhetően tudna játszani. 21 éves, első európai csapat, nem fog ő szerintem sokat játszani és mutatni az elején.Jövô héten kezdetni kell Lucas Silvat
CR megoldódott egy időre! Ha visszatér Modric, akkor meg le fog ülni valaki a James-Bale párosból. Biztos vagyok benne. (sajnos az előbbi, bár nagy a verseny)A játékunk meg javulhat, és Modric visszatértével fog is, de egyszerűen nem bírjuk el a Bale-James párost, meg CR gyenge formáját.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ancelotti sosem volt az az edző, aki a huzamosabb visszaesésből szezon közepén kirángatja a csapatát. Ha az ő csapata elindult lefelé, akkor általában nem szokott feljönni. Ezért is csak egy bajnoki címe van a Serie A-ban. Azzal a Milannal illett volna többet nyernie, mert nem volt rossz csapata, de valahogy sokszor megtorpantak.Akkor most rúgjuk ki Ancelottit, viccen kívül. Ha nem tudja visszahozni a csapatot egy magas szintre (még ha nem is a csúcsfocira, mert ahhoz le kéne sérülnie Bale-nek), akkor nem való ide. Így meg pláne, hogy a kupakiesés miatt még bőven van idő pihenni is, Modric is vissza fog térni, stb. Semmi oka nincs annak, hogy így szétessen a csapat, én bízom benne, hogy formaidőzítésről van szó, és március közepétől ismét végig pörögni fogunk. Addig meg be kell húzni a hazai meccseket, idegenben meg amit lehet. A barca remélhetőleg megtartja a szokásos formahanyatlását februárban.
A játékunk meg javulhat, és Modric visszatértével fog is, de egyszerűen nem bírjuk el a Bale-James párost, meg CR gyenge formáját. Nagyon szoros a bajnokság 2-3 rossz meccs, és komoly hátrányba kerülhetünk, a csapatunk pedig motiválatlan, lelketlen és ötlettelen. Carlo meg nem meri meghúzni a merész lépéseket (Bale több meccsre pad/Illara a kezdőbe stb...) így nehéz lesz felpörgetni a csapatot. Én abban bízom, hogy Lucas Silva kicsit többet tud majd hozzátenni a csapat játékához, mint Illara vagy Khedira, és akkor javulhatunk, de hát ennek nagyon alacsony az esélye.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kapunk egy atmát, chelseat, juvét és mehetünk a picsába az alibi szarunkkal.Én azért nem aggódom még. A Schalke elleni meccs után is sok minden ki fog derülni valószínűleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sierra írta:Azért a Valencia elleni meccs után még foghattuk arra, hogy tényleg új év, szar forma, kövi meccsen jó lesz. De igazából azóta sem sikerült visszatalálni a helyes útra, pedig lassan a január is eltelik.
Arra a kotláda milan elleni meccsre pl minek volt szükségünk? Azt a pénzt 100x megkeresnék,ha nem fizetnének ki egy bale-ért 90et,vagy hameszért 80-at,vagy illaráért 32-őt vagy faubertért 2őt...és sorolhatnánk reggelig a sok lenyúlást.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk én külön választanám a dolgokat. Egyik részről az egyéni állapotok/formák/mentális tényezők sincsenek rendben, részben érthető, részben érthetetlen okoknak köszönhetően.
Másrészt, nyilván részben ezzel összefüggően, de részben nem, a támadásépítésünk kritikusan gyenge. Vagy alapból ívelünk fel, vagy a felezőig kihozza Kroos (Isco segít csak, esetleg Benzema) aztán valahogy eljut Bale oldalára és jön a beadás. Vagy ha a másik oldalra, akkor Marci csinál valamit, esetleg Cé és annyi. Szarul belőtt labda és kirúgás. Na most én ezért venném elő korábban Jamest, mint Balet. Ha már ez a felállás, akkor a kolumbiai itt nagyobb fék, mert ha ott egy top DM lenne, vagy mondjuk Pogba, Gündogan vagy éppen Modric-Isco páros, akkor nem korlátozódnának a lehetőségeink arra, hogy kidobjuk a jobbosra a walesinek, ő meg húzza meg. Ezzel nem hajráfot védem, de nekem, akinek a kp-s játék a szívügyem, ez a legzavaróbb. És ezért is látom akkora problémának Modric kiesését. Az ő párosa a némettel a szíve a mostani csapatnak, hogy ennyire függ tőlük az előrejáték minősége, az részben természetes, mert amit ők ketten csináltak az kb páratlan, másrészt viszont hiba, mert nem lett továbbgondolva, nem volt b terv. Carlo pedig nem tud változtatni úgy tűnik.
Másrészt, nyilván részben ezzel összefüggően, de részben nem, a támadásépítésünk kritikusan gyenge. Vagy alapból ívelünk fel, vagy a felezőig kihozza Kroos (Isco segít csak, esetleg Benzema) aztán valahogy eljut Bale oldalára és jön a beadás. Vagy ha a másik oldalra, akkor Marci csinál valamit, esetleg Cé és annyi. Szarul belőtt labda és kirúgás. Na most én ezért venném elő korábban Jamest, mint Balet. Ha már ez a felállás, akkor a kolumbiai itt nagyobb fék, mert ha ott egy top DM lenne, vagy mondjuk Pogba, Gündogan vagy éppen Modric-Isco páros, akkor nem korlátozódnának a lehetőségeink arra, hogy kidobjuk a jobbosra a walesinek, ő meg húzza meg. Ezzel nem hajráfot védem, de nekem, akinek a kp-s játék a szívügyem, ez a legzavaróbb. És ezért is látom akkora problémának Modric kiesését. Az ő párosa a némettel a szíve a mostani csapatnak, hogy ennyire függ tőlük az előrejáték minősége, az részben természetes, mert amit ők ketten csináltak az kb páratlan, másrészt viszont hiba, mert nem lett továbbgondolva, nem volt b terv. Carlo pedig nem tud változtatni úgy tűnik.
Nem illik.
Ilyen szar volt a csapat egész szeptemberben meg augusztus végén.
Szerintem nem semmiért mondta C.Ronaldo a múltkor hogy kell még körülbelül két három hét.
Jövô héten kezdetni kell Lucas Silvat,ha Isco tud játszani akkor ôt is elôre meg mehet James Benzemaékhoz.
Szerintem nem semmiért mondta C.Ronaldo a múltkor hogy kell még körülbelül két három hét.
Jövô héten kezdetni kell Lucas Silvat,ha Isco tud játszani akkor ôt is elôre meg mehet James Benzemaékhoz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Én azért nem aggódom még. A Schalke elleni meccs után is sok minden ki fog derülni valószínűleg. De igazán vízválasztó a Barca elleni lesz a Nou Campban. Addigra gatyába kell rázni a srácokat.
És bízom Ancelottiban, látva az őszi formát, és hogy sikerült elhozni a 10-et, simán fel tudja pörgetni a csapatot szerintem.
És bízom Ancelottiban, látva az őszi formát, és hogy sikerült elhozni a 10-et, simán fel tudja pörgetni a csapatot szerintem.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Amíg nem kreatív játékosokat veszünk addig én nem is várok sokkal többet. Főleg így, hogy a 2 ilyen ember (Isco, Modric) nincs a pályán... Illetve még ott van Benzema, de középpályán nincs, aki ha nem megy, elmozgasson, vagy odébb vigyen két embert egy laza testcsellel vagy ritmusváltással.R.M.C.F írta:
Mert szeptember 15 én két vereség után miért ne fognám a hasamat ha ezt tömegesen olvasom? Most viszont más a szitu,ez huzamos visszaesés,aminek az oka ismeretlen.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Jelenlegi formáját tekintve? Igen, mindenképp.
Mert belőtt egy büntetőt?Bergo írta:Vajon most is el kellene adni Gareth Bale-t?
- Bergo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo (Fenomeno), Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Juventus, Arsenal
Vajon most is el kellene adni Gareth Bale-t?
Azért a Valencia elleni meccs után még foghattuk arra, hogy tényleg új év, szar forma, kövi meccsen jó lesz. De igazából azóta sem sikerült visszatalálni a helyes útra, pedig lassan a január is eltelik.