Campbell a Villarrealban sem fog többet játszani. Wenger meg szépen leépíti a kispadotokat. Majd lesz sírásrívás, amikor Sanchez meg Giroud egyszerre sérül le. Gabriel Paulista helyett meg lehetett volna venni egy "normális" védőt is.BBarni írta:Közben hivatalos a Villarreal megegyezett az Arsenallal Gabriel Palulista átigazolását illetően! Campbell pedig fél évre kölcsönbe megy a spanyolokhoz!Kellett végre egy kh, hogy ne Monreal játsszon kényszerből kh-t...
Spurs
Bogdán
Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Azt hiszem a WHU már elkapta.Drake írta:Amúgy nem ez volt Mou 1. hazai veresége a Chelsea edzőjeként?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Közben hivatalos a Villarreal megegyezett az Arsenallal Gabriel Palulista átigazolását illetően! Campbell pedig fél évre kölcsönbe megy a spanyolokhoz!Kellett végre egy kh, hogy ne Monreal játsszon kényszerből kh-t...
Spurs
Bogdán
Spurs
Bogdán
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Amúgy nem ez volt Mou 1. hazai veresége a Chelsea edzőjeként?
Hnap adunk a Brightonnak,aztán címvédés.
Hnap adunk a Brightonnak,aztán címvédés.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Kiesett a Chelsea, kiesett a City, kiesett a Spurs és a Southampton is, újrajátszik a MU a Cambridge ellen, ebből címvédés lesz!
Özil és Walcott is kezdeni fog holnap!Diaby pályafutásának meg lehet annyi!
Plusz az Arsenal tárgyal a Villareallal Gabriel Paulista leigazolását illetően, középső hátvéd de nem láttam még játszani!(a munkavállalásit nem biztos viszont, hogy megkapja)
Özil és Walcott is kezdeni fog holnap!Diaby pályafutásának meg lehet annyi!
Plusz az Arsenal tárgyal a Villareallal Gabriel Paulista leigazolását illetően, középső hátvéd de nem láttam még játszani!(a munkavállalásit nem biztos viszont, hogy megkapja)
Na, a végén csak kiderül, hogy tegnap az MU bravúros eredményt ért el!
Egyébként sokkal jobb az angol lebonyolítás, simán átvehetnék a spanyolok is.
Egyébként sokkal jobb az angol lebonyolítás, simán átvehetnék a spanyolok is.
Nagyon jók ezek az angol "nagy csapatok".
Ráadásul mindketten otthon szoptak ki.
Ráadásul mindketten otthon szoptak ki.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Beidézném ide a Mourinhos hírt.
Mourinho Ancelottit kritizálja...
"Néhány napja egy nagy csapat edzője azt mondta a kupasorozatból való kiesés után, hogy ez így számukra tökéletes, mert így jobb teljesítményt tudnak nyújtani a bajnokságban és a BL-ben. Ez egy szégyen. Én úgy tartom, hogy legyen nehéz, nagyon nehéz a kiírás és a játékosok feje felett lebegjen annak a lehetősége is, hogy mindent elveszíthetnek. A kiesés veszélye ott van mindig, én nem választhatom meg, hogy melyik sorozatot áldozom be egy másikért. Nem tehetem, nem tudnék így a játékosaim és a szurkolók szemébe nézni, nem mondhatom azt nekik, hogy ezt a sorozatot nem akarjuk most megnyerni."
Mourinho Ancelottit kritizálja...
"Néhány napja egy nagy csapat edzője azt mondta a kupasorozatból való kiesés után, hogy ez így számukra tökéletes, mert így jobb teljesítményt tudnak nyújtani a bajnokságban és a BL-ben. Ez egy szégyen. Én úgy tartom, hogy legyen nehéz, nagyon nehéz a kiírás és a játékosok feje felett lebegjen annak a lehetősége is, hogy mindent elveszíthetnek. A kiesés veszélye ott van mindig, én nem választhatom meg, hogy melyik sorozatot áldozom be egy másikért. Nem tehetem, nem tudnék így a játékosaim és a szurkolók szemébe nézni, nem mondhatom azt nekik, hogy ezt a sorozatot nem akarjuk most megnyerni."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Chelsea 2-0ról hazain 2-4 Bradford ellen City-Midds 2. góljára pont odakapcsoltam csak néztem mi a péló
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Tottenham......ez most komoly?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én is. Bár biztos lenne egy csomó szeleburdi meccse(de nem több mint Balenek) amikor beáll az ellenfél és mi nézünk mint borjú az új kaput, kipasszoljuk 18554x oldalra majd beívelés...na olyankor kellene DM középre mint egy falat kenyér. Sajnálom, hogy elment, de ez egyedül az ő sara. Egy ilyen leépült MU-ba menni miután a BL döntőben legjobb játékosnak választanak...érthetetlen.Épp nézem a meccs ismetleset...hát azért jobb szemem sarkába elmorzsolok egy kósza könnycseppet Di mariaert.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sajnos egyet kell értenem vele, de ezt már írtam talán korábban is. Ha nem Mendes lett volna az ügynöke, akkor fele ennyi baj nem lett volna vele és még mindig itt kergetné a labdát. Bale és/vagy James meg talán nem.Kár hogy ilyen agyatlan...ő nincs akkora klasszis, hogy egyedül vigyen egy csapatot, sajnos ezt hitte, hiszi magáról. Pedig neki és a madridnak is jobb lett volna ha marad és nincsenek a pályán kívüli dolgai. Megkockáztatom az aranylabda top 3 meg lett volna még egy Madridi tavasszal. A ritmusváltások, agilitás, tempó, passzok, mezőnymunka és 16-os körüli centrifuga amit levág...idióta szegény. Haragszom rá
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Épp nézem a meccs ismetleset...hát azért jobb szemem sarkába elmorzsolok egy kósza könnycseppet Di mariaert. Egyszerűen szenved ebbe a csapatban. Amellett, hogy nem fekszik neki ez a foci, szar a rendszer, nem a posztján játszik, volt 35 perc alatt 3 olyan labdája amiből Madridban min. 1 gól. Most is egy teljesen jó beadasra Falcao meg Blind úgy alafutnak, hogy egymást ütik el, de fel sem ugranak.
Kár hogy ilyen agyatlan...ő nincs akkora klasszis, hogy egyedül vigyen egy csapatot, sajnos ezt hitte, hiszi magáról. Pedig neki és a madridnak is jobb lett volna ha marad és nincsenek a pályán kívüli dolgai. Megkockáztatom az aranylabda top 3 meg lett volna még egy Madridi tavasszal. A ritmusváltások, agilitás, tempó, passzok, mezőnymunka és 16-os körüli centrifuga amit levág...idióta szegény. Haragszom rá
Kár hogy ilyen agyatlan...ő nincs akkora klasszis, hogy egyedül vigyen egy csapatot, sajnos ezt hitte, hiszi magáról. Pedig neki és a madridnak is jobb lett volna ha marad és nincsenek a pályán kívüli dolgai. Megkockáztatom az aranylabda top 3 meg lett volna még egy Madridi tavasszal. A ritmusváltások, agilitás, tempó, passzok, mezőnymunka és 16-os körüli centrifuga amit levág...idióta szegény. Haragszom rá
- h3x0r
A futball csúcsaRealista24 írta:Ez alapján nem ciki a 0-0?
Én csak azt mondtam, hogy nagyjából a Premier League 10. helyezettjétől az angol negyedosztályig minden csapat ugyanazt a sémát játssza, természetesen más színvonalon, de ezzel az atletikus, fizikális kick&rush játékkal egy meccs erejéig viszonylag könnyen eltüntethetők a különbségek.Realista24 írta:Ez alapján nem ciki a 0-0? Na, ezt valaki magyarázza be nekem...
Valószínűleg ezért van tele az FA kupa meglepetésekkel, gyakorlatilag a legnagyobb meglepetés az lenne, ha a nagyok hoznák egy sorozatban végig a meccseiket.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez alapján nem ciki a 0-0? Na, ezt valaki magyarázza be nekem... Ráadásul ahogy olvastam, megvoltak a helyzeteik a hazaiaknak is.Manchester United: De Gea – Valencia, Ph. Jones, Rojo, Blind (Shaw, 86.) – Januzaj, Carrick, Fellaini (Herrera, 67.) – Di María – Wilson ( Van Persie, 67.), Falcao.
Örülök a CU-nak egyébként, ha már egyszer ott élnek a barátaim
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ez a 0-0 akkor is nagy blama, hiába készült rá a kiscsapat... 1-2 kivételtől eltekintve a legjobb kezdővel egy ilyen osztálykülönbségű meccsen mindig be kell darálni a kicsiket. vangaal is csak egy moyes tuningolt verzióban.