Toti írta:messi beszarás 2015ben.
összefosom magam, ha ilyen -12 -13 gólos hátrányból megelőzi cét. pedig nagyon úgy néz ki. pláne, h kap alsóhangon 3 meccset a portugál.
de rühellem a magasat. mindig odaférkőzik, tényleg bolha.
Szerintem a képlet a következő lesz: Ronaldo 3 meccs minusz,a barca pedig csapatszinten mindent bedobva,összefogva,erre rájátszva,megpróbálja messit úgy támogatni,hogy érje utol Ronaldot,és szerintem utol is fogja,meccsenként 2-3 gólt be fog vágni,ez mint az egyéni versengésükre is hatás,és csapatszinten is,mivel ronaldo még jobban ideg lesz....és akkor többet hibázik.
ez lehet akár egyfajta tudaton túli dolog is,a barca nekiment ennek a szezonnak,és nem volt a real szintjén,kikezdték az edzőt stb.....a madrid rekordokat döntött......majd eltört valami,és hétről hétre egyre gyengébb lett a zene......ezt a barca is látja,észleli és talán el is hiszi,hogy van keresnivalója és ezért extramotivált,koncentrált....és ez is lehet egy paraméter a jobb focijukra.Látni a csapaton, hogy elkaptak vmit, hogy működik a taktika. Hogy most kezdik megérteni, mit akar tőlük Lucho vagy vmi egészen más nem tudom. De januárban varázsütésre elkezdtek focizni. Idegenben is és ez a nagy szó.
Nálam messi is fő faktor,mert az ő szerepe a döntő a barcánál.....vagyis nomessinoparty,hogy most kicsit divatos legyek
Pár hete elkezdtem,többet nem hozom fel,látni lehetett a csapatunkon hogy nem a "játékot" nem találja,hanem fogalmuk sincs mit kellene játszani. Egy dolog lehet amiben én személy szerint bízom,az a Bl,mármint az,hogy ott ha beindulnánk,akkor ez kihatna a ligára is,de ebben kevesbé hiszek,csak egy nagyon kicsit.....a csapatunkban nincsen átütőerő,halványan sem,nem tudjuk magunkat megrázni mint tavaly ha adódott egy probléma stb.
Én ....bár nem szokásom,de nem látom a helyzetünket jónak. Szerintem ezt az évet trófea nélkül zárjuk.
Feladni semmit sem kell,sőt,menni kell,hiszen bármi megtörténhet....
Nagy végjáték is lehet ebből.