Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. január 25., vasárnap 16:49

Szerintem a középpályájuk konkrétan szar volt tegnap, Masch-ot leszámítva. Mondjuk csak az első félidőt láttam.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 25., vasárnap 16:48

Mondjuk fura, hogy pont Barcásként írom, de láttad is a tegnapi meccset, vagy csak az eredményt? Mert annyi különbség volt a játékunkban a kb 2 hónappal ezelőttihez képest, hogy Messi jó napot fogott ki, és belőttük a helyzeteinket - plusz az Elche minden mindegy alapon kitámadott a végére. 
Mondjuk tegnap a két belsővédő sem volt rossz,Pique gólt szerzett,Bartra is vállalható volt,a Mascherano-Rafinha kettős is jól muzsikált,mi több,Xavi sem hátráltatta a csapatatot :D (De mondjuk nagyon tényező sem volt :) )
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. január 25., vasárnap 16:33

palesz77 írta:...

A tegnapi meccset pont nem láttam, de én is így gondolom. Ugyanúgy túlzásnak érzem azt, hogy most aztán a Barca végigrobog a mezőnyön, mint azt, amikor sokan biztosra vették, hogy a katalánoknak jó időre vége.

Nem rossz brigád ez még mindig, ráadásul egy nagyon erős kezdőt még mindig össze lehetne rakni. Kis szerencsével az utánpótlásból kikerül 1-2 olyan játékos, akikre sérülések esetén, vagy kisebb csapatok ellen lehet számítani, és még az átigazolási tilalmat is ki lehetne bekkelni.

Egy Bravo - Alves, Pigué, Vermaelen, Alba - Rakitic, Mascherano, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar azért igen erős. A padra nem jutna meccseket eldöntő klasszis, de Adriano és Mathieu cserének elég, és minden poszton bevethető, Xavi is használható még bőven, Rafinha szerintem elég jó spíler, Deulofeut is nagy ígéretnek tartják (mondjuk amikor láttam én nem estem hasra tőle), illetve akitől viszont "sokat várok", az Denis Suárez. Van még egy egyre gyengébb Pedro, Őt nem-igen érzem tényezőnek, de az akarásával nincs baj azért. Sergi Roberto szerintem borzasztó gyenge, vele nem is számolnék, akárcsak a brazik jobb-bekk, Douglas.

A Barcások nyilván jobban képben vannak az utánpótlással, mert védő azért még kellene, de annyira én nem érzem gyászosnak a helyzetet, viszont a Realt összességében erősebbnek tartom most, ami a tilalom végéig nem is fog változni.

Most egy erős hullámvölgy van fehér oldalon, de én úgy gondolom, hogy fel lehet innen hozni a brigádot, a keret nagyon magas minőségű, a bajnoki cím meglesz végül szerintem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 25., vasárnap 16:01

adamzz írta:Csak megfordult a kocka. Ha most lenne egy Barca-Real, térdelnénk keményen. Sürgősen ki kel találni valamit a stábnak. Nem jó európa címvédőjének lenni, idén tényleg nem elvárás a BL győzelem nálam. Csak akkor a végén kullogunk majd az egy darab bajnokságunkkal. Ezzel a csapattal az meg enyhén szégyen lesz. Mindegy. Modric nagyon várlak vissza.
Mondjuk fura, hogy pont Barcásként írom, de láttad is a tegnapi meccset, vagy csak az eredményt? Mert annyi különbség volt a játékunkban a kb 2 hónappal ezelőttihez képest, hogy Messi jó napot fogott ki, és belőttük a helyzeteinket - plusz az Elche minden mindegy alapon kitámadott a végére.

Ugyanúgy nem vagyunk szervezettek - támadásban, a védekezést elég jól összerakta azért Lucho az utóbbi évekhez képest -, csak mostanában az MSN kezd felpörögni - Suárez jó lassan -, ennyinek köszönhető a "formajavulás". De amíg az a taktika, hogy majd az MSN megoldja elől, de középpályánk ugyanúgy nincs szinte, addig nem lehet azt mondani egyik komolyabb csapat ellen sem, hogy egyértelmű esélyesek vagyunk, mert ha Messi elkezd sétálni mert épp olyan kedve van - lásd Atletico szerdán -, vagy épp Neymar fog ki katasztrofális napot, akkor simán foghatók vagyunk.. Persze aztán lehet én vagyok túl pesszimista, és tényleg sokat javultunk, de nekem nem úgy tűnik megmondom őszintén.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. január 25., vasárnap 13:45

___Samy___ írta:az elmúlt éveket nézve, nekik nem ilyenkor szokott jönni a hullámvölgy, hanem feburár vége-március környékén, nekünk meg pont ilyenkor

igen eddig így volt,idén viszont már volt két kisebb hullámyvölgyünk eddig,kérdés most hogy lesz,jön e majd a szokásos Általában mindig a BL legjobb 16 közötti visszavágóra élesedtünk be (Milan,Arsenal párharcok visszavágói pl...)
Meglátjuk, nyilván nem toljuk le ilyen formában a hátralévő idényt.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. január 25., vasárnap 13:37

az elmúlt éveket nézve, nekik nem ilyenkor szokott jönni a hullámvölgy, hanem feburár vége-március környékén, nekünk meg pont ilyenkor
cr kap vagy 2 meccset, lehiggad, utána meg elrak még vagy ennyi gólt, és mindenki happy
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 13:02

Amúgy büntetők nélkül 20-20 a góljaik száma elvileg. :Đ Szóval lassan jönnek majd a Penaldos postok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 25., vasárnap 13:00

Realista24 írta:Én mondjuk pont leszarom melyik lesz a gólkirály, a csapatom nyerjen trófeákat.
Én mind a kettőt szeretném. :D
Realista24 írta:Most ez olyan, hogy szezon elején Cének ment, Messinek nem, most fordult a kocka. Nincs ebben semmi különös szerintem. Mint mindenhol, itt is a tavasz fog dönteni.
Persze, de mennyivel jobb lett volna, ha Messi végre kiég, és alig rúg 20 gólt az egész bajnokság alatt. :mrgreen:

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 25., vasárnap 12:44

Had rugdossa. CR megkapta a harmadikat, kicsit leült. Jött a szakítás. Ez alatt a pár meccs alatt amíg a lelátón fog ülni, elgondolkodik és visszatér triplákkal, duplákkal.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 12:42

Ez már tényleg nem normális, szinte a semmiből jött fel (megint).
Most ez olyan, hogy szezon elején Cének ment, Messinek nem, most fordult a kocka. Nincs ebben semmi különös szerintem. Mint mindenhol, itt is a tavasz fog dönteni.
Én mondjuk pont leszarom melyik lesz a gólkirály, a csapatom nyerjen trófeákat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. január 25., vasárnap 12:39

Tényleg úgy tűnik elkapták a fonalat. :/ Messi pláne, most ő rúgja 2-3-asával a gólokat. Hihetetlen, hogy ez a két ember mit művel évek óta. Féltávnál vagyunk, de Ronaldo már most 28 gólos.
Most kicsit elkezdtem aggódni, mert győzelmi kényszerben vagyunk, viszont enyhén szólva sem vagyunk top formában. Bár most 2 hazai meccsünk jön, azokon azért rendre odapirítunk az ellennek (kivéve köcsögmadrid :mrgreen: ). Ebben bízhatunk, illetve a bárszá botlásában (amire most kevés esélyt látok).
Toti írta:messi beszarás 2015ben.
összefosom magam, ha ilyen -12 -13 gólos hátrányból megelőzi cét. pedig nagyon úgy néz ki. pláne, h kap alsóhangon 3 meccset a portugál.

de rühellem a magasat. mindig odaférkőzik, tényleg bolha.
Ez már tényleg nem normális, szinte a semmiből jött fel (megint). Én is pont ezt néztem, hogy mennyivel ment előtte Cé és most már csak 7 gól. Szerintem pont a 2-3 meccs alatt behozza, amikor Cé nem játszik majd. :vivo: :cens: :-@

Ja, és 2015-ben már 8 gólos... :'(

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 25., vasárnap 12:27

miro írta:
2-3ra maximum...de még az is lehet hogy csak egyre.
Az egyből piros legalább két meccs.
Igaz.De sztm 5 nem lesz,ahogy páran prognoztizálják.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. január 25., vasárnap 12:23

Arról tudtok egy videót linkelni amikor Messi lerúgta az Atlético-st? (és elmaradt a piros)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. január 25., vasárnap 12:18

morientes írta:
Luigi-K1 írta:Azért remélem nem lesz annyira egyszerű Messinek a következő 3 meccsen a góllövés...
Pl. bízok a Villarrealban,akik az Atleticot megverték idegenben.Velük játsszák a következő bajnokit...
Hátha ott nem ficánkol majd... :hmmm:
Az atleticot a barca is verte otthon idegenben,szal nem a villareal itt sem az esélyes...sőt nagyon minimális esélyt látok arra az X-re is...
Ősszel nagyon megszenvedtünk ellenük, masszívan és jól védekeztek. Most meg az Atlético elleni meccs után játszunk velük, szóval szerintem nem lesz egyszerű menet, bár hazai pályán eddig egész jól ment.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. január 25., vasárnap 12:17

2-3ra maximum...de még az is lehet hogy csak egyre.
Az egyből piros legalább két meccs.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 25., vasárnap 12:14

Luigi-K1 írta:Azért remélem nem lesz annyira egyszerű Messinek a következő 3 meccsen a góllövés...
Pl. bízok a Villarrealban,akik az Atleticot megverték idegenben.Velük játsszák a következő bajnokit...
Az atleticot a barca is verte otthon idegenben,szal nem a villareal itt sem az esélyes...sőt nagyon minimális esélyt látok arra az X-re is...
hunmadridista írta:Nagyon úgy néz ki, hogy a Barca és Messi is újra elkezdett szárnyalni...ami viszont rossz hír CR-re nézve (mivel 3-5 meccsre tuti elmeszelik), hogy Messi szépen meg fogja majd előzni előbb-utóbb a góllövő listán...
2-3ra maximum...de még az is lehet hogy csak egyre.Kérdés mennyire leszünk beljebb vele,ha játszana is,a mostani formája alapján.Habár benne aztán tényleg mindig benne van a gól...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 25., vasárnap 11:56

jobb a barca formája de ez hogy térdelnénk ez butaság. nagyon necces meccs lenne és 3 esély
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. január 25., vasárnap 10:04

Csak megfordult a kocka. Ha most lenne egy Barca-Real, térdelnénk keményen. Sürgősen ki kel találni valamit a stábnak. Nem jó európa címvédőjének lenni, idén tényleg nem elvárás a BL győzelem nálam. Csak akkor a végén kullogunk majd az egy darab bajnokságunkkal. Ezzel a csapattal az meg enyhén szégyen lesz. Mindegy. Modric nagyon várlak vissza.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. január 25., vasárnap 1:25

Nagyon úgy néz ki, hogy a Barca és Messi is újra elkezdett szárnyalni...ami viszont rossz hír CR-re nézve (mivel 3-5 meccsre tuti elmeszelik), hogy Messi szépen meg fogja majd előzni előbb-utóbb a góllövő listán...

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. január 24., szombat 21:49

Azért remélem nem lesz annyira egyszerű Messinek a következő 3 meccsen a góllövés...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Vissza: