Végre valaki.Akkor ezekszerint csak az elso evad gyenge?![]()
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
De még ezt az évadot végignézem, aztán eldől, hogy kasza vagy sem, a Dexter első évadát is untam, a másodiktól meg a kedvencem lett...mondjuk az már az első résztől.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 26., hétfő 14:51
Végre valaki.Akkor ezekszerint csak az elso evad gyenge?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. január 26., hétfő 13:13
Megnéztem, jó volt. Az egyetlen "apróbb" gondom csak az, hogy minimum 1 év múlva jöhet a második része.messideco írta:The Man in the High Castle
Odaát francois ajánlotta be, érdemes elkezdeni
A glimpse into an alternate history of North America. What life after WWII may have been like if the Nazis had won the war.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 26., hétfő 13:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 26., hétfő 9:58
En az elso evadot az egynek elmegy kategoriaba sorolnam. Nem volt rossz, de semmi kulonlegeset nem lattam benne.sonic írta:Akkor ezekszerint csak az elso evad gyenge?lordgabi írta:Tényleg elképesztő volt ez az aktuális Banshee epizód, soha rosszabbat.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 26., hétfő 8:52
Akinek tetszik a harmadik, annak tetszett az első is, bár tény, hogy a harmadik eddig nálam a legjobb. De szerintem neked annyira nem "begyere" az eddig általad írtak alapján.sonic írta:Akkor ezekszerint csak az elso evad gyenge?lordgabi írta:Tényleg elképesztő volt ez az aktuális Banshee epizód, soha rosszabbat.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 26., hétfő 7:17
Akkor ezekszerint csak az elso evad gyenge?lordgabi írta:Tényleg elképesztő volt ez az aktuális Banshee epizód, soha rosszabbat.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 26., hétfő 3:37
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. január 26., hétfő 0:35
UK vagy az amerikai?na emberek Shameless
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 26., hétfő 0:06
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 25., vasárnap 23:44
Tényleg böszme rész volt, nem tudom, hogy az évadzáró felül tudja-e majd múlni ezt.. Várom a folytatást!!!Boky írta:banshee 303
best episode ever, 10es skálán 12es.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!valóban epic lett a nola vs burton, de nem hittem volna, hogy nola ott marad... bár inkább ő, mint burton
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. január 25., vasárnap 23:29
Nézzed csak, elég jó.Yazid írta:na emberek Shameless, vélemények, tapasztalat? imdb-n elég jól áll
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 25., vasárnap 23:04
Ez még szezonzárónak is erős lett volnaCsabi írta:ez a banshee s03 mennyira durvára kemény bazmeg.évek óta nem láttam ilyen jó sorozatot.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2015. január 25., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. január 25., vasárnap 21:44
Barmelyik HBO sorozat a drama vonalbol (Sopranos, Wire, Boardwalk...), esetleg a Breaking bad. Ezek poprularisak, hypeoltak viszont mellette magas minoseget is kepviselnek. Nem tudsz veluk mellefogni.Marky írta:game of thrones
mindig is ódzkodtam tőle, túl populárisnak és hypeoltnak tűnt én meg az ilyen dolgoktól menekülni szoktam, kicsit hipsterségviszont hatalmas pozitív csalódás ért. az első rész nehezen indult be, de a 2-3 rész körül már azt vettem észre, hogy 3 órája még a mosdóba se megyek ki és már szétreped aaa....
úgy érzem hatalmas dara lesz ebből, elég mély és gondolkodtató.
ha valami hasonlóan tartalmas művet tudtok ajánlani, megköszönöm
Erre majd en is ramegyek, ha vegeztem a Monsterrel. Csak nagy kerdes hogy az mikor lesz.tubatibi írta:Igen, az Attack on Titan az egyik legjobb anime, sőt szerintem benne van már a top 3-ban.
A mangát olvasod esetleg? Ott már eléggé bonyolódik a szál és az is eszméletlenül jó.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. január 25., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 25., vasárnap 20:49
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. január 25., vasárnap 19:29
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. január 25., vasárnap 18:54
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. január 25., vasárnap 18:39
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 25., vasárnap 18:36
Szerintem lecsekkolom. Úgyis új animét keresek.tubatibi írta:Zankyou no terror
Végre találtam egy Death Note-hoz hasonló animé-t. Igaz, hogy itt a természetfeletti dolgokat, a terrortámadásokra cserélték, de nagyon jól felépített kis anime volt. Shibazaki nyomozó pedig elég jól eltalált karakter lett.![]()
Egy délután lelehet darálni, akinek tetszett a DN, mivel ez csupán 11 részes.
7,5/10 a sorozat.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem