Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- realmadridfan
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Pont ez a jó alkalom, hogy visszanyerje a formáját és önbizalmat szerezzen. Kupából kiestünk, BL-ben csak akkor fog játszani, ha megint kifújjuk az orrukat az első meccsen, mint tavaly. A könnyű bajnokik maradnak, mint opciók. Ez a Sociedad csak saját pályáján veszélyes ránk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ahogy én megítélem, szerintem nem. Fizikálisan kevés még. Lassú, nem tud úgy ritmust váltani ahogy kéne, ráadásul szerintem még kicsit félti magát, ami teljesen normális. Jeséből a következő szezonra lesz/lehet a kezdőre is veszélyes játékos. Idén tehermentesítésre lesz jó.Soci ellen otthon simán elbírjuk szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
Valaki elkezdte ezt a Callejon2-zést, azóta divat ez a vélemény. Mondjuk úgy, hogy nagyon nem értek egyet.Jesére akkor figyeltem fel, mikor leültem a flash alapú, kockás stream elé Castilla meccset nézni és azt hittem valami ismétlést nézek, mert teljesen CR-re hajazott a labdavezetése és az önbizalma a pályán. Nem értem mi van vele, mikor visszatért, egyből az első meccsen a kupában oktatott, azóta meg semmi. Azt se lehet mondani, hogy csak Castilla-szintű ellenfelek ellen menne neki, mert már bizonyított nagyobb nevek ellen is. Amellett vagyok én is, hogy tegyük kezdőbe most, nézzük meg úgy hogy megy.
Definiáljuk a kiemelkedőt. Nyilván nem emelkedik ki a csapatból tudásban CR-ek meg Modricok mellett, de nagyon jó focista, ha formában van, remek befejező és előkészítésekben ég és föld Callejon és közte. Kellenek az ilyen emberek a keretbe, saját nevelés, szerethető arc.miro írta: Ne hogy már valamiben annyira kiemelkedő legyen.
Soci ellen otthon simán elbírjuk szerintem.Realista24 írta: Jelenről beszélek, most hulladék, a csapat szar formában van, nem bírjuk el.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mond Pereznek, h a szakma legyen elsodleges es ne a marketing.miro írta:Legyen olyan jó hogy ne kelljen 80-90 millióért a posztjára igazolni.numberone1 írta: Vagy csak azert mert hoznak 80-90 millios jatekosokat akik nem jobbak, de jatszaniuk kell.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
amikor formába volt tavaly, az a jesé simán kirakná a mostani bélt a csapatból teljesítmény alapjánGéci írta:Jesé jobb mint Callejón volt, viszont ahoz kevés, hogy a BBC-ből bárkit kitaszítson...
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Legyen olyan jó hogy ne kelljen 80-90 millióért a posztjára igazolni.numberone1 írta: Vagy csak azert mert hoznak 80-90 millios jatekosokat akik nem jobbak, de jatszaniuk kell.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
Vagy csak azert mert hoznak 80-90 millios jatekosokat akik nem jobbak, de jatszaniuk kell.miro írta:Igen,ez az alapja a véleményeimnek.numberone1 írta: Hagyjad, azota probal fogast talalni mason, amiota savazzak Balet(megerdemelten), csak vergodik.....
Kíváncsi vagyok,az idő úgy is eldönt mindent,de szerintem Jesé soha nem lesz kezdő itt,valószinüleg azért mert nem olyan jó.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jesé jobb mint Callejón volt, viszont ahoz kevés, hogy a BBC-ből bárkit kitaszítson...
- miro
Igen,ez az alapja a véleményeimnek.numberone1 írta: Hagyjad, azota probal fogast talalni mason, amiota savazzak Balet(megerdemelten), csak vergodik.....
Kíváncsi vagyok,az idő úgy is eldönt mindent,de szerintem Jesé soha nem lesz kezdő itt,valószinüleg azért mert nem olyan jó.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez pont miroEz most olyan, hogy aki szerint Higuaín jobb, mint Benzema, annak magyarázd már el, hogy nem így van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Csak röhögni tudok. Mit érveljek úgy, ha valaki nem lát valamit?Röhögni tudsz csak,vagy van valami kész érved is?
Ez most olyan, hogy aki szerint Higuaín jobb, mint Benzema, annak magyarázd már el, hogy nem így van. Lehetetlen.
Nem is próbállak meggyőzni, hagyjuk a témát ennyiben.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- numberone1
Hagyjad, azota probal fogast talalni mason, amiota savazzak Balet(megerdemelten), csak vergodik.....ateeemadrid írta:Ez komoly?Jesé a sérülése előtt is csak egy Callejon2 volt,csak az szól mellette hogy Spanyol,fiatal,saját nevelés.
Így mindenki többet lát benne.
Az ég világon semmi extra a gyerek,főleg most a sérülése után még ezt se tudja hozni.
Na, azért idáig is eljutottunk valahogy. Nézni kellett volna akkor is a meccseket, akkor nem ezt mondanád.
Hagyjuk is.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nem akarok kötözködni ,de Callejon is spanyol , saját nevelés és nem is mondanám öregnekmiro írta:Jesé a sérülése előtt is csak egy Callejon2 volt,csak az szól mellette hogy Spanyol,fiatal,saját nevelés.
Az ég világon semmi extra a gyerek,főleg most a sérülése után még ezt se tudja hozni.
Nyáron szépen kölcsönbe fog menni,erre mernék fogadni.
Amúgy meg , ha nem látod a 2 játékos között a különbséget. Nekem annyi elég Jeséből, hogy megnézem a Villareal elleni gólját. De olyan dolgokat csinál, amit nem látok se Baletől meg se Jamestől , nem hogy Callejontól. Lehet nem lesz belőle semmi, de adni kell lehetőséget neki, mert olyanokat tud, ami miatt én leülök meccset nézni.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- miro
Röhögni tudsz csak,vagy van valami kész érved is?ateeemadrid írta:
Ez komoly?
Na, azért idáig is eljutottunk valahogy. Nézni kellett volna akkor is a meccseket, akkor nem ezt mondanád.
Hagyjuk is.
A top 4 bajnokságba(német,spanyol,angol,olasz) az első 6-8 csapatba találok ilyen játékost mint Jesé.
Ne hogy már valamiben annyira kiemelkedő legyen.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ateeemadrid
Ez komoly?Jesé a sérülése előtt is csak egy Callejon2 volt,csak az szól mellette hogy Spanyol,fiatal,saját nevelés.
Hagyjuk is.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- miro
Jesé a sérülése előtt is csak egy Callejon2 volt,csak az szól mellette hogy Spanyol,fiatal,saját nevelés.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- numberone1
Pedig ugy nez ki, h a csapat szar formaval elbirja a "hulladek it".Ki nem hulladek jelenleg, ha nem jatszatjuk akkor soha sem lesz a regi. Par jatekos allandoan jatszik ugy, h szarabbnal szarabb teljesitmenyt hoz le nem hetek ota hanem honapok ota.Realista24 írta:
Zidane is vitte, állítsuk be őt?
Jelenről beszélek, most hulladék, a csapat szar formában van, nem bírjuk el.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
+1ateeemadrid írta:Már megint ez a Jesé hogy játszott téma? Mondom, szerintem pár ember hosszabb távú memóriája nem az igazi. Azt elfogadom, hogy több olyan vélemény is van, miszerint nem lesz elit, és nem képvisel olyan szintet, mint páran gondolják, de azért a sérülése előtti teljesítményét el kéne ismerni. Sokkal jobb volt, mint James vagy mondjuk Bale, nem véletlen volt a kezdőben egyre többet.
Dinamikus volt, bevállalta a cseleket, ha csereként állt be felpörgette a csapatot, úgyhogy tényleg semmi panasz nem lehetett rá. Messze nem csak a góljai miatt volt hasznos. Egyébként azzal a teljesítménnyel most is bőven kezdő lenne (legalábbis megérdemelné)
Idén egyelőre szar, de ennyi kihagyás után ezen remélem nem lepődik meg senki...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én értem, de abban az időben, amit megkapott, semmit nem mutatott. Csak a sablont, tízből tízszer ugyanaz, ugyanazzal az eredménnyel, ráadásul lassult is, semmi váratlan.Babinho írta:Hello..de a csapat nem is lesz jobb formában, ha ugyanazt a szart nyomjuk. Kell egy kis változtatás, kell a rotálás, kell jesének a játékperc, mert hasznos tud lenni. Nem a cserék mondtak az utóbbi időben csődöt, hanem a gigaigazolások. Két-három meccsen meg kell büntetni most már, a bale féléket, mert így tavaszra nem fogják össze szedni magunkat. A padon pedig egyedül jesében bízhatunk. Illara-khedira-chicha zéró, nulla, katasztrófa.Zidane is vitte, állítsuk be őt?
Jelenről beszélek, most hulladék, a csapat szar formában van, nem bírjuk el.
Jesé már úgy edz mint az állat, de ez mostmár játék nélkül semmit nem fog érni. Ha újra fel akarjuk építeni (miért ne tennénk?), akkor nyomni kell. És nem 20 percekre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez Carló feladata, de szerintem jelenleg a csapat számára egy stabil 4-4-2-es felállás lenne a leghasznosabb, mert a legnagyobb hiányosságok a középpályán vannak. Már Modric hiánya is rettenetesen látszik. Egy Cordoba ellen nem volt Isco, és már ezt a nem birta el a csapat. Pontatlanok voltunk kőzépen, és nem volt bennünk semmi váratlan. Ment egy monoton adogatás addig ameddig el nem adtuk a labdát. Én ezért is preferálnám jobban Illarrát mint Khedirát, mert a baszk legalább labdabiztos, még ha támadáshoz nem is nagyon tesz hozzá...