Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Re: Premier League
costa mekkora egy paraszt undiritó játékos. szándékosan rálépett a liverpooli csávó bokájára,és mindig megússza piros nélkül.az évekkel ezelőtti pepe is gyenge kezdő ehhez a majomhoz képest
Costának megint járt volna valami... nálam piros a szándékos taposás.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én ezt találtam NSO-n.nso írta:Mourinho a mérkőzés előtt azt mondta, szégyen lenne, ha kikapnának, és ezt továbbra is így gondolja.
„Megismétlem a múltkor használt szót, valóban szégyen, hogy kikaptunk. A sport nyelvén értve a szégyent. A történelemben ez már minden csapattal előfordult, igaz, velem most történt először. Elfogadhatatlan, hogy egy alacsonyabb osztályból érkező csapattól kapjunk ki – folytatta Mourinho. – Ha újságíró lennék, én is nagyon kritikus lennék a Chelsea játékosaival és menedzserével, de nem felejteném el dicsérni a győztes csapatot sem, mert megérdemli, hogy az egekig magasztalják."
Mourinho a nagy dicséretek közepette abba a hibába is belefutott, hogy a Bradford Cityt véletlenül Barnsleynak nevezte.
A többi nem tényező, csak a Reallal futhat össze a BL-ben, a Porto nem tényező, most mit mondjon, ráadásul tőlünk (meg a Chelseatől) rossz szájízzel távozott.Babinho írta:Nem, hogy Carlo nem foglalkozik az előző csapataival, de josé sem a többivel. Pedig az intert is "lenne miért köpködni". De állandóan csak a madrid foglalkoztatja...én bírom Mourinhot. De rohadna meg az összes befőttje amikor ok nélkül pocskondiáz. Ez a madrid lemez beragadt nála.
Na hátha tavasszal összefutunk, aztán lejátszhatja ramosékkal a régi sérelmeket.
Mourinho meg mindig is szeretett odamondogatni mindenkinek (az angol sajtó ezt szereti, ő meg szereti az angolokat), de elsősorban a riválisoknak, minket sokáig "került", mert vagy nem futottunk össze korábbi csapatával, vagy épp az edzőnk volt. Most kiélvezi, azért Ramos ha jól emlékszem visszaszólt már, CR is ugye a pályán válaszolt. Ancelotti nem fog ilyenbe belemenni, de jobb is ez így szerintem.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És zárásnak,a legszebb,hogy ő,aki próbálja mutatni,hogy minden mindig tökéletesen tud,(idegen nyelv,játékos nevek,stb),és erre még kényes is-hisz sok nyilatkozatában szőrözött már ezeken-hirtelenjében azt sem tudta ki ellen esett ki
charltont vagy mit mondott bradford helyett
charltont vagy mit mondott bradford helyett
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na jó, kiégtem.De rohadna meg az összes befőttje
A nyilatkozatokat fordítók meg copják le :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na ott nem játszatnám RamostBabinho írta:aztán lejátszhatja ramosékkal a régi sérelmeket.
Nem, hogy Carlo nem foglalkozik az előző csapataival, de josé sem a többivel. Pedig az intert is "lenne miért köpködni". De állandóan csak a madrid foglalkoztatja...én bírom Mourinhot. De rohadna meg az összes befőttje amikor ok nélkül pocskondiáz. Ez a madrid lemez beragadt nála.Géci írta:Én tudom, hogy Carló miért mondta. Én azt nem értem, hogy ehhez Josénak mi a fene köze van... Carló mióta foglalkozik a PSG, Chelsea, Milan dolgoival. Bocsánat! Múltkor kérdezték a Milánról és adot rá egy tök normális választ, de nem a sarat dobálja... Nekem csak ez nem tetszik. Erre kiesik egy harmad osztályos csapat ellen hazai pályán. Még szép, hogy majd elsüllyed szégyenébe...
Na hátha tavasszal összefutunk, aztán lejátszhatja ramosékkal a régi sérelmeket.
és itt van angolul is a hivatalos nyilatkozata:
“The other day a coach of a big team was knocked out of the cup and he was saying ‘this is perfect for us, now we can focus on the other competitions’ [referring to Real Madrid’s Carlo Ancelotti]. If I lose tomorrow against Bradford, I don’t say that, I say it’s a disgrace. This is the way you are, the way you think. I prefer it very, very difficult, and congested, and lots of matches, and risk of losing everything – there is a risk there – but I can’t choose matches, I can’t choose competitions.”
én nem csodálkozom semmin.
“The other day a coach of a big team was knocked out of the cup and he was saying ‘this is perfect for us, now we can focus on the other competitions’ [referring to Real Madrid’s Carlo Ancelotti]. If I lose tomorrow against Bradford, I don’t say that, I say it’s a disgrace. This is the way you are, the way you think. I prefer it very, very difficult, and congested, and lots of matches, and risk of losing everything – there is a risk there – but I can’t choose matches, I can’t choose competitions.”
én nem csodálkozom semmin.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. január 26., hétfő 15:14-kor.
- h3x0r
Ancelotti a meccs utan: “Ki kell értékelnünk ezt a mérkőzést. Keményen megfizettünk a hibáink miatt. Az első hatvan percben nagyon jól játszottunk. A rossz kezdés nehézzé tette a mérkőzést, de szembenéztünk vele és jók voltunk. Van három hetünk felkészülni a Bajnokok Ligája mérkőzésre, és ez nagyon jó a csapatnak”. Forrás: Madridom.huBBeno írta:érdekes én ezt a nyilatkozatot olvastam tőle:
Mourinho: "Néhány napja egy nagy csapat edzője, akinek a csapata kiesett a kupából, azt mondta, hogy 'ez jó, ez nagyon jó, tökéletes nekünk, most koncentrálhatunk más sorozatokra'. Ha kikapok a Bradforttól, én nem mondanám ezt. Azt mondanám, hogy ez egy szégyen."
Mourinho eveken keresztul arra panaszkodott, hogy a media kiforgatja a szavait es most o is ugyanezt csinalta. Ezek utan pedig ne csodalkozz hogy elkezdjuk szidni.
-
Én tudom, hogy Carló miért mondta. Én azt nem értem, hogy ehhez Josénak mi a fene köze van... Carló mióta foglalkozik a PSG, Chelsea, Milan dolgoival. Bocsánat! Múltkor kérdezték a Milánról és adot rá egy tök normális választ, de nem a sarat dobálja... Nekem csak ez nem tetszik. Erre kiesik egy harmad osztályos csapat ellen hazai pályán. Még szép, hogy majd elsüllyed szégyenébe...
érdekes én ezt a nyilatkozatot olvastam tőle:
Mourinho: "Néhány napja egy nagy csapat edzője, akinek a csapata kiesett a kupából, azt mondta, hogy 'ez jó, ez nagyon jó, tökéletes nekünk, most koncentrálhatunk más sorozatokra'. Ha kikapok a Bradforttól, én nem mondanám ezt. Azt mondanám, hogy ez egy szégyen."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Viszont neki semmi köze más klubbokhoz. Ilyenkor pedig ne csodálkozzon ha röhögünk rajta, mert egy világi fallosz...
Visszakerestem, nem a kiesés miatt kritizálta Ancelottit, hanem amiatt, amit mondott. Az már más kérdés, hogy Carlo mondandója nem ez volt.
Mourinho Ancelottit kritizálja...
"Néhány napja egy nagy csapat edzője azt mondta a kupasorozatból való kiesés után, hogy ez így számukra tökéletes, mert így jobb teljesítményt tudnak nyújtani a bajnokságban és a BL-ben. Ez egy szégyen. Én úgy tartom, hogy legyen nehéz, nagyon nehéz a kiírás és a játékosok feje felett lebegjen annak a lehetősége is, hogy mindent elveszíthetnek. A kiesés veszélye ott van mindig, én nem választhatom meg, hogy melyik sorozatot áldozom be egy másikért. Nem tehetem, nem tudnék így a játékosaim és a szurkolók szemébe nézni, nem mondhatom azt nekik, hogy ezt a sorozatot nem akarjuk most megnyerni."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Aki régóta madridomista ( :Đ ) az már megtanulta ezt kezelni...András93 írta:Az a baj, hogy itt sokan k. érzékenyek, ha a Realról van szó.
Viszont neki semmi köze más klubbokhoz. Ilyenkor pedig ne csodálkozzon ha röhögünk rajta, mert egy világi fallosz...András93 írta:Hát még ha Mourinho merészel valamit mondani.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem úgy rémlik, hogy nem a kiesést nevezte szégyennek, hanem Carlo magyarázatát. De lehet tévedek.András93 írta:Nem mintha meccs után nem ugyanazt mondta volna. És szégyennek nevezte a kiesésüket.Géci írta:Érdekes... Pedig pár napja mondta, hogy ez csúnya dolog :Đ
Ez most olyan nagy dolog?újabb arrogáns cselekedete.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- András93
Az a baj, hogy itt sokan k. érzékenyek, ha a Realról van szó. Hát még ha Mourinho merészel valamit mondani.Géci írta:Igaz! De mi lett volna, ha akkor is csak a saját dolgával foglalkozott volna ugyebár...
-
Igaz! De mi lett volna, ha akkor is csak a saját dolgával foglalkozott volna ugyebár...András93 írta:Nem mintha meccs után nem ugyanazt mondta volna. És szégyennek nevezte a kiesésüket.Géci írta:Érdekes... Pedig pár napja mondta, hogy ez csúnya dolog :Đ
- András93
Nem mintha meccs után nem ugyanazt mondta volna. És szégyennek nevezte a kiesésüket.Géci írta:Érdekes... Pedig pár napja mondta, hogy ez csúnya dolog :Đ
-
Érdekes... Pedig pár napja mondta, hogy ez csúnya dolog :Đsucre írta:hagyjad.... nyilván mou direkt csinálta így, hogy több erejük legyen a bl-pl-reMondjuk "nem akárkit" is lesimázta a bradford rendesen a bridgen...
special one
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
hagyjad.... nyilván mou direkt csinálta így, hogy több erejük legyen a bl-pl-reMondjuk "nem akárkit" is lesimázta a bradford rendesen a bridgen...
special one