Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Nyomod egy ideje sunyiban, vagy most döntöttél úgy, hogy belevágod a fejszédet?
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
okés, köszi, igazad van
csatlakozok énis a bandwagonhoz, ment 1 unit a magic under-ra
csatlakozok énis a bandwagonhoz, ment 1 unit a magic under-ra
- nmate
-15 sok oda, két lutri csapat, az ilyen meccset hagyni kell szerintem. Ha valakit kéne húzni ott én a Phillyt tenném, lelkes kis banda, kevés vesztenivalóval. De saját tapasztalataim alapján ne abajgasd szerintem ezt a találkát.
-
No vs PHi76ers -15 az NO-ra? carter-williams most esett ki a mai meccsre vélemények?
Ez ment itt is 2 unittal, nagyon tetszetős.nmate írta:#csakazértistrakokbasszameg
Magic under 95,5 @ 1,83
de guzman te szemét, tipszmikszűté? hát hogy lehet olyan helyzetet elbaszni..nagyképű. 1,5 over kell
mondjuk már egy jogos tizi is elmaradt hazai oldalon.
mondjuk már egy jogos tizi is elmaradt hazai oldalon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
#csakazértistrakokbasszameg
Magic under 95,5 @ 1,83
Magic under 95,5 @ 1,83
Texas 1H +2.5
NBA-n még hezitálok, lehet kiülöm, undorító a mai nap.
NBA-n még hezitálok, lehet kiülöm, undorító a mai nap.
Jöhetne, de már 14.0 a line, 11.5-n nyitott. Bár a Clips képes lenne 20-at akasztani közé, főleg otthon nem tudok bennük bízni, 14 pedig már komoly backdoor coverre adhat lehetőséget és nem mindig teszik le az asztalra, amit tudnak. Ettől függetlenül okés lehet 1 unittal, én mondjuk kihagyom őket így.sucre írta:Erősen gondolkozok egy Clippers -13.5ön 1 unittal. szerintetek?
NBA:
Utah -7.5 (Boston 4 meccs 5 este alatt, ezzel a kerettel képtelenség tartani ezt a tempót, amit csinálnak ATS mostanában, ráadásul lehet, hogy még lejjebb megy a line)
Minny +15.5 (OKC hosszú idegenbeli túráról hazatérve első meccs otthon, kemény vereségek után, hétfő este nem hiszem, hogy ekkora line-t fedezni tudjanak, 5-39-re állnak 15.5+ pontos spreadnél és lehet, hogy még ez is magasabb lesz)
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
ja, nem néztem az eredményeket. akkor sorry.PEEtör írta:Mármint azt remélem érzed, hogy iróniával írtam, mert 24-20-ra kikaptak a svédek.
erre a kézi vb-re nem érdemes nagy pénzt tenni, nyugodtan lehet menni a meglepikre.
most jött egy élő gyűjtő:
Panaitolikos v Atromitos Athinon döntetlen @ 3.40 (szünetben tettem, akkor 0-1 volt)
Hakoach Ramat Gan v Hapoel Jerusalem döntetlen @ 2.87 (25. percben tettem)
ezek mennek, viszont hétvégén is olyan alap dolgok mentek el, h vmi hihetetlen. a leghihetetlenebb az ajax - feyenerood volt, nem volt gól.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Erősen gondolkozok egy Clippers -13.5ön 1 unittal. szerintetek?
Mármint azt remélem érzed, hogy iróniával írtam, mert 24-20-ra kikaptak a svédek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
dán még hátravanPEEtör írta:Nem kellett sokáig izgulnom emiatt.PEEtör írta:
Ha ezt eljinxeled nekem!!! Tettem dán-svéd-németet naggyal.
Nem kellett sokáig izgulnom emiatt.PEEtör írta:
Ha ezt eljinxeled nekem!!! Tettem dán-svéd-németet naggyal.
- nmate
De mivel ma nem játszok, így nem jinxelem el véletlen sem, kihagyom a Portlandet
Hopp, azt is törölték. Mármint a meccset.
Hopp, azt is törölték. Mármint a meccset.
- nmate
Köszönöm. Lehet mostantól összevetem 1-2 ottani trenddel a pickjeimet, hátha úgy jobban fogom érezni a jövőben.
Mutatom a fukkot anyatermészetnek.
http://www.covers.com/articles/articles ... Art=405640
Ide pedig általában leírja az okokat a tipphez.
http://covers.com/postingforum/post01/s ... =102047868
http://www.covers.com/articles/articles ... Art=405640
Ide pedig általában leírja az okokat a tipphez.
http://covers.com/postingforum/post01/s ... =102047868
- nmate
Offisöl, törölték, pedig rántottam volna a Kingset.PEEtör írta:A streakes srácnak 24 győzelme van, és már egyből, ahogy kijött a Portland line, lecsapott rá. Én is így teszek, Portland -7.0 nagy.
Nem csak az ő tippje miatt, de az egész nap kiemelkedik ez a meccs, public ide vagy oda. Közben egyébként rohadt nagy hóvihar van NYC-ben, lehet hogy törlik a meccset.
Talán még egy Orlando +12.5, esetleg Clips -13.0 lesz.
Philly tetszik a maiból, de inkább ki kéne ülni mert nincs időm rendesen átnézni a dolgokat.
Amúgy ha nem vagyok indiszkrét, ki ez a srác?
Ha ezt eljinxeled nekem!!! Tettem dán-svéd-németet naggyal. Őszintén remélem, hogy Izlandot megalázzák a francba.Toti írta:izland - dán kézi x
Amúgy törne el a kezem, ha még valamikor élőzni fogok, egyáltalán nem megy, de csinálom, tegnapi +8 unit kezdés után sikerült 4-et elszórni ott, így 0-n zártam. GG, well played én.
A streakes srácnak 24 győzelme van, és már egyből, ahogy kijött a Portland line, lecsapott rá. Én is így teszek, Portland -7.0 nagy.
Nem csak az ő tippje miatt, de az egész nap kiemelkedik ez a meccs, public ide vagy oda. Közben egyébként rohadt nagy hóvihar van NYC-ben, lehet hogy törlik a meccset.
Talán még egy Orlando +12.5, esetleg Clips -13.0 lesz.
Fene gondolta volna, hogy Tyreke Evans Holiday hiányában gurít egy 24 pont 12 asszisztos meccset. Orlandot jól elkaptam, 2-3.