Elektronika
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
én lenovot soha többet... hatalmasat szoptam vele.. nincs hozzá kedvem.. nem szeretném, még ha fasza is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Vettél régen egy rossz gépet évekkel ezelőtt, gondolom nem olvastál róla semmit, vagy a bolt ajánlotta, most ugyanazt megteszed? Bár ez kevésbé vészesebb, de a tökéletestől távol áll.realmadridfan írta:
Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát. Haveri társaságban ha jól számolom 6-an is egyszerre vettünk dell-t mikor volt egy kumma nagy akció 200ért 3-4 éve. Most sikerült megszabadulnom tőle, már csak 1 embernek van meg. A hűtése valami katasztrófa. A végén kb. 5 perc játékot bírt és kikapcs magától, csak böngészni lehetett vele. Lehet neked szerencséd volt, de nekünk nagyon nem vált be. Most Lenovo y50 70-re váltottam.
A gyárilag zsanérhibás y50? (bár ez hazugság, csak minden tízből kilenc reped meg) Annak a hűtése sokkal jobb lesz. Csak vicceltem. Ebből a szériából utoljára a y500 volt normális, azóta csak mennek lefele a lejtőn.
Ha i5-el vetted nem lesz vele annyi bajod. Mert az i7 párszor leszabályozza a gépet terhelés alatt.
Játékra laptop ilyen olcsón sajnos nincs, csak megkötésekkel, ezek nem is arra valók. Ahonnan indul az 400+.
Én inkább egy n550-es asus-t ajánlanék olcsóbban, ips kijelzővel. Annak csak a wifije gané, de legalább olyan hideg, hogy nyáron nem kell légkondi.
Ha bármi garanciás ügyed lenne vele, (bár az isten mentsen meg tőle) csak személyesen vidd be, előtte fotózd körbe. Képesek ezek visszaadni, egy g50-et is a y50 helyett.
- ___Samy___
közbe már tárgytalan, találtam egyet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
még egy olyan oldalra lenne szükségem, ahol a videókártyákat rangsorolják, egy pár hsz-el visszább linkelt vki egy ilyesmit, csak abban a procik voltak
tud ilyet valaki?
tud ilyet valaki?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- h3x0r
Szuleimnek akarok venni egy 80 centis TV-t. (sajnos pont olyan a szekreny, hogy a 100 centis mar nem fer be)
Eddig egy Samsung 32H5500-at neztem ki, az egyik uzletben akciosan 100k-bol ki is telne.
Hasonlo aron tudnatok jobbat ajanlani? Samsung, LG, Sony johet. Philipset nem akarnak.
Eddig egy Samsung 32H5500-at neztem ki, az egyik uzletben akciosan 100k-bol ki is telne.
Hasonlo aron tudnatok jobbat ajanlani? Samsung, LG, Sony johet. Philipset nem akarnak.
Pedig érdemesebb lenne. Ha elsül akkor dobhatod ki az egészet, a HDD-t, RAM-ot meg majd olx-en lehet árulni.miro írta:fölhívtam egy két helyet, 4-5000 lenne.Ennyit nem akarok rá áldozni..
Használj laptoptartót, ha nem asztalon gépezel!miro írta:Amúgy ez a legnagyobb baj,hogy én sosem asztalon laptopozok,hanem a pecó minden zugába.(fotel,ágy stb.)tucsoki írta:Ha már lekapcsol a gép akkor egyáltalán nem megoldás. Annyi plusz szellőzést házilag is tudsz neki biztosítani, hogy az asztalon pl. egy könyvvel alápolcosz hogy jobban tudjon járni a levegő (nyilván a szellőző nyílásokat ne takarja el). No meg hogy nem az ágyban fekve betakarózva használod
szerk,fölhívtam egy két helyet, 4-5000 lenne.Ennyit nem akarok rá áldozni..
Amúgy házilag is simán meg tudod oldani, ha pedig mázlid van, youtube-n gépedre is találsz külön szétszerelésős videót. Viszont a paszta mellett sűrített levegőt is szerezz be, akkor már takarítsd ki rendesen.
(ha pedig spórolni akarsz, ismerőstől kérj pasztát, rohadt sokáig elég pár mg is, szokott maradni...)
tick. tick. tick.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Amúgy ez a legnagyobb baj,hogy én sosem asztalon laptopozok,hanem a pecó minden zugába.(fotel,ágy stb.)tucsoki írta:Ha már lekapcsol a gép akkor egyáltalán nem megoldás. Annyi plusz szellőzést házilag is tudsz neki biztosítani, hogy az asztalon pl. egy könyvvel alápolcosz hogy jobban tudjon járni a levegő (nyilván a szellőző nyílásokat ne takarja el). No meg hogy nem az ágyban fekve betakarózva használod
szerk,fölhívtam egy két helyet, 4-5000 lenne.Ennyit nem akarok rá áldozni..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ha már lekapcsol a gép akkor egyáltalán nem megoldás. Annyi plusz szellőzést házilag is tudsz neki biztosítani, hogy az asztalon pl. egy könyvvel alápolcosz hogy jobban tudjon járni a levegő (nyilván a szellőző nyílásokat ne takarja el). No meg hogy nem az ágyban fekve betakarózva használod
- miro
Esetleg a hűtőlap? Nem lenne jobb megoldás? Érnek valamit?
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- miro
Lenovo laptop,és ha jól emlékszem 2 éves.Attól is függ milyen gépről van szó (?), illetve hány éves, meglehet, hogy csak a venti nem bírja már a kiképzést, beporosodott. Pl. ha egy jó anyagokból készült jól szerelhető üzletiből, és tudod hogy a szalagkábeleket hol nem szabad elszakítani, illetve mit-merre (youtube), akkor simán kivitelezhető némi ügyességel (azért nem árt ha már legalább 1x teljesen szétszedtél egy asztalit meg összeraktál a semmiről, bár nem ugyan az...). Ha egy olcsó szegmenses cuccról, akkor inkább rászánnám azt a 3-5 ezer forintot, még mielőtt egy ártatlan mozdulattól elreccsen benne a szuper minőségű műanyag. Nem árt hozzá egy megfelelő csavarhúzó sem amivel nem csak szétbarmolod. Illetve hűtőpasztából MX2/MX4 ami ajánlott, olyan helyet kell keresni ahol meg is veheted/vagy már megvetted és garantáltan rákenik, nem valami fehér gagyi vacakot használnak ami semmit nem ér.
Régen is volt vele ilyen probléma,kb olyan 1 éve,de akkor megoldódott,viszont most újra előjött a gebasz.
Látom azért ez nem annyira egyszerű dolog,de azért nem adom fel,megpróbálom..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Ha elolvastad amit írtam akkor láthattad hogy benne volt, az Inspiron nem egyenlő a Latitude szériával.realmadridfan írta:Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát. Haveri társaságban ha jól számolom 6-an is egyszerre vettünk dell-t mikor volt egy kumma nagy akció 200ért 3-4 éve. Most sikerült megszabadulnom tőle, már csak 1 embernek van meg. A hűtése valami katasztrófa. A végén kb. 5 perc játékot bírt és kikapcs magától, csak böngészni lehetett vele. Lehet neked szerencséd volt, de nekünk nagyon nem vált be. Most Lenovo y50 70-re váltottam.
Az Inspironokhoz egyébként sem jár NBD gari, ettől függetlenül a konzumer szervízhátterük is korrekt, pl. az 5521-es szériát gyártási hiba (a műanyag széle elkopik/törik) miatt szó nélkül javítják/cserélik, nem mindenhol megy ez így...
Attól is függ milyen gépről van szó (?), illetve hány éves, meglehet, hogy csak a venti nem bírja már a kiképzést, beporosodott. Pl. ha egy jó anyagokból készült jól szerelhető üzletiből, és tudod hogy a szalagkábeleket hol nem szabad elszakítani, illetve mit-merre (youtube), akkor simán kivitelezhető némi ügyességel (azért nem árt ha már legalább 1x teljesen szétszedtél egy asztalit meg összeraktál a semmiről, bár nem ugyan az...). Ha egy olcsó szegmenses cuccról, akkor inkább rászánnám azt a 3-5 ezer forintot, még mielőtt egy ártatlan mozdulattól elreccsen benne a szuper minőségű műanyag. Nem árt hozzá egy megfelelő csavarhúzó sem amivel nem csak szétbarmolod. Illetve hűtőpasztából MX2/MX4 ami ajánlott, olyan helyet kell keresni ahol meg is veheted/vagy már megvetted és garantáltan rákenik, nem valami fehér gagyi vacakot használnak ami semmit nem ér.miro írta:Srácok lenne egy kérdésem,a laptopom újabban egyre jobban melegszik,van amikor kikapcsol.
Hűtőpasztán gondolkozom,látom hogy pár száz forintért már lehet kapni,az a kérdésem hogy ha megveszem föl tudom ezt én kenni,vagy van valami okosság benne,mert akkor nem kockáztatnék,hanem bedobnám egy szervizbe,csak ott megtartok tőle hogy elkérnek több 1000 forintot.
- miro
Köszönöm Srácok,megtaláltam a videót,elszórakozok vele,aztán ha esetleg úgy van akkor beadom..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ha szét tudod szedni a gépedet (hűtő levételig), akkor fel tudod kenni.
De a pár száz forintos pasztával nem leszel előrébb, olyan 1500-2000 körül kapsz normálisabbakat. MX-4 például egész jó, csak ne a 20 grammosat nézd, mert az sok kenésre van.
De a pár száz forintos pasztával nem leszel előrébb, olyan 1500-2000 körül kapsz normálisabbakat. MX-4 például egész jó, csak ne a 20 grammosat nézd, mert az sok kenésre van.
- realmadridfan
Simán meg tudod csinálni, youtubeon írd be hogy full disassembly and reassembly és a laptopod neve. Jó eséllyel valaki már rögzítette videóra, de valami cikk tuti van róla, ha videó nincs. Az enyémet így kentük le. Csavarhúzó kell hozzá csak
- miro
Srácok lenne egy kérdésem,a laptopom újabban egyre jobban melegszik,van amikor kikapcsol.
Hűtőpasztán gondolkozom,látom hogy pár száz forintért már lehet kapni,az a kérdésem hogy ha megveszem föl tudom ezt én kenni,vagy van valami okosság benne,mert akkor nem kockáztatnék,hanem bedobnám egy szervizbe,csak ott megtartok tőle hogy elkérnek több 1000 forintot.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- h3x0r
En 2011 nyaran vettem magamnak laptopot, egy csomo tesztet elolvastam, magyarorszagi es romania oldalakat is nagyban nezegettem, viszont nem kicsit meglepodtem, amikor az amerikaban dolgozo haverom belinkelt egy ottani oldalt. Ugyanaz (!!) a laptop nalunk masfelszer(!!) annyiba kerult. 875 dollar volt, ami akkori arfolyamon olyan 185k, mig nalunk ugyanaz 270k. Mondjuk ismeros nelkul, aki ingyen hazahozta, nem usztam volna meg ennyibol.
Haverom kifizette neten a teljes osszeget, de masnap jott az email hogy a raktarban valamit elkevertek es egy olyan gepet vettem meg, ami mar elfogyott nekik. Felajanlottak egy hasonlo gepet, csak 500-as HDD helyet 640-es volt benne. En viszont nem tudtam nekik valaszolni, mert 10 napra elmentem a hegyekbe kirandulni. Amikor visszaertem, akkor lattam hogy erre is ralicitaltak es mar 750-es HDD-t adtak, 525M 1GB videokartya helyett 540M 2GB-osat meg vilagitos billentyuzetet. Dell XPS 15-L502x i7-2630QM laptoprol van szo. Lehet hogy hasonlo aron talaltam volna jobb laptopokat is, viszont egyik baratom elozo evben vett egy azt hiszem 501-es modelt, aminek brutal jo hangzasa volt. 2.1-es JBL markaju rendszer, a beepitett melynomo szinte teljesen eltunteti a laptopos hangzast. Azonnal beleszerettem, reszben ezert is esett ra a valasztasom.
Ketszer volt vele problemam:
- eloszor amikor bekapcsolt allapotban veletlenul egy korso vizet raontottem a billentyuzetre (50 dollaromba fajt)
- a masik pedig hogy 1 ev alatt tonkrevagtam az aksit. Egy ujabb eredeti aksi sokba kerult volna, ugyhogy eloszor vettem 4k-ert egy kinait, ami 1 evig jol is mukodott, majd 2013 nyaran kifogtam 6k-ert egy 9 celles ugyancsak kinai aksik, amivel kozepes fenyerossegen egy 2 oras HD filmet ma is meg tudok nezni.
Ettol fuggetlenul massziv gep, a hatranya hogy vastag es nehez, a hutessel eleinte nem volt problemam, tobb ora atlagos hasznalat utan be-be kapcsol a ventillator, viszont egy idoben fifazas kozben 2-3 meccs utan annyira felmelegedett, hogy kikapcsolt. Egy laptop hutovel megoldottam a problemat, habar lehet jot tenne neki egy pasztazas is. Karacsony elott vettem bele egy SSD-t, ami szepen felgyorsitja a gepet, mindenkinek ajanlom hogy tegyen a sajatjaba is.
Haverom kifizette neten a teljes osszeget, de masnap jott az email hogy a raktarban valamit elkevertek es egy olyan gepet vettem meg, ami mar elfogyott nekik. Felajanlottak egy hasonlo gepet, csak 500-as HDD helyet 640-es volt benne. En viszont nem tudtam nekik valaszolni, mert 10 napra elmentem a hegyekbe kirandulni. Amikor visszaertem, akkor lattam hogy erre is ralicitaltak es mar 750-es HDD-t adtak, 525M 1GB videokartya helyett 540M 2GB-osat meg vilagitos billentyuzetet. Dell XPS 15-L502x i7-2630QM laptoprol van szo. Lehet hogy hasonlo aron talaltam volna jobb laptopokat is, viszont egyik baratom elozo evben vett egy azt hiszem 501-es modelt, aminek brutal jo hangzasa volt. 2.1-es JBL markaju rendszer, a beepitett melynomo szinte teljesen eltunteti a laptopos hangzast. Azonnal beleszerettem, reszben ezert is esett ra a valasztasom.
Ketszer volt vele problemam:
- eloszor amikor bekapcsolt allapotban veletlenul egy korso vizet raontottem a billentyuzetre (50 dollaromba fajt)
- a masik pedig hogy 1 ev alatt tonkrevagtam az aksit. Egy ujabb eredeti aksi sokba kerult volna, ugyhogy eloszor vettem 4k-ert egy kinait, ami 1 evig jol is mukodott, majd 2013 nyaran kifogtam 6k-ert egy 9 celles ugyancsak kinai aksik, amivel kozepes fenyerossegen egy 2 oras HD filmet ma is meg tudok nezni.
Ettol fuggetlenul massziv gep, a hatranya hogy vastag es nehez, a hutessel eleinte nem volt problemam, tobb ora atlagos hasznalat utan be-be kapcsol a ventillator, viszont egy idoben fifazas kozben 2-3 meccs utan annyira felmelegedett, hogy kikapcsolt. Egy laptop hutovel megoldottam a problemat, habar lehet jot tenne neki egy pasztazas is. Karacsony elott vettem bele egy SSD-t, ami szepen felgyorsitja a gepet, mindenkinek ajanlom hogy tegyen a sajatjaba is.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azért remélem reklamáltál,hogy milyen gagyit sóztak rád,hogy nem szereti a fürdetéstRealista24 írta: Latitude szériát használok 9 éve, azonkívül, hogy nem bírta a kádban való gépezést és a rá folyó vizet az alaplapja , semmi gond nem volt vele. Amikor pedig elázott szegény, telefonáltam, jöttek, cserebere, használtam pár órával később.
Említve volt a K széria, én olyat nyúzok,6. évét tapossa, és tényleg a gyengesége a zsanérozás,illetve ahogy felhajtod pattan is el az illesztés kb. Egyszer másfél évesen szervizeltettem is emiatt, akkor 1 évet bírt, kiesett egy darab takaró rész megint belőle, másik sarkán meg szintén válik el. De én kifogtam mert hardveresen semmi baja nincs, bár már csak netezésre meg sorozatnézésre használom. De PES 2013, F1 2013, NBA 2k13 simán elfutott rajta mediumon, szóval elég erősnek mondható így is.
Akartam én is cserélni,tavaly ilyenkor,de egyszerűen olyan laptop,amin játszani is tudok pár évig előre is biztosan, az 200felett van bőven, de lutri is, ehelyett inkább összerakosgattam egy asztalit 150ért, 3 évig nem fog kelleni hozzá nyúlnom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Latitude szériát használok 9 éve, azonkívül, hogy nem bírta a kádban való gépezést és a rá folyó vizet az alaplapja , semmi gond nem volt vele. Amikor pedig elázott szegény, telefonáltam, jöttek, cserebere, használtam pár órával később.Az tényleg igaz, hogy a dell gari gyors és hibátlan, "cserébe" állandóan hibásodnak is a gépeik. Ellenségemnek se ajánlanám a dellt, legalábbis az inspiron n szériát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema