Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. január 28., szerda 14:12

Anyaka írta:.
Wow. Az IMDB-listádat tekintve elég sokat filmezel :D Kb. hány év termése ez a 3000+film? Illetve elég szigorú ítész vagy, az a kérdésem, hogy melyik filmet/ket tekinted a legjobbnak, mivel már a 7-es értékelés nálad a csúcsot jelenti, ahogy nézem :) P.ü-ben is jöhet a válasz, ha nem akarod publikusan :)
"And my heart will leave you never."

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. január 28., szerda 13:59

tucsoki írta:Ciki, nem ciki, Haneke munkássága nekem kimaradt. Spoiler mentesen pár sorban a filmjeiről tudnátok írni valamit? Előljáróban is kíváncsi lennék a véleményekre, plusz fogalmam sincs melyikkel kezdjem...
Mint korábban említettem A fehér szalag c. film volt meg nekem először, majd a Funny Games U.S. következett, most pedig A hetedik kontinens. A legutóbbit ajánlom először, a rendező első filmje, legfrissebb filmélmény ugye, hát rendesen felkorbácsolta az érzelmeimet. A felénél pedig már azt hittem kivágom...nehéz filmeket rendez.
A Szerelem (Amour) c. alkotását tervezem megnézni a legközelebb, sokat beszéltek róla az elmúlt években, Faust kritikája a filmről.
Nyersen, jegesen, nem kímélve a nézőt mutatja be nekünk -nem tudok most jobban fogalmazni- a legkeményebb dolgot,a valóságot, az életet.
Mindenképp írj majd róla, ha megnézed valamelyik filmjét, és bocsi az összevisszaságom miatt, mostanában nem vagyok az igazi. :-( :agree:
Chris írta:lordgabi: De örülök, hogy szóba került A hetedik kontinens. Haneke valóban zseniális. Tulajdonképp bármelyik filmjét ajánlom, de ha még egy fokkal ennél sokkolóbb élményre vágysz, akkor a Benny videóját nézd meg tőle (bár azt a filmet senkinek nem tudom ajánlani, rendkívül felkavaró). Nem tudom szavakkal kifejezni azt az érzést, amit az a film kivált az emberből. Ne tudom szűkség van-e ilyen filmekre, de az biztos, hogy nekem a tűréshatáromon van sokszor Hanekeke. Lehet többet árt, mint használ. :mrgreen:
Köszi a reakciódat, mindenképpen előkapom majd a többi filmjét is, zseni az emberünk. :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 28., szerda 12:50

A Her szerintem is jó film volt, bár pont nem a színészek miatt. Inkább erős a forgatókönyve, meg maga az ötlet, ami odateszi a lényeget.

Tegnap este megnéztem a The Judge-t, szerintem egész korrekt volt, valószínű a sok kritikus nagy része csak a Robrert D. Jr. utálatuk miatt húzta le, igaz nem is tett le semmi extrát a filmben. De Duvall színészi játéka már tényleg kiemelkedő volt, de még a történet is kevésbé sablonosan volt megoldva. Meg benne volt a Fargo-s bérgyilkosunk is, mint ügyész. :mrgreen: Sajnos sok apró hiba viszont volt benne technikailag, ami miatt talán érthető a lehúzás. 6.5-et lazán megérdemli, de még gondolkozok egyel nagyobb ponton év végéig.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 10:18

Ciki, nem ciki, Haneke munkássága nekem kimaradt. Spoiler mentesen pár sorban a filmjeiről tudnátok írni valamit? Előljáróban is kíváncsi lennék a véleményekre, plusz fogalmam sincs melyikkel kezdjem...

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2015. január 28., szerda 10:10

lordgabi: De örülök, hogy szóba került A hetedik kontinens. Haneke valóban zseniális. Tulajdonképp bármelyik filmjét ajánlom, de ha még egy fokkal ennél sokkolóbb élményre vágysz, akkor a Benny videóját nézd meg tőle (bár azt a filmet senkinek nem tudom ajánlani, rendkívül felkavaró). Nem tudom szavakkal kifejezni azt az érzést, amit az a film kivált az emberből. Ne tudom szűkség van-e ilyen filmekre, de az biztos, hogy nekem a tűréshatáromon van sokszor Hanekeke. Lehet többet árt, mint használ. :mrgreen:

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. január 28., szerda 9:09

vagy ez már nem az original story lesz? valaki elmagyarázhatná
Állítólag a rendező mondta a színészeknek, hogy ne olvassanak képregényeket, mert olyan sztori lesz a filmben, ami soha nem is volt a képr.-ben.
Amúgy meg több hónapos reklámcsend után elég harmatos volt az előzetes. Még az Ant-Mané is többet mutatott, pedig az tényleg csak egy teaser volt. Külön vicces ez a "From the studio that brought you" dolog. Ebben is a Marvelt kopizzák kényszeresen, hiszen kiírhatták volna az író Simon Kinberget is, mert egységes brandet csinált a nevéből, de hát a Fox az egészen más tészta. Dobálóznak itt az X-Men: DoFP címével, mintha annak a sikere garancia lenne ehhez a filmhez is.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. január 28., szerda 8:49

nmate írta: soadroli majd jön, 3x előrántja JP-re ne félj :lol: :lol:
:lol:
Nálam is erős 9-es.
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. január 28., szerda 1:42

Rám is nagy hatással volt, nálam nagyon sima 10/10. :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 28., szerda 1:14

palesz77 írta: Itteni vélemények a filmről?
soadroli majd jön, 3x előrántja JP-re ne félj :lol: :lol:

Amúgy tényleg nagyon jó film, nálam egy jó 8-as.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 28., szerda 0:51

Her-t ki látta innen? Én most fejeztem be, még emésztenem kell egy darabig, de nagyon tetszett. Phoenixnek meg külön jár a taps érte, a film 90%-ában kb egyedül volt a képernyőn, de egyáltalán nem zavart, parádésan megoldotta. Mivel kritikusi vénával nem vagyok megáldva, ezért mindenki érdekében inkább annyit írok csak le még egyszer, hogy nagyon bejött.. :D Itteni vélemények a filmről? :)

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 28., szerda 0:14

Nem is nevezték szerencsére :lol: De amúgy beleillene a közegbe.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. január 28., szerda 0:05

nmate írta: Inkább egy átlag Oscar film.
Teljesen középszerű B-film. ha erre Oscart adnak, kifutok a világból :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. január 27., kedd 23:02

Nekem sem tetszett, de annyi látható azért, hogy nem egy átlag tinipicsás film. Inkább egy átlag Oscar film.

lui
Kedvenc csapatod: barsza

HozzászólásSzerző: lui » 2015. január 27., kedd 22:59

realistahuni írta:
Csillagainkban a hiba
Nem láttam, de ez tényleg jó? Komolyan kérdem.
Nem akarok réjbe átmenni de nekem kicsit sablonos, tinipi**ás romantikus filmnek tűnik ami nagyobbat ütött Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a halálosbeteg körítés miatt.
Nem rég láttam. Az én véleményem, hogy a rettenetes, giccses, majomkodó hulladék, alig értékelhető jelenetekkel. A sok nyáltól meg cukormáztól teljesen kiveszik belőle minden drámaiság, abszolút egy idióta tinifilm lett szerintem.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor a csókjelenetnél megtapsolják őket, ott konkrétan meg kellett állítsam, mert úgy felhúzott hogy ki kellett szellőztetnem a fejem, vagy máskülönben szétverem baltával a laptopot. :lol:

Ha ilyen témát és ilyen kategóriát keres az ember, százszor mondanám, hogy nézze meg inkább a 50/50-t.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. január 27., kedd 22:43

Tudni fogod az első 15 perc után, hogy mi lesz a vége, de nem is erről szól. Egyébként kicsit hatásvadász pár részen, de nézhető ettől függetlenül. Én kicsit túlértékeltnek tartom, de a "jó kategóriába" tartozik.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. január 27., kedd 22:32

Csillagainkban a hiba
Nem láttam, de ez tényleg jó? Komolyan kérdem.
Nem akarok réjbe átmenni de nekem kicsit sablonos, tinipi**ás romantikus filmnek tűnik ami nagyobbat ütött Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a halálosbeteg körítés miatt.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. január 27., kedd 22:09

megnéztem a fantastic 4 trailerét.
bírom amúgy michael b. jordant,de nem hiszem el, hogy nem volt egy fehér színész se a szerepre :lol:
vagy ez már nem az original story lesz? valaki elmagyarázhatná :D
Kép

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. január 27., kedd 21:40

A Dunán éppen a Schindler listája megy :) Sokadjára is iszonyat jó :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. január 25., vasárnap 19:06

Ezek közül valaki látta már valamelyiket? Érdemes?

CitizenFour
Vivian Maier nyomában
Last Days in Vietnam
The Salt of the Earth
Virunga
Volt egyszer egy erdő
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. január 25., vasárnap 14:23

The philosophers

Nem volt rossz film. Még nem nagyon láttam ehhez hasonlót, ahol az elmével kell játszani és úgymond filozofálni kell. Az emberi elmét dolgoztatja meg a film. Nekem bejött, megfogott ez a mi lenne ha dolog. A végével van némi bajom, olyan hirtelen van vége. De nem rossz alkotás.

7,5/10

Csillagainkban a hiba

Tegnap este néztem meg. Az előzetest megnézve nem éppen erre számítottam, mint ahogy végül lett a filmben. Teljesen másra. Csatlakozott azon filmek közé, amelyek meghatottak és megsirattak. Nagyon kevés van. Ez ugye egy könyvadaptáció, a könyvet nem olvastam még, de ezután keresni fogom a könyvesboltok polcain és el fogom olvasni. Nagyon megfogott a film. Betalált rendesen.

10/10

Vissza: