Én mikor fel lett hozva se értettem ... Nem mindegy hogy januárban veszitek meg , vagy megveszitek nyáron és januárban csatlakozik ? Nem sok különbség van, nyáron ugyanúgy le lehet zsírozni az átigazolást egy januári hatályba lépéssel szerintem. Attól függetlenül ez az egész úgy hülyeség ahogy van. Főleg hogy leigazoljátok, majd januárig kölcsön ... Hátha addig lesérül, eltöri a lábát a 40-50 milliós igazolás. Plusz a Bl-ben sem játszhat egy félévet a Barca kedvéjért.GT37 írta:És gondolod, hogy egy elit játékos aláírna hozzánk úgy, hogy bő négy hónapig nem játszhat hivatalos mérkőzéseken? Ezt nem tartom valószínűnek. Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?
Nagy büntetés mondhatom.
Akkor jövő tavaszra, amikor eldől szinte minden, már ott lehetnek az új igazolások.
Amúgy azt nem értem az egészben hogy mindenki hogy megörült, hogy igazolhattok ,de csak januárban csatlakozhatnak. Mikor megjelent ez a hír, mindenki örült a hírnek , meg hogy hú de jó lenne. Lehet én vagyok a hülye de nem értem a logikát benne
Szerk.: Látom már nem csak én nem értem