Ez már gyakorlati kérdés, engem elsőnek csak az érdekel(t), hogy elviekben lehetséges-e ez. Jó kérdés, hogy belemenne-e ilyenbe egy topcsapat, bár szerintem ha már nyáron tudják, hogy januárban elhagyja a klubot az illető játékos, akkor azért valamivel könnyebb pótolni, lehet úgy alakítgatni a keretet augusztus végéig, hogy az az adott futballista januári távozása után is működőképes legyen.Toky írta:Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.
Én pusztán csak azt nem értem, hogy szerintetek/szerinted van olyan "top" klub, aki ebbe (hasonlóba) belemenne? Mármint építsen fel egy teljes előszezont, és első etapot egy olyan csapatra, ahol Ő az egyik építőelem, aztán meg reménykedjenek, hogy ha Jenga módra kirántják Őt onnan, akkor talán nem dől össze a rendszer, aztán majd féltávnál lehet gondolkozni, hogy hogyan pótolják?
Hasonló alapon nem értem a Jesét adjuk kölcsön az Arsenalnak ötletet sem. Semmi hosszútávú céljukkal nem esik ez egybe. Akkor minek mennének bele?
Bár valószínűleg a klub számára vonzóbb lenne egy olyan ajánlat (egy másik csapattól), amely értelmében a játékos a szokott módon már a nyáron távozna.
Na mindegy, nem hiszem, hogy nagyon érintene minket ez a dolog, legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy Bartomeuék gyorsan ráhajtanak Reusra még a választások előtt, egyrészt az olcsó kivásárlási ár, másrészt egy kis népszerűséghajhászás miatt. (Az szerintem nem nagyon érdekelné őket, hogy hogyan lehet beilleszteni a kezdőcsapatba a Messi - Suárez - Neymar hármas mellé a németet. )