Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 20:33

Toky írta:Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.

Én pusztán csak azt nem értem, hogy szerintetek/szerinted van olyan "top" klub, aki ebbe (hasonlóba) belemenne? Mármint építsen fel egy teljes előszezont, és első etapot egy olyan csapatra, ahol Ő az egyik építőelem, aztán meg reménykedjenek, hogy ha Jenga módra kirántják Őt onnan, akkor talán nem dől össze a rendszer, aztán majd féltávnál lehet gondolkozni, hogy hogyan pótolják?

Hasonló alapon nem értem a Jesét adjuk kölcsön az Arsenalnak ötletet sem. Semmi hosszútávú céljukkal nem esik ez egybe. Akkor minek mennének bele?
Ez már gyakorlati kérdés, engem elsőnek csak az érdekel(t), hogy elviekben lehetséges-e ez. Jó kérdés, hogy belemenne-e ilyenbe egy topcsapat, bár szerintem ha már nyáron tudják, hogy januárban elhagyja a klubot az illető játékos, akkor azért valamivel könnyebb pótolni, lehet úgy alakítgatni a keretet augusztus végéig, hogy az az adott futballista januári távozása után is működőképes legyen.

Bár valószínűleg a klub számára vonzóbb lenne egy olyan ajánlat (egy másik csapattól), amely értelmében a játékos a szokott módon már a nyáron távozna.

Na mindegy, nem hiszem, hogy nagyon érintene minket ez a dolog, legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy Bartomeuék gyorsan ráhajtanak Reusra még a választások előtt, egyrészt az olcsó kivásárlási ár, másrészt egy kis népszerűséghajhászás miatt. (Az szerintem nem nagyon érdekelné őket, hogy hogyan lehet beilleszteni a kezdőcsapatba a Messi - Suárez - Neymar hármas mellé a németet. :D )

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. január 28., szerda 20:18

GT37 írta:
ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?

Nagy büntetés mondhatom. :lol:

Akkor jövő tavaszra, amikor eldől szinte minden, már ott lehetnek az új igazolások.
És gondolod, hogy egy elit játékos aláírna hozzánk úgy, hogy bő négy hónapig nem játszhat hivatalos mérkőzéseken? Ezt nem tartom valószínűnek. Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.
Én mikor fel lett hozva se értettem ... Nem mindegy hogy januárban veszitek meg , vagy megveszitek nyáron és januárban csatlakozik ? Nem sok különbség van, nyáron ugyanúgy le lehet zsírozni az átigazolást egy januári hatályba lépéssel szerintem. Attól függetlenül ez az egész úgy hülyeség ahogy van. Főleg hogy leigazoljátok, majd januárig kölcsön ... Hátha addig lesérül, eltöri a lábát a 40-50 milliós igazolás. Plusz a Bl-ben sem játszhat egy félévet a Barca kedvéjért.

Amúgy azt nem értem az egészben hogy mindenki hogy megörült, hogy igazolhattok ,de csak januárban csatlakozhatnak. Mikor megjelent ez a hír, mindenki örült a hírnek , meg hogy hú de jó lenne. Lehet én vagyok a hülye de nem értem a logikát benne :D

Szerk.: Látom már nem csak én nem értem :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 28., szerda 20:17

GT37 írta:Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.
Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.

Én pusztán csak azt nem értem, hogy szerintetek/szerinted van olyan "top" klub, aki ebbe (hasonlóba) belemenne? Mármint építsen fel egy teljes előszezont, és első etapot egy olyan csapatra, ahol Ő az egyik építőelem, aztán meg reménykedjenek, hogy ha Jenga módra kirántják Őt onnan, akkor talán nem dől össze a rendszer, aztán majd féltávnál lehet gondolkozni, hogy hogyan pótolják?

Hasonló alapon nem értem a Jesét adjuk kölcsön az Arsenalnak ötletet sem. Semmi hosszútávú céljukkal nem esik ez egybe. Akkor minek mennének bele?

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 28., szerda 20:13

Dani Alves posztját kéne a leghamarabb elintéznie a katalánoknak.
Szerintem totál homály már a pali plusz korban se lesz fiatalabb és sürgősen kéne a helyére egy ütős szélső. (PL: Azpilicueta).

Aztán ha Vermaelen nem válik be akkor, egy védőt. + a középpályára kéne néznetek valami jó spílert.PL: Pogba, de ő jön ide. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 28., szerda 20:08

Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Atletico starters: Oblak; Juanfran, Miranda, Gimenez, Siqueira; Gabi, M. Suarez, Raul Garcia; Arda, Griezmann, Torres.

ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?
Alig várom, hogy rámenjen a vezetőség.. :roll: Még ha ennyi pénzért ajándék is, rohadtul nem lenne helye a kezdőben..

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 19:51

Akkor jövő tavaszra, amikor eldől szinte minden, már ott lehetnek az új igazolások.
És gondolod, hogy egy elit játékos aláírna hozzánk úgy, hogy bő négy hónapig nem játszhat hivatalos mérkőzéseken? Ezt nem tartom valószínűnek. Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 28., szerda 19:48

Realista24 írta:Elnök úr: “Barça can sign who they want, the other thing is not being able to do it until the 1st of January 2016"
Továbbá elmondta, hogy biztos benne, hogy nem a Real nyomta fel őket, és nem szeretné, ha más klubokat is megbüntetnének.

Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. január 28., szerda 17:05

Xavi szívrohamot fog kapni :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 16:57

Neymar jelezte, hogy menni szeretne a 2016os Olimpiára (2016. augusztus 5. és augusztus 21.). Ennek örülök, feltéve, ha közben nem igazoljuk le. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 15:43

A Milan korábbi sportigazgatója... Nagy fogás... :mrgreen:

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 15:31

Így néz ki jelenleg a Calderón gyepszőnyege, biztató. :lol:

Godín és Koke hiányzásának örülök, nálunk most teljes a keret (természetesen Verminator kivételével), így szerintem elvárható a továbbjutás, remélem, ugyanúgy meglesz a koncentráció és az egység, mint az odavágón.

Más: elvileg egy négy tagból álló ideiglenes bizottság fog Zubi helyére lépni a választásokig: Mestre, Bordas (ők a jelenlegi elnökség tagjai), Rexach, valamint a Milan korábbi sportigazgatója, Areido Braida.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. január 28., szerda 11:31

Én meg igen. 
A FIFA sem hinném, hogy minden transzferre tud figyelmet fordítani, a NAV is köszöni szépen a tippeket. Állítom, hogy a vagyonosodási vizsgálatok 80%-a "tipp". Szerintem ugyanez a helyzet. Nem csak a pályán háborúznak a klubok, hanem az asztal mögött is, talán még keményebben.
Jó hasonlat,de leginkább azért,mert úgy a FIFA-nak,ahogy a NAV-nak,legelőször saját magán kellene elkezdeni a vizsgálódgatást :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 10:03

Eurószázmilliókról van szó. Ilyen helyen a tisztesség ismeretlen fogalom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. január 28., szerda 10:01

Realista24 írta:
Én nem gondolnám, hogy egy csapatnál csak úgy vizsgálódhatnak, ha vki köp vagy próbál betartani a másiknak.
Én meg igen.
A FIFA sem hinném, hogy minden transzferre tud figyelmet fordítani, a NAV is köszöni szépen a tippeket. Állítom, hogy a vagyonosodási vizsgálatok 80%-a "tipp". Szerintem ugyanez a helyzet. Nem csak a pályán háborúznak a klubok, hanem az asztal mögött is, talán még keményebben.
Tutira. Amekkora politika megy a háttérben, lecsapnak mindenre amire tudnak. Nem szabad benyalni azt amit épp Perez vagy Bartomeu kommunikál. Sose fogják azt mondani, hogy: "Bizony ám! Kaptunk 1-2 fülest, szóltunk is az ellenőröknek, majd meglátjuk mi lesz!"

Nyilván vannak etikai határok, de hogy ne menne valamilyen szinten a háttérharc (és itt nem csak a két klubra gondoltam), az szvsz kizárt...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 28., szerda 9:43

Én nem gondolnám, hogy egy csapatnál csak úgy vizsgálódhatnak, ha vki köp vagy próbál betartani a másiknak.
Én meg igen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. január 28., szerda 9:39

Az más kérdés, hogy miért évekkel később kezdtek gyanakodni pl nálunk. 2009es dolgokat is elővettek.
Hát azért kétlem, hogy lenne arra kapacitás a FIFA-nál, hogy minden ügyet egyből kivizsgáljanak... rengeteg csapatot kellene ellenőrizniük... ez lehet szűrőpróbaszerű ellenőrzés, vagy kapnak valahonnan egy fülest... ezt fene se tudja. Az is lehet, hogy úgy nyomatják, hogy 3-4 évente vizsgálnak végig tüzetesen egy klubot, mert állandó ügyeletre nincs erejük

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. január 28., szerda 9:25

Én nem gondolnám, hogy egy csapatnál csak úgy vizsgálódhatnak, ha vki köp vagy próbál betartani a másiknak. A Fifa dolga ez is, akkor és ott kutakodik, ahol akar. Se nálunk, se nálatok nem azért jelentek meg, mert Perez v Bartomeu azt akarta.
Az más kérdés, hogy miért évekkel később kezdtek gyanakodni pl nálunk. 2009es dolgokat is elővettek. Nekem van egy gyanúm, hogy Blatter papa a saját kis ügyeiről tereli szépen a figyelmet. Van oka rá bőven.

Ronaldo szerintem kap 2 v 3 meccset. Annyi súlyosbító dolog van, hogy visszaeső, amit ugye pl Suareznél is elővettek, de én ennek ellenére is a 3 meccsre való eltiltást tartanám elfogadhatónak. Nem is fog többet kapni.
Amit Neymar mondott az is igaz. Állandóan provokálják őket, mi már csak azt látjuk mikor csattan a tasli. Én se tudnám megállni egy idő után. Azt is meg kellene büntetni, ha vki provokál, cukkol. Csak azt nehezebb bizonyítani.

becike80
Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: becike80 » 2015. január 27., kedd 15:30

azt írják hogy Mexes 4 meccset kapott a hétvégi cirkuszáért! Akkor Ronni max két meccsde nagyon max!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 27., kedd 15:27

Real - Barca játékpercek megoszlása :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 27., kedd 13:40

Elnök úr: “Barça can sign who they want, the other thing is not being able to do it until the 1st of January 2016"
Továbbá elmondta, hogy biztos benne, hogy nem a Real nyomta fel őket, és nem szeretné, ha más klubokat is megbüntetnének.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: