Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 29., csütörtök 11:36

Géci írta:Elolvastam! De minden meccsre jut valami baromság ami miatt nem tudja meghúzni azt a cserét...
Atleti elleni visszavagon mi indokolta hogy nem hasznaltuk ki a 3 cserelehetoseget? Nehogy azt mondja mar Ancelotti, hogy a 70. percben azt hitte hogy rugunk meg 3 golt.. legalabb 20-25 percet itt is pihenhetett volna.

Ott van peldaul a november 8-i Rayo elleni meccs, ahol 60 perc utan 4-1-re mentunk. 68-ban lehozza Jamest, a 84-ben meg Karimot es Bale-t. Modric es Kroos vegig a palyan. Miert nem tudta 30 percre lekapni legalabb az egyiket? Feltolja Pepe-t, behozza Varane-t. Feltolja Marcit, behozza Arbeloat. Es ez csak egy a sok kozul. Hany olyan meccs volt, amikor 60 perc utan siman mentunk, de Ancelotti akkor se mert a cserekhez nyulni, csak negyed oraval kesobb.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 11:07

Elolvastam! De minden meccsre jut valami baromság ami miatt nem tudja meghúzni azt a cserét...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 11:05

Géci írta:
Realista24 írta:Miért kell a hülyeséget terjeszteni?
:wtf:
4-3-3-ba igy is fos a kp amióta nincs Modric, Miért nehezítenénk meg a saját dolgunkat? Majd ha lesz Modric, Isco meg lesz meccs amin tud pihenni akkor úgy is fog, de jelenleg egy fontos elem akinek játszania kell. Tudhatnád, hogy Carló megrögzötten ragaszkodik az egyensúlyhoz. Nem tudsz vele mit tenni ha egyszerűen nem bizik meg annyira Khedirában vagy Illarában. Bár a hirek szerint Illarra lesz az oldalán a hétvégi bajnokin.
Kár, hogy nem olvastad el, amit írtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 11:04

Realista24 írta:Miért kell a hülyeséget terjeszteni?
:wtf:
4-3-3-ba igy is fos a kp amióta nincs Modric, Miért nehezítenénk meg a saját dolgunkat? Majd ha lesz Modric, Isco meg lesz meccs amin tud pihenni akkor úgy is fog, de jelenleg egy fontos elem akinek játszania kell. Tudhatnád, hogy Carló megrögzötten ragaszkodik az egyensúlyhoz. Nem tudsz vele mit tenni ha egyszerűen nem bizik meg annyira Khedirában vagy Illarában. Bár a hirek szerint Illarra lesz az oldalán a hétvégi bajnokin.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 29., csütörtök 10:31

Ja... meg is lehtne nézni, hogy hol lennénk a tabellán, mert nem igen lennénk az elsők...
Miért kell a hülyeséget terjeszteni?

Vezetünk két-három góllal, Kroos akkor is pályán van. Leveszi öt-tíz percekre, holott levehetné egy komplett félidőre, de legyen csak 30 perc. Az őszi menetelés során, amikor szarrávertünk mindenkit, ha csak 10 meccsen lekapja, akkor 300 perccel kevesebb van a lábában. Na meg azt sem hiszem, hogy a klub vb-t olyan nagy szükség volt arra, hogy fixen játszania kellett.
400-500 perccel több van a lábában, mint kéne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 29., csütörtök 10:28

Tibi09 írta:
csabi87 írta:Az a baj,hogy Xabi Alonso megszivatta Ancelottiékat.
Meg még jött Modric sérülése plusszban.
Kivel rotálja basszus?Kivel? :roll:
Khedira, Illaramendi, Medran, Pepe-ét feltolni kp-ra stb... Bármelyik jó megoldás hazai pályán egy kisebb csapat ellen.
Ja... meg is lehtne nézni, hogy hol lennénk a tabellán, mert nem igen lennénk az elsők...

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2015. január 29., csütörtök 10:25

csabi87 írta:Az a baj,hogy Xabi Alonso megszivatta Ancelottiékat.
Khedira, Illaramendi, Medran, Pepe-ét feltolni kp-ra stb... Bármelyik jó megoldás hazai pályán egy kisebb csapat ellen.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 29., csütörtök 10:22

Az a baj,hogy Xabi Alonso megszivatta Ancelottiékat.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. január 29., csütörtök 0:03

ziro4vr írta:A BM-ben is ő játszotta a legtöbbet a mezőnyjátékosok közül ha jól emlékszem, a vb-n végig pályán volt...ad a melónak, na. :D
Na igen, csak a kulonbseg annyi, hogy a Bayernbe egesz ev alatt jatszott 3900 percet, mig nalunk 2600-nal jar ugy, hogy 23-26 meccs meg hatravan.

szerk.: mondjuk tavaly ez volt a top5: Ramos 4560, Pepe 4430, Modric 4240, Ronaldo 4220, Karim 4180. (tobbiek 4k alatt)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. január 28., szerda 23:40

Ha lenne Modric, tudna pihenni. Viszont, ha őt is kiszedjük középről...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 28., szerda 23:39

palesz77 írta:
ziro4vr írta:Kroos :ozil: gép az emberünk
Aztán csoda ha kezd fáradni, jó rotálás mellett egész szezonban kéne ennél kicsivel többet játszania.. :lol:
A BM-ben is ő játszotta a legtöbbet a mezőnyjátékosok közül ha jól emlékszem, a vb-n végig pályán volt...ad a melónak, na. :D
Nem illik.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 28., szerda 23:33

ziro4vr írta:Kroos :ozil: gép az emberünk
Aztán csoda ha kezd fáradni, jó rotálás mellett egész szezonban kéne ennél kicsivel többet játszania.. :lol:

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 28., szerda 23:16

GT37 írta:Ez már gyakorlati kérdés, engem elsőnek csak az érdekel(t), hogy elviekben lehetséges-e ez. Jó kérdés, hogy belemenne-e ilyenbe egy topcsapat, bár szerintem ha már nyáron tudják, hogy januárban elhagyja a klubot az illető játékos, akkor azért valamivel könnyebb pótolni, lehet úgy alakítgatni a keretet augusztus végéig, hogy az az adott futballista januári távozása után is működőképes legyen.
Itt nem csak a keret alakításáról van szó. Ha kifizetik már nyáron Reust(maradjunk a németnél), és megveszik abból a pénzből a helyére a játékosokat, akkor minek játszatnák Reust, ha januárban elmegy, és ezzel az új jövevény(ek) elől venné el az összeszokás és a játék lehetőségét? Ha pontosan tudod, hogy fél év múlva már nem számíthatsz egy játékosra, mert kvázi eladtad, akkor bár rövid távon lehet, hogy jobban jársz azzal, hogy játszatod, de hosszú távon csak visszaütne.
Ha meg nem fizetik ki, akkor meg minek adnád el a legjobbadat télen? (Tudom, hogy kivásárlási ára a 25 millió, és tisztában vagyok vele, hogy az mit takar.)
A másik kérdés a vevő csapat. Okkal nem szoktak top csapatok top igazolásokat télen leboltolni. Nem tudhatod, hogy milyen állapotban kapod a focistát. Míg nyáron van rá valamennyi idő az előszezonnal, hogy rendbe rakd, télen erre (főleg spanyolhonban) nincs idő. Arról nem beszélve, hogy egy már összeállt csapatba kell beépítened a legkiélezettebb időszakban. Nem tudom melyik top edző mondta anno, hogy a téli átigazolási időszak azoknak van, akik nyáron nem végezték megfelelően a munkájukat. (Én még hozzávenném sérüléseket is. De nem vagyok top edző, hogy beleszóljak. :D )
Megint más kérdés, hogy a játékos mennyire tenné oda magát abban a fél évben. De én most csak az edzői részről beszélek. Khmm... Khedira...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 28., szerda 21:02

Kroos :ozil: gép az emberünk
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 28., szerda 20:58

ez nagyon durva.... :agree: :agree: :agree:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. január 28., szerda 20:33

Toky írta:Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.

Én pusztán csak azt nem értem, hogy szerintetek/szerinted van olyan "top" klub, aki ebbe (hasonlóba) belemenne? Mármint építsen fel egy teljes előszezont, és első etapot egy olyan csapatra, ahol Ő az egyik építőelem, aztán meg reménykedjenek, hogy ha Jenga módra kirántják Őt onnan, akkor talán nem dől össze a rendszer, aztán majd féltávnál lehet gondolkozni, hogy hogyan pótolják?

Hasonló alapon nem értem a Jesét adjuk kölcsön az Arsenalnak ötletet sem. Semmi hosszútávú céljukkal nem esik ez egybe. Akkor minek mennének bele?
Ez már gyakorlati kérdés, engem elsőnek csak az érdekel(t), hogy elviekben lehetséges-e ez. Jó kérdés, hogy belemenne-e ilyenbe egy topcsapat, bár szerintem ha már nyáron tudják, hogy januárban elhagyja a klubot az illető játékos, akkor azért valamivel könnyebb pótolni, lehet úgy alakítgatni a keretet augusztus végéig, hogy az az adott futballista januári távozása után is működőképes legyen.

Bár valószínűleg a klub számára vonzóbb lenne egy olyan ajánlat (egy másik csapattól), amely értelmében a játékos a szokott módon már a nyáron távozna.

Na mindegy, nem hiszem, hogy nagyon érintene minket ez a dolog, legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy Bartomeuék gyorsan ráhajtanak Reusra még a választások előtt, egyrészt az olcsó kivásárlási ár, másrészt egy kis népszerűséghajhászás miatt. (Az szerintem nem nagyon érdekelné őket, hogy hogyan lehet beilleszteni a kezdőcsapatba a Messi - Suárez - Neymar hármas mellé a németet. :D )

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2015. január 28., szerda 20:18

GT37 írta:
ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?

Nagy büntetés mondhatom. :lol:

Akkor jövő tavaszra, amikor eldől szinte minden, már ott lehetnek az új igazolások.
És gondolod, hogy egy elit játékos aláírna hozzánk úgy, hogy bő négy hónapig nem játszhat hivatalos mérkőzéseken? Ezt nem tartom valószínűnek. Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.
Én mikor fel lett hozva se értettem ... Nem mindegy hogy januárban veszitek meg , vagy megveszitek nyáron és januárban csatlakozik ? Nem sok különbség van, nyáron ugyanúgy le lehet zsírozni az átigazolást egy januári hatályba lépéssel szerintem. Attól függetlenül ez az egész úgy hülyeség ahogy van. Főleg hogy leigazoljátok, majd januárig kölcsön ... Hátha addig lesérül, eltöri a lábát a 40-50 milliós igazolás. Plusz a Bl-ben sem játszhat egy félévet a Barca kedvéjért.

Amúgy azt nem értem az egészben hogy mindenki hogy megörült, hogy igazolhattok ,de csak januárban csatlakozhatnak. Mikor megjelent ez a hír, mindenki örült a hírnek , meg hogy hú de jó lenne. Lehet én vagyok a hülye de nem értem a logikát benne :D

Szerk.: Látom már nem csak én nem értem :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. január 28., szerda 20:17

GT37 írta:Nálam inkább az a kérdés, hogy olyat lehet-e csinálni, hogy megveszünk valakit, és 2016 januárjáig visszaadjuk kölcsönbe a klubjának.
Tudtommal ezt semmi nem tiltja. Igazából amíg nem jön el a január, addig nem is kölcsönben van, hiszen nem igazolhatjátok le. Csak kifizetitek az árát, és köttök a klubjával (és játékossal) egy szerződést, ami majd januártól lesz csak érvényben.

Én pusztán csak azt nem értem, hogy szerintetek/szerinted van olyan "top" klub, aki ebbe (hasonlóba) belemenne? Mármint építsen fel egy teljes előszezont, és első etapot egy olyan csapatra, ahol Ő az egyik építőelem, aztán meg reménykedjenek, hogy ha Jenga módra kirántják Őt onnan, akkor talán nem dől össze a rendszer, aztán majd féltávnál lehet gondolkozni, hogy hogyan pótolják?

Hasonló alapon nem értem a Jesét adjuk kölcsön az Arsenalnak ötletet sem. Semmi hosszútávú céljukkal nem esik ez egybe. Akkor minek mennének bele?

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. január 28., szerda 20:13

Dani Alves posztját kéne a leghamarabb elintéznie a katalánoknak.
Szerintem totál homály már a pali plusz korban se lesz fiatalabb és sürgősen kéne a helyére egy ütős szélső. (PL: Azpilicueta).

Aztán ha Vermaelen nem válik be akkor, egy védőt. + a középpályára kéne néznetek valami jó spílert.PL: Pogba, de ő jön ide. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. január 28., szerda 20:08

Barcelona line-up (official): TerStegen - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Atletico starters: Oblak; Juanfran, Miranda, Gimenez, Siqueira; Gabi, M. Suarez, Raul Garcia; Arda, Griezmann, Torres.

ikarus93 írta:Szóval akkor az a helyzet, hogy a nyáron simán megvehetik Reust is annyi különbséggel, hogy 2016 január 1.től léphet pályára?
Alig várom, hogy rámenjen a vezetőség.. :roll: Még ha ennyi pénzért ajándék is, rohadtul nem lenne helye a kezdőben..

Vissza: