tucsoki írta:Rátérve a taktikai részre, jelen pillanatban nyilván ezt látni, de ha megy a szekér egyből változik a vélemény. Tökéletetes eset, pár hete el volt temetve a Barca, hogy nincs egy értelmes támadásuk, kiesnek a ligából, most meg megy a bugi.
A bugitól nagyon messze vagyunk, én az Atlético elleni meccseket elemeztem, ahol jól ment a játék. Mind a 3on. Tavaly mindig szenvedtünk ellenük.
Azt jó látni, hogy végre vmi mást is próbálunk játszani, nem fejjel megyünk a falnak. Egyre többször vagyunk eredményesek szögletből, szerzett labdákból. Ez még nem jelent semmit tavaszra, de én már évek óta sikítok ezekért az elemekért és most végre, ha még csak nyomokban is, de látom, hogy akarunk vmit változtatni, vmit kezdeni magunkkal.
...és végre vki le merte tenni Xavi-t a padra, ehhez persze kellett a csúfos klasszikus, ahol az öreg kezdett Rakitic helyén... Azóta nem volt ilyen nagy meccseken, belátta Lucho a hibát, helyesen. Ha ott játszik Bale és van még Di Maria, akkor nagyon meg vagyunk szórva.
olyanok voltak mint egy spanyol kis csapat,bután beleszaladtak a késbe. Egy első percben szerzett gól után, egy Simeone-tol azt várná az ember,hogy na most akkor bunker és majd valahogy még összekukáznak egy gólt. A Barca meg,mind a mellet,hogy jól játszottak köszönte szépen.
Igen, de tegyük hozzá, ez a Barca már nem ragaszkodik olyan görcsösen a labdához, szépen visszaállunk ha kell és átadjuk a területet, pláne idegenben. Nem akarjuk tűzzel-vassal beszorítani a másikat a kapujuk elé és ez a nagy változás, ezzel nem tudott mit kezdeni Simeone.
A derbin meg azt érzem, hogy most ti nyertek. Elvertük 3x őket, belül biztos, hogy megtört bennük vmi. Ilyenkor szét tud esni az a fránya csapat szellem és már nem érzik magukat olyan keménynek. Aztán fene tudja...