Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
Az kreatív.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.
Forgatókönyvet megnézném azért... nem hinném, hogy sokkal hosszabb, mint amit spoilerbe írtál.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nagyon eredeti. Sosem lattuk meg ezt a storyt. Amugy a varakozasaimat viszont felulmultak. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elsoben elraboltak a lanyat, a masodikban a lanyat ES a feleseget ha jol remlik, azt hittem a harmadikban elraboljak mindharmukat.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Senkit illetve a végén úgy hat percre a lányát.sonic írta:En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
Csak spoilerben merem megkerdezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Haromban kit rabolnak el? Apos, anyos? Masodunokatestver?
Ha tényleg nem érdekel akkor az a story, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a feleségét kinyírják, és ráterelik a gyanút. Ő persze meglóg a zsaruk elől és nyomozni kezd.
a vége pedig:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kiderül, hogy a felesége új faszija megölette az oroszokkal, hogy felvegye a 12 millás életbiztosítást, az oroszokat meg ki akarta nyíratni Mr.Takennel. aztán a végén győz a jó
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Senkit illetve a végén úgy hat percre a lányát.sonic írta:En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
Csak spoilerben merem megkerdezni. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Haromban kit rabolnak el? Apos, anyos? Masodunokatestver?
Ha tényleg nem érdekel akkor az a story, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a feleségét kinyírják, és ráterelik a gyanút. Ő persze meglóg a zsaruk elől és nyomozni kezd.
a vége pedig:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kiderül, hogy a felesége új faszija megölette az oroszokkal, hogy felvegye a 12 millás életbiztosítást, az oroszokat meg ki akarta nyíratni Mr.Takennel. aztán a végén győz a jó
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En mar a 2-t meg a 3-t sem ertettem. A Taken tipikusan az a film amihez nincs ertelme folytatast csinalni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Taken 3
Te rohadt élet, és tényleg lesz negyedik?
Te rohadt élet, és tényleg lesz negyedik?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
The Babadook (2014) - mindenhol ajnározták a filmet, csak nekem nem nyerte el a tetszésemet? Nem vagyok túl nagy kritikus pontozó, de ez nálam most csak 5 pont, jóindulattal. Lehet velem van most a baj, hullafáradtan néztem, de így is kellett volna valami hatást kiváltania. Csalódás, van ez így velem is.
The Collector (2009) - erről is sokat hallottam már, szinkronosan esélytelen, hogy valamikor is lesz, így muszáj volt rá sort keríteni. Szép munka, bár itt is bele lehet kötni egy-két dologba, nálam jobban fenntartotta a feszültséget, és jobban is érdekelt az egész valahogy, 7/10.
A második része délután van tervben + még Az emberi százlábú II... :Đ
The Collector (2009) - erről is sokat hallottam már, szinkronosan esélytelen, hogy valamikor is lesz, így muszáj volt rá sort keríteni. Szép munka, bár itt is bele lehet kötni egy-két dologba, nálam jobban fenntartotta a feszültséget, és jobban is érdekelt az egész valahogy, 7/10.
A második része délután van tervben + még Az emberi százlábú II... :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- nmate
Hát a Szemtől szemben kategóriájában egyik legzseniálisabb alkotás, erre erősen hajaz és nem is titkolja: Tolvajok városa. Meg ha már bűnözők, akkor Közönséges bűnözőket is lesd meg.
- Galacticos
tudnátok a tökéletes bűnőzökhöz hasonló filmeket mondani?
ilyen rablósat? még odaírtam volna a szemtől szembent is de hát nem akartam hogy egy mondatba szerepeljen a két film, még ha a szemtől szembennek el is baszták a végét.
ilyen rablósat? még odaírtam volna a szemtől szembent is de hát nem akartam hogy egy mondatba szerepeljen a két film, még ha a szemtől szembennek el is baszták a végét.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
soadroli írta:Dom Hemingway talán.
Egyiket sem láttam, szóval jók lesznek. Köszi.Luigi-K1 írta:A Kiképzés(Denzel Washington) és a Shaft megvolt???
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
A Kiképzés(Denzel Washington) és a Shaft megvolt???Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én úgy fogalmaznék, hogy a kelleténél talán picit többet szerepelt (pont annyival, mint amennyi játékidőt kapott), és nem bocsátom meg. Nem bírom azt a csajt és a félelmetes száját. Plusz rövid hajjal borzalmas.GT37 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül akkor éreztem kissé kényelmetlenül magam, amikor Anne Hathaway a kelleténél talán picit többet beszélt a szerelemről, de ezt megbocsátom, egyrészt azért, mert ő Anne Hathaway, másrészt azért, mert mondott jó dolgokat is.
Amúgy nekem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Damon volt a meglepetés, semmit nem tudtam a szerepéről kb, és az ilyen karakterek állnak jól neki.
Nem illik.
Most néztem meg, friss élmény, sokkolt. Egy erős 0/10. De ha száz százalékra kapcsolom az agyam és nem nézem az időt, akkor 10/10.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lucy. Beteg film, humorosnak akkor mondanám, ha tudsz röhögni egy ekkora baromságonMocsok(Filth)
Pár napja néztem meg és nagyon bejött. Kellően beteg és humoros film. Egyre jobban csípem McAvoyt. Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
Hogy Luc Bessont mi lelte, hogy ilyet gyártott én nem tudom, de ha filmklubos lennék, betolnám :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Dom Hemingway talán.pheco írta:Mocsok(Filth)
Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mocsok(Filth)
Pár napja néztem meg és nagyon bejött. Kellően beteg és humoros film. Egyre jobban csípem McAvoyt. Ehhez hasonló filmeket tudtok mondani?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Interstellar
Régóta terveztem már, de csak most tudtam megnézni... Lenyűgöző. Biztos vannak benne logikai buktatók meg nem teljesen valósághű dolgok (ezekre remélhetőleg úgyis rá fogok jönni a következő napokban, amikor agyalok majd rajta, meg kicsit utánaolvasok a dolgoknak), de így elsőre ez annyira nem érdekelt. Rég láttam már olyan filmet, amely ilyen szinten be tudott szippantani. A hangulata, a képi világ, a zenék, maga a történet, a belső vívódások ábrázolása, minden. Tényleg fantasztikus élmény volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül akkor éreztem kissé kényelmetlenül magam, amikor Anne Hathaway a kelleténél talán picit többet beszélt a szerelemről, de ezt megbocsátom, egyrészt azért, mert ő Anne Hathaway, másrészt azért, mert mondott jó dolgokat is.
Régóta terveztem már, de csak most tudtam megnézni... Lenyűgöző. Biztos vannak benne logikai buktatók meg nem teljesen valósághű dolgok (ezekre remélhetőleg úgyis rá fogok jönni a következő napokban, amikor agyalok majd rajta, meg kicsit utánaolvasok a dolgoknak), de így elsőre ez annyira nem érdekelt. Rég láttam már olyan filmet, amely ilyen szinten be tudott szippantani. A hangulata, a képi világ, a zenék, maga a történet, a belső vívódások ábrázolása, minden. Tényleg fantasztikus élmény volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyedül akkor éreztem kissé kényelmetlenül magam, amikor Anne Hathaway a kelleténél talán picit többet beszélt a szerelemről, de ezt megbocsátom, egyrészt azért, mert ő Anne Hathaway, másrészt azért, mert mondott jó dolgokat is.
- nmate
Anyám borogass, ez a Foxcatcher Érdekes filmélmény volt, annyi szent. Steve Carell zseniális. Amúgy nem csodálom, hogy a tömeg nehezen fogadja be, nem egy klasszikus giccses bunyófilm.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
The zero theorem
Nagyon nem jött be. Egyfajta agymenés ez, a képi világa bosszantó, a zenék színtén. Cristopher Waltz ismét korrekt, de Gillian mellélőtt ezzel a filmmel, legalábbis nálam mindenképp.
A nyitó jelenetek még csak-csak jók, tetszett a vizionált város. A téma mindenképp érdekes, de a megvalósítás elég stílusidegen. Olvastam pár sznob véleményt a kritikustömegen, ezek szerint nem vagyok műértő, de nem érdekel
Nagyon nem jött be. Egyfajta agymenés ez, a képi világa bosszantó, a zenék színtén. Cristopher Waltz ismét korrekt, de Gillian mellélőtt ezzel a filmmel, legalábbis nálam mindenképp.
A nyitó jelenetek még csak-csak jók, tetszett a vizionált város. A téma mindenképp érdekes, de a megvalósítás elég stílusidegen. Olvastam pár sznob véleményt a kritikustömegen, ezek szerint nem vagyok műértő, de nem érdekel
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Látom nem csak nekem jön be a francia-lengyel fenegyerekChris írta:Szép gyűjtemény vannak irigylésre méltó darabok (Kubrick-gyűjtemény). Sok az átfedés az enyémmel jó látni másnál is a Tarkovszkij-gyűjteményt, a Cronenberg fele nekem is megvan (én nem vagyok ekkora rajongója azért ). Nálam meg a Polanski-Scorsese kettős van kiemelt helyen.
"And my heart will leave you never."
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem a film 10/10, hanem Cumberbatch játéka.tucsoki írta:Mi is ma néztük és egész jó volt, nem 10/10, de megéri.Tádám írta:A Kódjátszma
Nem úgy mint a Blackhat.... Jézusom, 0 pont, az ellenségemnek se ajánlanám.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE