Hát,szeretnénk jobb színben feltüntetni a csapatunkat,reflexből,szerintem ez nem bajEzt soha nem értettem, hogy mi az a hozzáállás, ami más egy Real vagy Barca ellen. Szerintem úgy marhaság, ahogy leírjuk.
De néha,el kell azon is gondolkodni,hogy mi hol hibáztuk el,hogy mégegyszer ne legyen betli,csak sok kommentet olvastam,miszerint ellenünk bezzeg,és ezért nem megy,de hogy hogyan lehetne ez elken tenni,(játékban),arról kevesebbet.És így kezd olyan szaga lenni,hogy teljesen felesleges,csinálhatunk mi bármit,ezekkel akkor sem birunk...
Ilyenkor kellenének a gyors szélsők,megtámogatva a bekkekkel,így létszámfölényt kialakítani,meg jó lenne néhány átlövés...Benzema visszalép,megtartja az oje,megindít valakit,onnan meg beszart a mutatvány mert visszafele passzilnak,addig a gyökerek felállnak...jönnek az ívelések,amit ezek kifejelnek...és annyi.Sok millio euro ott tipródik elől,hogy most mi a f**t kelkene csinálni,de nem jutnak sehova...
Nyilván azért mert az atma megtalálta a csodafegyvert.
Remélem kitalál ellenük valamit a Mester,oszt hazab**uk őket,mert már kezd elegem lenni a töketlenkedésből...