Hála a Real Madridnak, most otthon játszhatják. Jól kiszúrtak velük, hogy nem engedték meg a madridi döntőt.realfan91 írta:Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
Copa del Rey
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Copa del Rey
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En sem akarok. Draga volt a belepo
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
tucsoki írta:Ugyan annyira, mint amikor mi játszottuk hazai pályánrealfan91 írta:Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
Azt hagyjuk......nem akarok rá emlékezni,égés volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ugyan annyira, mint amikor mi játszottuk hazai pályánrealfan91 írta:Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
realfan91 írta:Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
A Bilbao is belement,szval szerintem teljesen korrekt.A Bilbaoé lesz a hazai öltöző,és ugyanannyi szurkolójuk lehet a stadionban mint a Barcának.
-
- Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane
Ez mennyire korrekt, h a barca haza pályán játssza a kupadöntőt? hm?
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én is így látom.M1Ö írta: Biztos mindenkinek maga felé húz a keze, de nagy átlagba mi vagyunk beállítva szarnak, közbe meg szerintem az egyik legkorrektebb fanok vagyunk.
Lehet csak azért látom így, mert ide tartozok, meg köztünk is van sok akkora arcos harcos, hogy az durva, de nem az a jellemző, hogy minden egyes csapatot semmibe nézünk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem is ők a kedvenceim Ők teljesen németnek hiszik magukat,nagyon jókat szoktam nevetni rajtukmorientes írta:Mondjuk a bayerné se kutya...ott meg mindegyik azt hiszi hogy echte deutchNa hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na hát ez az... A tisztelet sok szurkoló tábor még hírből sem ismeri. Biztos mindenkinek maga felé húz a keze, de nagy átlagba mi vagyunk beállítva szarnak, közbe meg szerintem az egyik legkorrektebb fanok vagyunk.R.M.C.F írta:Dehogyis......hiszen mindenhol ez egyforma,mindenhol megvan ugyanaz a tisztelet az ellenfél felé ami itt is,ezt nekem már sokan megtanították anno.
Lehet csak azért látom így, mert ide tartozok, meg köztünk is van sok akkora arcos harcos, hogy az durva, de nem az a jellemző, hogy minden egyes csapatot semmibe nézünk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
M1Ö írta:Ganxstát nem kell komolyan venni, csak csinálja a műsort. Én például a Real mezes taposása ellenére is bírom.
Na hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...BH710 írta:Nemrég a man united magyar oldalára néztem fel.....vicc ami ott megy
Dehogyis......hiszen mindenhol ez egyforma,mindenhol megvan ugyanaz a tisztelet az ellenfél felé ami itt is,ezt nekem már sokan megtanították anno.
- M1Ö
Naaaa, azzal a senkivel egy lapon sem lehet említeni, már csak azért se, mert Ganxsta azért már elért valamit, meg vagy 20 éve a pályán van. Sokan nem csípik a stílusát, de én bírom ezt a bunkó poénkodást.realistahuni írta:gengszterzoltánka...kb. miszter lekvárosbuktával egyforma értelmi szint.
Ajánlom mindenki figyelmébe a Jack Jack-et, tiszta hülyék.
https://www.youtube.com/watch?v=jwBvIrhrGj4
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gengszterzoltánka...kb. miszter lekvárosbuktával egyforma értelmi szint.
az ilyeneknek tényleg talál az atletico.
az ilyeneknek tényleg talál az atletico.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mondjuk a bayerné se kutya...ott meg mindegyik azt hiszi hogy echte deutchNa hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- M1Ö
Ganxstát nem kell komolyan venni, csak csinálja a műsort. Én például a Real mezes taposása ellenére is bírom.
Na hát nálam ők a legalja. Mindenhol vannak bunkók, parasztok, hozzá nem értők, de ők kegyetlenek...BH710 írta:Nemrég a man united magyar oldalára néztem fel.....vicc ami ott megy
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nyár óta nem működik az oldaluk (mármint a magyar Atleticosoknak)
Én egyébként évek óta olvasom. Furcsamód a Bl döntő elvesztését egész tűrhető hozzászólásokkal fogadták, persze a korábbi megnyilvánulásaikhoz képest.
A "buzi" jelző mindig a Real Madridot takarja ott, nem a Barcat, arra más finomságok vannak.
Emlékszem 2012-ben 4-1re verte a Real az Atleticot, Cronaldo mesterhármast vert, és az egész atleticos fórum azzal volt tele, hogy "rúgattunk ezzel a köcsöggel/buzival/cigánnyal egy mesterhármast"
A jelzőkön már meg se lepődtem, de hogy rúgattak?? 3ból 2 gólja is ilyen 25-30 méteres bombagól volt..
Vicc egy banda, de mondom én már jó pár éve (van vagy 5 -6 éve, bizony régóta van már oldaluk, meg hivatalos penajuk) olvasgatom őket, amikor szívnak, akkor nagyon szórakoztató a vergődésük.
(remélem megjavul az oldaluk gyorsan, a mi Real Madridunk pedig jól elveri a matracosokat 1 hét múlva, és akkor mehetek megint olvasgatni. )
Én egyébként évek óta olvasom. Furcsamód a Bl döntő elvesztését egész tűrhető hozzászólásokkal fogadták, persze a korábbi megnyilvánulásaikhoz képest.
A "buzi" jelző mindig a Real Madridot takarja ott, nem a Barcat, arra más finomságok vannak.
Emlékszem 2012-ben 4-1re verte a Real az Atleticot, Cronaldo mesterhármast vert, és az egész atleticos fórum azzal volt tele, hogy "rúgattunk ezzel a köcsöggel/buzival/cigánnyal egy mesterhármast"
A jelzőkön már meg se lepődtem, de hogy rúgattak?? 3ból 2 gólja is ilyen 25-30 méteres bombagól volt..
Vicc egy banda, de mondom én már jó pár éve (van vagy 5 -6 éve, bizony régóta van már oldaluk, meg hivatalos penajuk) olvasgatom őket, amikor szívnak, akkor nagyon szórakoztató a vergődésük.
(remélem megjavul az oldaluk gyorsan, a mi Real Madridunk pedig jól elveri a matracosokat 1 hét múlva, és akkor mehetek megint olvasgatni. )
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Akkor csapatot eleg jo erzekkel valasztott.numberone1 írta:Gangkszta leszarja a focit, csak a balhe resze erdekli, ahogy a hokiban is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Gangkszta leszarja a focit, csak a balhe resze erdekli, ahogy a hokiban is.hehe írta:gankszta zoli hűen tükrözi értelmi és emberi szintjüket.
az igen , most kicsit elgondolkodtam azon amit RMFC szokott mondogatni, h lesz vkibol Atletico szurkolo???h3x0r írta: Tavasszal felneztem az oldalukra, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegettek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.
Ezen kivul volt meg "mocskosmadrid" (habar ez a szebbek koze tartozik), "divatgecik" (ezek mi vagyunk es a barca), "szaros granada", "katalanyok", "kocsog buzik", "nyalas divatgecik" (ez a barca), "baszk kutyak" (bilbao), "kurva anyjat a sok geci bironak" (meg nem adott tizi utan), "kivanom az osszes spanyol bironak,a spanyol liga szervezoinek, hogy az osszes penzuket gyogyszerre kelljen kolteniuk", "ciganyok" (ezek mi vagyunk), "barcalanyok". Ez olyan 2-3 oldal atolvasasa alatt gyult ossze, gondolom ennel vannak jobb szovegek is.
De tenyleg hogyan?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros
Bocs az offért előre is...
Nemrég a man united magyar oldalára néztem fel.....vicc ami ott megy cr KÖZÉPSZER,aranylabda top3 neuer,götze,RVP puskás dijat is rvpnek kellett volna nyerni,mert james gólja full átlag... a kedvencem az mikor valamelyik iq ninja leírta h a két csapat CSAK A MÚLTJÁBÓL él mert az utóbbi 15 évben nem tettek le semmi nagyot az asztalra 10 percig olvastam aztán kinyílt a bicska a zsebemben....
Nemrég a man united magyar oldalára néztem fel.....vicc ami ott megy cr KÖZÉPSZER,aranylabda top3 neuer,götze,RVP puskás dijat is rvpnek kellett volna nyerni,mert james gólja full átlag... a kedvencem az mikor valamelyik iq ninja leírta h a két csapat CSAK A MÚLTJÁBÓL él mert az utóbbi 15 évben nem tettek le semmi nagyot az asztalra 10 percig olvastam aztán kinyílt a bicska a zsebemben....
-
h3x0r írta:Tavasszal felneztem az oldalukra, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegettek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.numberone1 írta:Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.
Ezen kivul volt meg "mocskosmadrid" (habar ez a szebbek koze tartozik), "divatgecik" (ezek mi vagyunk es a barca), "szaros granada", "katalanyok", "kocsog buzik", "nyalas divatgecik" (ez a barca), "baszk kutyak" (bilbao), "kurva anyjat a sok geci bironak" (meg nem adott tizi utan), "kivanom az osszes spanyol bironak,a spanyol liga szervezoinek, hogy az osszes penzuket gyogyszerre kelljen kolteniuk", "ciganyok" (ezek mi vagyunk), "barcalanyok". Ez olyan 2-3 oldal atolvasasa alatt gyult ossze, gondolom ennel vannak jobb szovegek is.
Ezek a jellemzőik a hulladék,kretén embereknek.....és számukra is kell hely a világon,hiszen szükség van sok emberi erőre,akik azokat a szenny dolgokat elvégzik,amit normális emberek nem.
Példákat nem írok,fantázia kérdése.
- h3x0r
Tavasszal felneztem az oldalukra, legtobbszor csak siman "buzik"-kent emlegettek, mondjuk volt par eset amikor nem tudtam hogy rolunk vagy a barcarol van szo. De nem csak par esetrol van szo, hanem konkretan folyamatosan.numberone1 írta:Kivancsi lennek, h az Atleticonak van e magyar szurkoloi oldala....es hanyan vannak regisztralva.....nem szoktam az EB-n olvasgatni, de a matracosok szurkoloira kivacsi lennek.