Bundesliga
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
Azabaj,hogy idén ha találkozunk a Münchennel akkor már nem fogunk visszaállni. Tavaly megtehettük, nem voltunk esélyesek. Most a két csapat egy szinten van. Nem állnánk vissza, onnantól pedig 50-50.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szerintem Evra-val kevered.morientes írta:Michel amúgy is a juveba játszik (de már ebben sem vagyok biztos )
Már a Sao Paulo-ba igazolt? Úgy rémlett mintha a Galatába, vagy valami ilyesmi (értsd: török, görög )csapatba játszana.Marci77 írta:Most a Sao Pauloban van amugy
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem is jatszott a Juveban sose Szerintem hagyjuk Most a Sao Pauloban van amugymorientes írta: Michel amúgy is a juveba játszik (de már ebben sem vagyok biztos )
A Bayern igazolt valakit a telen?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jaja,a hollandra gondoltam,csak mikor írtam még nem ébredtem fölMarci77 írta:Marmint Bas Dost Bastos az brazil szelso :Pmorientes írta:Az a Bastos gyerek taccsra tette tegnap bauerland gyönygyszemeit
De Bruyne jol tolta,remelem fejlodik meg es kiegyensulyozottab lesz. Tudta a Wolfsburg hogy mit kell jatszani a tikikaka ellen.
Sikerhes csapat ,meg Schurrle is jon,Malandaert nagy kar kpn
Michel amúgy is a juveba játszik (de már ebben sem vagyok biztos )
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nincs verhetetlen csapat. Ez csak azon mùlik, hogy 1-1 csapat képes-e változtatni a győzelemért a megszokott stíluson, megkockáztatva egy győzelemet, vagy esetleg egy zakót.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Verhető hát, egy kicsit túl vannak spilázva szerintem.realistahuni írta:Verhető a Bayern,
Úgy van beállítva mindenhol és mindenkinél, mintha valami földön túli csapat lenne, közbe meg semmivel nem jobbak nálunk, sőt. Igaz, nekünk idén nem igazán megy, de ettől még túl van fújva a nagy Bayern.
Ez a vereség meg igazából nem jelent semmit, de rohadtul örülök neki. :Đ
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Verhető a Bayern, jó helyzetkihasználással és fegyelmezett védekezéssel. Összejött ez most a Wolfsburgnak, szép gólokat lőttek, kicsit hasonlított a 0-4-re a meccs.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
But we had possession...
Peppinnyó semmiből nem tanul.
Nem is csodálom, hogy Neuer mindig kiszaladgál a kapuból. A csapata a másik térfélen kocog, kontránál sok választása nincs. De szeretnék ellenük egy döntőt...
Peppinnyó semmiből nem tanul.
Nem is csodálom, hogy Neuer mindig kiszaladgál a kapuból. A csapata a másik térfélen kocog, kontránál sok választása nincs. De szeretnék ellenük egy döntőt...
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Marmint Bas Dost Bastos az brazil szelso :Pmorientes írta:Az a Bastos gyerek taccsra tette tegnap bauerland gyönygyszemeit
De Bruyne jol tolta,remelem fejlodik meg es kiegyensulyozottab lesz. Tudta a Wolfsburg hogy mit kell jatszani a tikikaka ellen.
Sikerhes csapat ,meg Schurrle is jon,Malandaert nagy kar kpn
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az a Bastos gyerek taccsra tette tegnap bauerland gyönygyszemeit
LEGIO PATRIA NOSTRA
De Bruyne azért nem kelllett Mou-nak, mert a védekezői mezőnymunkája Özilével vetekszik. Lehet azóta fejlődött, nem követem.
Jól kezdtek a bajorok.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem ez az Oscar egy Wolsburg szintu csapatban is csizmaszarral talalna el a labdat. Leforditom, ott sem lenne jobb,mint most a Cselziben.
Mar abbol a szempontbol is jobb lett volna Bruynet megtartania Mounak Oscar helyett, h Hazardal nagyon jol megertik egymast a valogatottban, elegge ossze vannak szokva.
Mar abbol a szempontbol is jobb lett volna Bruynet megtartania Mounak Oscar helyett, h Hazardal nagyon jol megertik egymast a valogatottban, elegge ossze vannak szokva.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Persze nyílván van benne túlzás is De még így is, De Bruyne-t aki tényleg szintén nem übertalent, de szerintem egy nagyon tehetséges srác én személy szerint jobbnak tartom mint Oscartnmate írta:Gondolom ez a "szintekkel" csak költői túlzás.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Gondolom ez a "szintekkel" csak költői túlzás.sebydani írta:Oscartól meg szintekkel jobb, nem értem mit lát bárki is benne
Semmi extra ez a De Bruyne, jó fizikuma van aztán csókolom, meg most a Wolfsburgból jobban kilóg, mint egy Chelseaből, aztán mindenki hegyezi rá.
Oscar sem egy übertalent, nem ezt mondom, de egy eyetest alapján a kettő kb. egy kategória. Átlagos tehetség mindegyik, semmivel nem mutattak többet a másiknál.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ráadásul Lord Bendtner még csak most állt be.. De Bruyne ügyes srác, remélem fejlődik majd, és konstansan hozza majd a jó teljesítményt akár egy nagyobb csapatban is. Oscartól meg szintekkel jobb, nem értem mit lát bárki is benne
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Eleget nem láttam még, hogy a lehető legpontosabban megtudjam ítélni a gyereket, de adottságokban jobbnak tűnik szinte mindenbennmate írta:Egy kategória mindkettő szerintem.wxyz írta:Ez a De Bruyne egész jó jatékos.
Már a Vbn is feltűnt nekem
Írtam már itt ha jól emlékszem, érthetetlen, hogy Mourinhonak Oscár kellett és nem ő
Azt kellene belőni amit ziro4vr ír. Mennyire tudje ezt hozni folyamatosan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2015. január 30., péntek 22:21-kor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Eléggé hangulatjátékos a belga ahogy eddig figyeltem, talán ez lehetett a baja Mourinhonak. Illetve szerintem addig jó, amíg egy közepesen jó csapatban játszhat szabadon, viszonylag nagy tét nélkül. De aztán lehet rám cáfol majd.wxyz írta:Ez a De Bruyne egész jó jatékos.
Írtam már itt ha jól emlékszem, érthetetlen, hogy Mourinhonak Oscár kellett és nem ő
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy kategória mindkettő szerintem.wxyz írta:Ez a De Bruyne egész jó jatékos.
Mai hír. De szeretem mikor a nagyképű, nagypofájú bájern ég, mint a Reist... rongy.Ottmar Hitzfeld: “A Bayern München a Bajnokok Ligája favoritja, de sosem lehet kizárni egy vereséget egy nagy klub ellen. Egy 4-0 viszont többet nem fog előfordulni a Real Madrid ellen. A Bayernnek vissza kell vágnia és bosszút akar állni.”