Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
benzemara nyomtam. agilis volt, okosan mozgott a támadóharmadban, jól osztogatott, a kényszerítők is mentek ügyesen. nehéz dolog szavazni ilyen meccs után, mert mind marcelo, mind kroos és isco is nagy meccset tolt. james is jól játszott. egyedül balet csapnám nyakon egy vizes ronggyal, mert ökör.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Iscora nyomtam.A futballja magáért beszélt.Ha ezt a színvonalat tartja,igazi oszlopos tagja lehet a csapatnak,hosszú éveken keresztül.
Benzema gólja meg a forduló találata eddig.
Benzema gólja meg a forduló találata eddig.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Zorro
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
- Kedvenc csapatod: RMCF
Isco nagyot ott volt... Regen nem lattam ilyet Real jatekostol (talan Zidane volt az utolso). Nem eroteljes mint CR7, nem ..., de megis ott van Isco-ban a fuszer amit a Real Madrid-ban szeretne/akar latni az ember.
Benzemat megint jo volt nezni... Nekem mindig az az erzesem vele kapcsolatban, hogy ha balrol megy a kapu fele (mintha a Real elott baloldali tamadot jatszott volna) akkor szebb/jobb megmozdulasokat latunk tole.
Isco-Marcelo baloldani nekem nagyon tetszett...
Remelem nem lesz nagy hiszti CR7-nel, hogy nelkule is mehet jol a tamadojatek...
Bale no komment, Illarat pedig addig kell eladni (felbsztt az a sok eladott labda, veszelyes visszapassz) amig egy nagyobb osszeget kapunk erte.
Benzemat megint jo volt nezni... Nekem mindig az az erzesem vele kapcsolatban, hogy ha balrol megy a kapu fele (mintha a Real elott baloldali tamadot jatszott volna) akkor szebb/jobb megmozdulasokat latunk tole.
Isco-Marcelo baloldani nekem nagyon tetszett...
Remelem nem lesz nagy hiszti CR7-nel, hogy nelkule is mehet jol a tamadojatek...
Bale no komment, Illarat pedig addig kell eladni (felbsztt az a sok eladott labda, veszelyes visszapassz) amig egy nagyobb osszeget kapunk erte.
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mindig van pár troll, aki Bale-re nyom ilyen meccs után is
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ødegaard lesz ebbőlRealista24 írta:Ne most kezdj el, a Sevilla ellen rotálni pls“Talán rotálunk a Sevilla ellen, előbb ki kell értékelnünk a ma felemésztett energiákat. Tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés lesz, és megpróbáljuk majd növelni az előnyünket a tabellán. Lehet, hogy változtatok majd a felálláson, mert friss csapatra lesz szükségünk”. Forrás: Madridom.hu
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ne most kezdj el, a Sevilla ellen rotálni pls“Talán rotálunk a Sevilla ellen, előbb ki kell értékelnünk a ma felemésztett energiákat. Tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés lesz, és megpróbáljuk majd növelni az előnyünket a tabellán. Lehet, hogy változtatok majd a felálláson, mert friss csapatra lesz szükségünk”. Forrás: Madridom.hu
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://www.fullmatchesandshows.com/real ... ull-match/doncsontos írta:esetleg valahol már meglehet tekinteni az egész mérkőzést? sajnos lemaradtam róla, még a végeredményt se tudom, szóval ha már valahol fent van megköszönném valakinek ha privátba küldene linket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.dailymotion.com/video/x2g3c9 ... ?start=325rashidm írta:Valaki egy jó kis összefoglalót tudna írni? Már írtam a megy a meccs topicban, csak mindenki el volt foglalva bélgéppel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
nekem is.doncsontos írta:esetleg valahol már meglehet tekinteni az egész mérkőzést? sajnos lemaradtam róla, még a végeredményt se tudom, szóval ha már valahol fent van megköszönném valakinek ha privátba küldene linket.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
esetleg valahol már meglehet tekinteni az egész mérkőzést? sajnos lemaradtam róla, még a végeredményt se tudom, szóval ha már valahol fent van megköszönném valakinek ha privátba küldene linket.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
+1M1Ö írta:Nem volt egyszerű eldönteni Isco és Karim közt. De Iscora nyomtam, mert Benzema az első félidőben kicsit felcseszett, Isco pedig egész meccsen oktatott. Mondjuk Benzema-tól az a tekerés...
Ezért, meg a múltkori alapvonalas cseléért szerintem klasszisnak lehet nevezni, mert nem sokan csinálnak ilyeneket.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Marci nagyot hajtott, nagyot küzdött, és jól is játszott, de rengeteg pontatlan passza voltadamzz írta:Marcelo,Isco,Benz. Bármelyik megérdemelné a mom címet. Szép volt.
De elegem van már abból,hogy a 80.-dik percben hozza le Kroos-t Ancelotti. Butaság.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
Ezt én sem értettem soha. De valszeg olyan érv lesz, mint Réjzené, hogy azért kell Gagónak fognia Messit, mert mindkettő argentin.RealRaúl77 írta:Kezdőként is többet tud hozzátenni. Szóval mi a fontosabb?Matt009 írta:
Erre még jelenleg nem fogadnék. Szerintem Isco jobban tud lendíteni a csapaton, csereként beállva, mint James, és Carlo is valahogy így gondolkodhat, ezért szerintem Isco végzi majd a padon, de ne legyen igazam.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak összeáll jövőre az aláírásom...imadnam. Álmodozók aztan a City meg majd viszi Iscot
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Benzema a szépségdíjas találata és előkészítései miatt, Isco pedig az egész középpálya bejátszásáért, amit nem csak a látványosság, de az eredményesség is jellemzett. Nálam a spanyol jobban benne volt a győzelemben, rá szavaztam.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem volt egyszerű eldönteni Isco és Karim közt. De Iscora nyomtam, mert Benzema az első félidőben kicsit felcseszett, Isco pedig egész meccsen oktatott. Mondjuk Benzema-tól az a tekerés...
Ezért, meg a múltkori alapvonalas cseléért szerintem klasszisnak lehet nevezni, mert nem sokan csinálnak ilyeneket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Valaki egy jó kis összefoglalót tudna írni? Már írtam a megy a meccs topicban, csak mindenki el volt foglalva bélgéppel.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Balet, mint opciót provokálásnak venném és warnnal jutalmaznám.
Amúgy Karim, bár most nem "gémcséndzsör" volt, de az a gól nyami. Illarra meg ne kerüljön többet a szemem elé. Bale..őőő izééé mit lehet írni? Padra nem fog kerülni, várni kell az isteni sugallatot. Sok sikert.
Amúgy Karim, bár most nem "gémcséndzsör" volt, de az a gól nyami. Illarra meg ne kerüljön többet a szemem elé. Bale..őőő izééé mit lehet írni? Padra nem fog kerülni, várni kell az isteni sugallatot. Sok sikert.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Karim is Isco között vacilláltam, de nem tudok ellenálni herelmemnek
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Marcelo,Isco,Benz. Bármelyik megérdemelné a mom címet. Szép volt.
De elegem van már abból,hogy a 80.-dik percben hozza le Kroos-t Ancelotti. Butaság.