Erre meg asszem Matt írt (ha nem, akkor bocs) egy olyat, hogy akkor tudná kihozni magából a maxot, ha CR szerepét venné át. Igaz, hogy ezt igazából csak hosszú távon lehetne megítélni, de hát a mai nagyon nem azt mutatja, hogy CR nélkül jobban menne neki. Arról nem is beszélve, hogy olyan magasságokba érjen, mint CR.
Én írtam, és én úgy vagyok vele, hogy a mai produkciója nem volt túl jó, de ezt hosszútávon lehetne megítélni. A másik meg, hogy oké kihagyott két ordító ziccert, de adott egy gólpasszt, volt 2 nagyszerű sarkazása, 2 jó fejese, nem sokon múlott, hogy ne duplával vagy triplával hozza le ezt a meccset. Nincs formában, hetek, hónapok óta, és ennek az az oka, hogy nem ott játszik, ahol tud, hanem rá van erőltetve egy poszt, ami nem az övé. Valóban a ziccerek kihasználásában javulnia kell, de az látszik, hogy a fejesén dolgozik, sokkal többet veszélyeztet fejjel, mint tavaly, annyira azért nem kell őt szidni. Kicsit túlzásba esnek sokan, 2 rossz megoldást látnak, és mindenki küldi a halál faszára. DM is szar volt 3 éven keresztül, majd Carlo megtalálta a helyét, és berobbant. Adjunk időt Balenek is.