Gareth Bale - 18
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Gareth Bale - 11
reus ne érkezzen helyette, mert többet sérült, mint játszik.
lucas kéne a psg-ből.
lucas kéne a psg-ből.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem is túlreagáljátok a mait. Oké, egyszer elvette James elől a labdát, nem értették meg egymást, meg kihagyta a másik ziccert, van ilyen lesz is. Jó szar volt, de ma legalább ment és csinálta. Fejben vannak bajok, szerintem már ő maga sem tudja mit csináljon, mikor lőjön, mikor passzoljon. Múlt héten is ugyanez volt, hogy amikor lőhetett volna, tovább tette, amikor nem kellett volna, akkor lőtt. Ráadásul ez a mai még tuti rátett egy lapáttal. El kell beszélgetni vele, hogy nyugodjon le, tegyen mindent félre és törődjön a saját játékával. Csak sokan azt hiszik, hogy ezt olyan egyszerű elérni, ha valaki nem az a típus.
Én megértem azokat is akik és amiért szidják, meg a másik oldalt is végülis.
De ettől függetlenül én sem fogok sírni, ha elmegy nyáron és egy Reus érkezik helyette.
Én megértem azokat is akik és amiért szidják, meg a másik oldalt is végülis.
De ettől függetlenül én sem fogok sírni, ha elmegy nyáron és egy Reus érkezik helyette.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem a BL-es teljesítményétől függ a jövője. Ha ott virít valamit, akkor marad.
Nem illik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Szerintem egyertelmu, hogy nyaron lep innen. Nem veletlen jonnek a Manchesteres hirek. Es szerintem Bale is tudhat valamit, es ez miatt szarik bele az egeszbe. Carlo sem hulye, nemfogja azt nyilatkozni, hogy Bale szar. Pedig tudja, hogy nemillik a koncepcioba, de ha nyilvanosan kijelentene ezt, vagy tul feltunoen mellozne a walesit, akkor eselyunk nem lenne nagy penzt kaszalni belole a nyaron. Szerintem ez is az oka a sorozatos Bale védésnek Carlo reszerol.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
hala real írta:akik most annyira szidjak (jogosan, de tulsagosan), azok remelem ugyanigy latogatjak majd a topicjat, amikor topon lesz.
mert azt ugye tudja mindenki, hogy ennel sokkal tobbet tud?!
o a real madrid jatekosa, ti, mi pedig a real madrid szurkoloi vagyunk. ha neki szarul megy, az a csapatnak se jo, nekunk se jo. abban kene bizakodni, hogy visszanyeri a formajat, nem pedig utalkozni, szart dobalni...a sajat csapatunk jatekosarol beszeltek...meg egyszer mondom, a kritika jogos, de nagyon sokan oriasi tulzasba esnek...mintha nem is a sajat csapatanak a jatekosarol beszelnenek...
Hagyj kritizáljuk már azt a játékost, akinek nagy lett az arca, mellé nulla teljesítményt nyújt. Ezek a túlzások. What kind of "túlzások"? Az hogy elveszi a labdát más elől, vagy nem passzol és BE SE LÖVI, nem játszik jól hónapok óta... ez sztem nem túlzás. Most az hogy ad néha napján gólpasszt, húha. Ő egy 90 milláért vett (elvileg) sztárjátékos. Ilyenek alap dolgok lennének. Egy újabb példa arra, hogy PL-ből jött játékos nem jó spanyolba. Ott úja jó lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy vasgolyós hszen kívül szerintem normális hangnemben zajlik itt az eszmecsere. Amúgy szerintem Carlo elbeszélgetett vele kb 3 meccsel ezelőtt, aminek átmenetileg lett is némi eredménye, most lehet megint egy kis emlékeztetőt ad majd neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2015. január 31., szombat 22:56-kor.
Nem illik.
- h3x0r
Nekem inkabb a focihoz valo hozzaallasa nem tetszik. Nem abban a tudatban lep palyara, hogy "mindent megteszek azert hogy megnyerjuk a meccset", hanem abban, hogy "mindent megteszek azert hogy golt szerezzek". A media meg a szurkolok olyan szinten nyomattak, hogy o a kovetkezo Cé Ronaldo, hogy ezt o is elhitte, ami hatalmas hiba. Az egoja az egekben, de kozben meg olyan terhet vett a hatara (Ronaldo szerepe es goljainak szama), amit nem bir el es ez az egesz atcsap gorcsossegbe. A kerdes, hogy ezt a gatat hogyan lehetne atszakitani?
Ronaldo es az egesz csapat jatszon ala? Amig CR ilyen szinten van, hulyek lennenk ezt tenni.
Akkor Ronaldot kuldjuk el, hogy o legyen az egyeduli kiskiraly? Ma is lattuk, hogy milyen szinten onzo es nem tud felnoni a feladathoz, mi lesz akkor, ha meg ennel is nagyobb lesz a felelossege?
Ronaldo es az egesz csapat jatszon ala? Amig CR ilyen szinten van, hulyek lennenk ezt tenni.
Akkor Ronaldot kuldjuk el, hogy o legyen az egyeduli kiskiraly? Ma is lattuk, hogy milyen szinten onzo es nem tud felnoni a feladathoz, mi lesz akkor, ha meg ennel is nagyobb lesz a felelossege?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki írja, hogy túlzásba esnek páran. Mik a túlzások?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
persze, csak nem itt.hala real írta:mert azt ugye tudja mindenki, hogy ennel sokkat tobbet tud?!
Majd angliába újra sztár lehet.
Nem illik ide, sose illet, tavaly se volt jó.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
akik most annyira szidjak (jogosan, de tulsagosan), azok remelem ugyanigy latogatjak majd a topicjat, amikor topon lesz.
o a real madrid jatekosa, ti, mi pedig a real madrid szurkoloi vagyunk. ha neki szarul megy, az a csapatnak se jo, nekunk se jo. abban kene bizakodni, hogy visszanyeri a formajat, nem pedig utalkozni, szart dobalni...a sajat csapatunk jatekosarol beszeltek...meg egyszer mondom, a kritika jogos, de nagyon sokan oriasi tulzasba esnek...mintha nem is a sajat csapatanak a jatekosarol beszelnenek...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem kell beszarni mert ő döntetlennél is lekapja a másik lábáról a labdát majd, meg akkor se passzol, de akkor majd kíváncsi leszek, azokra, akikszerintnemkelltúlfújni. bale-től augusztus óta nem látok igazi csapatjátékot, hogy a győzelem a cél, nem az hogy ő legyen a király, és ez nem fog jövőhétre megváltozni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem is kicsit. A legaprobb rossz mozzanatra is megy a hate. De mar megszoktuk, mindig kell valaki akit a legjobban lehet utalni. Egy joideje raszolgal a kritikara amugy, de en is azon az allasponton vagyok hogy megvarom a szezon veget mielott lemondok rola. Ez amit most csinal kozeleben nincs annak amit tud.Matt009 írta:Kicsit túlzásba esnek sokan
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Na igen, engem ma ezzel cseszett fel nagyon, mert az egy dolog, hogy valaki nem passzolja le gólhelyzetben (Valencia ellen), de az, hogy elveszi a másik üreskapus helyzetét (ami itt egyértelmű gól lett volna, Jamesre még nem értek volna oda a védők), ráadásul simán tudta, hogy ott jön, előtte is volt, stb.stb. Szánalmas, valóban.Galacticos írta:az meg hogy elvette james elöl a labdát akinek már lendült a lába, és mivel mindkettő egylábas így inkább jamesnek jött jól.. szánalmas.
És mennyire buta az ember: nem érzi, mennyivel többet tesz magáért, ha a csapatot tolja elsősorban és nem magát.
Remélem, valaki felvilágosítja, hogy az a kötelező, kicsi passz, ami gólt ért, az volt a legjobb, amit ma csinált. Mert szerintem az emberünk azt hiszi, hogy a sarkazgatásai voltak ma a legjobb megmozdulásai. Pedig a "szagtalan" gólpassz, az az út, amire rá kéne mostmár sürgősen térnie.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Csabi írta:te jó isten, mit csinált már megint ez a szerencsétlen angolligábavaló. azért a gólpasszért meg nehogymár lepippantsuk, mégis ott mit csinált volna, alapvonalról rábassza?
a lényeg, hogy hetente tudna venni egy ferrarit.
győztünk is, mindenki róla beszél, gond egy szál se
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meglepődtél volna, ha igen? :Đmégis ott mit csinált volna, alapvonalról rábassza?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
te jó isten, mit csinált már megint ez a szerencsétlen angolligábavaló. azért a gólpasszért meg nehogymár lepippantsuk, mégis ott mit csinált volna, alapvonalról rábassza?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kicsit olyan mint aki fejben már más csapatban van...kellene neki két pofon. Egyiket a kispadtól kellene kapnia.
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Én is azon az állásponton vagyok,amit még itt egy páran hangoztattak,hogy fejben nagyon nincs rendben valami. Megkockáztatom a tudása 30%-át nem adja mostanában.
Valamit tényleg meg kéne próbálni tenni ez ellen,azzal kéne kezdeni, hogy pár meccsen leül szépen a padra (ami már egy jó ideje esedékes lenne), az talán segítene neki kimászni valahogy a gödörből.
Más kérdés,hogy valószínű sosem kerül padra,mert nem merik meglépni a sajtó miatt.
Bár mindezek ellenére,hogy most már szinte konstans borzalmas teljesítményt nyújt, valamiért látok még reményt arra,hogy jó tavasza lesz, meg szerintem a BL-ben fontos figura lehet még. A Schalke ellen jó lenne,ha elkapná a fonalat. Aztán persze majd lehet kiderül,hogy túlzottan optimista voltam vele kapcsolatban.
Valamit tényleg meg kéne próbálni tenni ez ellen,azzal kéne kezdeni, hogy pár meccsen leül szépen a padra (ami már egy jó ideje esedékes lenne), az talán segítene neki kimászni valahogy a gödörből.
Más kérdés,hogy valószínű sosem kerül padra,mert nem merik meglépni a sajtó miatt.
Bár mindezek ellenére,hogy most már szinte konstans borzalmas teljesítményt nyújt, valamiért látok még reményt arra,hogy jó tavasza lesz, meg szerintem a BL-ben fontos figura lehet még. A Schalke ellen jó lenne,ha elkapná a fonalat. Aztán persze majd lehet kiderül,hogy túlzottan optimista voltam vele kapcsolatban.
- Galacticos
az emberünk is, itt jó sok fórumozóval együtt akik nyáron nyomatták... nagyon elhitte.
amíg nem száll le a földre, és nem jön rá hogy nem ő cristiano ronaldo addig kuka.
álljon be a sorba, és melózzon.
maximum egy ember teheti meg nálunk hogy a védekezést telibe leszarja és sétálgasson és flegmáskodjon, na hát az nem gareth bale. és azt azért még hozzátenném hogy pont ma néztem újra a bl döntőt, és a nagyobb meccseken még cr se mer úgy sétálgatni, ahogy bale teszi azt hétről hétre, ellenféltől teljesen függetlenül.
az meg hogy elvette james elöl a labdát akinek már lendült a lába, és mivel mindkettő egylábas így inkább jamesnek jött jól.. szánalmas.
amíg nem száll le a földre, és nem jön rá hogy nem ő cristiano ronaldo addig kuka.
álljon be a sorba, és melózzon.
maximum egy ember teheti meg nálunk hogy a védekezést telibe leszarja és sétálgasson és flegmáskodjon, na hát az nem gareth bale. és azt azért még hozzátenném hogy pont ma néztem újra a bl döntőt, és a nagyobb meccseken még cr se mer úgy sétálgatni, ahogy bale teszi azt hétről hétre, ellenféltől teljesen függetlenül.
az meg hogy elvette james elöl a labdát akinek már lendült a lába, és mivel mindkettő egylábas így inkább jamesnek jött jól.. szánalmas.