Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Azt nem olvastam, hogy engedjük el, de most már el tudom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
Mondom, hogy engedjük el Ebben a témában nem volt ennyi, ez mondjuk my bad Peace.Realista24 írta:Bazzeg, hogy szavakon lovagolsz nem akartam szót ismételni, de a kedvedért megteszem. Ta "rendben van" nem fér bele
>>>
A SoA számomra tökéletes, a tökéletesben is előfordulhat olyan dolog, ami nekem nem tetszik, én másképp írtam volna, de attól még tökéletes.
Deal?
A Pacificre éveket vártam, de (lehet, hogy épp ezért) elég nagy csalódás lett. Így is fasza sorozat, de a karakterek meg sem közelítették a BoB karaktereket. Sajnáltampalesz77 írta: Nekem a 6. (Bastogne) és a 7. (The Breaking point) a kedvenc részeim. De abban igazat adok, hogy ez egy 10/10-es sorozat! Pacificet is láttad esetleg?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem a 6. (Bastogne) és a 7. (The Breaking point) a kedvenc részeim. De abban igazat adok, hogy ez egy 10/10-es sorozat! Pacificet is láttad esetleg?realmadridfan írta:Ha már itt tartunk, új téma, 10/10-es epizódok?
Band of Brothers 1X02 Day of Days
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bazzeg, hogy szavakon lovagolsz nem akartam szót ismételni, de a kedvedért megteszem. Ta "rendben van" nem fér bele
>>>
A SoA számomra tökéletes, a tökéletesben is előfordulhat olyan dolog, ami nekem nem tetszik, én másképp írtam volna, de attól még tökéletes.
Deal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
Ok, az a baj, hogy alapból a tökéletes szó is szubjektív, szerintem az a hibátlanhoz van közelebb, a "rendben van" nem fér bele.Szval itt dűlőre nem fogunk jutni, úgyhogy engedjük el.
Egyébként régebben szerintem pl a Lost 10/10 volt, mert akkora hatással volt az életemre is akár (ekkor lettem nem bevallottan sorozatbuzi). De azért belátom, hogy nem 10/10, sőt, tele van faszságokkal, de az örök kedvencem marad. Ez olyasmi lehet, mint Remy-nek a kickboxer. Manapság inkább úgy gondolom, hogy 10/10-es sorozat nem létezik (na jó, Band of Brothers ), inkább csak tökéletes epizódok vannak.
Ha már itt tartunk, új téma, 10/10-es epizódok?
nálam:
Lost 4X05 The Constant
Lost 3X22 Through the Looking Glass
Breaking Bad 4X11 Crawl Space
Breaking Bad 5X15 Granite State
Person of Interest: 3X10 The Devil's Share
Person of Interest: 4X11 If-Then-Else
+1: Ebben nem vagyok még biztos, mert lehet csak az élmény frissessége miatt, de az Unsere Mütter, Unsere Väter 1X01 közel volt a tökéleteshez. Nem is tökéletes, csak baromira megrázó. Majd írok, ha megnéztem mindhárom részt, de nagyon tömény, egyszerre csak egy megy.
Kapásból ennyi. Ha ki kéne egyet emelni akkor nehezen, de a The Constant, kb évente megnézem.
Egyébként régebben szerintem pl a Lost 10/10 volt, mert akkora hatással volt az életemre is akár (ekkor lettem nem bevallottan sorozatbuzi). De azért belátom, hogy nem 10/10, sőt, tele van faszságokkal, de az örök kedvencem marad. Ez olyasmi lehet, mint Remy-nek a kickboxer. Manapság inkább úgy gondolom, hogy 10/10-es sorozat nem létezik (na jó, Band of Brothers ), inkább csak tökéletes epizódok vannak.
Ha már itt tartunk, új téma, 10/10-es epizódok?
nálam:
Lost 4X05 The Constant
Lost 3X22 Through the Looking Glass
Breaking Bad 4X11 Crawl Space
Breaking Bad 5X15 Granite State
Person of Interest: 3X10 The Devil's Share
Person of Interest: 4X11 If-Then-Else
+1: Ebben nem vagyok még biztos, mert lehet csak az élmény frissessége miatt, de az Unsere Mütter, Unsere Väter 1X01 közel volt a tökéleteshez. Nem is tökéletes, csak baromira megrázó. Majd írok, ha megnéztem mindhárom részt, de nagyon tömény, egyszerre csak egy megy.
Kapásból ennyi. Ha ki kéne egyet emelni akkor nehezen, de a The Constant, kb évente megnézem.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Ha már 10/10...A drótból még van hátra 6 részem, de alighanem megy a sorozatpanteonba. Nem szoktam pontozni, de a 3-4. évad benne van 10/10 kategóriában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem csak azokat, de én azokba kötöttem bele, úgyhogy továbbra sem értelek.De azért nem csak B-kategóriás dolgokat írt azért
Félreértetted. A SoA számomra tökéletes, a tökéletesben is előfordulhat olyan dolog, ami nekem nem tetszik, én másképp írtam volna, de attól függetlenül rendben van. Írtam, hogy kifejtem, ha szeretnéd, nem kérted, de ezek szerint mégsem értetted meg, hogy mi a "gondom" a SoA-val.Szerinted se tökéletes a SoA, de mivel az (egyik) kedvenced, ezért 10/10.
Nem azért hülyeség mert másképpen gondolom, hanem mert leírta, hogy Zs kategória, tudja, hogy reálisan 6/10, de mivel gyerekkorában pálmafát rugdalt az udvaron, ezért 10/10.hogy az hülyeség, mert te máshogy gondolod.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
Épp ez az, hogy nincs bajom azzal, hogy 10/10 valakinek egy dolog. Éppen ti nem tudtátok elfogadni, hogy neki más a kedvence. De azért nem csak B-kategóriás dolgokat írt azért. Leírta, hogy tudja, hogy nem tökéletesek, de neki akkor azok voltak. Szerinted se tökéletes a SoA, de mivel az (egyik) kedvenced, ezért 10/10. És ez is a normális. Mondom ezt úgy, hogy néztem egyet azért azon listán én is, de nem lehet kijelenteni egy szubjektív értékelésről, hogy az hülyeség, mert te máshogy gondolod. Szerintem nem vagy egyáltalán hülye azért, mert 10/10 a SoA, mikor nekem valahol 7 körül van, objektíven meg talán 8.5 körül. Vagy kitudja.
Btw 2.5 évad azért elég kell legyen arra, hogy meg tudjak ítélni valamit. Talán volt már róla szó itt és szerintem is így van, hogy csak azért, mert valakik szerint adott sorozat 30 rész múlva "beindul", de most még nem elég jó, inkább nézek olyat ami jobban tetszik/tetszhet.Van évenként vagy 50 új sorozat.
Btw 2.5 évad azért elég kell legyen arra, hogy meg tudjak ítélni valamit. Talán volt már róla szó itt és szerintem is így van, hogy csak azért, mert valakik szerint adott sorozat 30 rész múlva "beindul", de most még nem elég jó, inkább nézek olyat ami jobban tetszik/tetszhet.Van évenként vagy 50 új sorozat.
A csúcskategória pár hibával reálisan nézve 8-9/10. De sokaknak érzelmi alapon 10/10 és ez teljesen oké szerintem.Mert az összkép a legfontosabb, és összességében csúcskategóriás alkotásról beszélünk. 1-2 hiba mindig benne van, pláne 7-8 évados sorozatoknál. Eleve meg hibátlan alkotás nincs is, még a legjobb filmekben is lehet találni 1-2 hibát, de attól még a legjobbak közé tartozik.
Bocs ha belekotyogtam, de én ezt így gondolom.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mert az összkép a legfontosabb, és összességében csúcskategóriás alkotásról beszélünk. 1-2 hiba mindig benne van, pláne 7-8 évados sorozatoknál. Eleve meg hibátlan alkotás nincs is, még a legjobb filmekben is lehet találni 1-2 hibát, de attól még a legjobbak közé tartozik.Nem értem, hogy amiben van hiba, az miért 10/10
Bocs ha belekotyogtam, de én ezt így gondolom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most akkor az a baj, hogy 10/10-et adtam rá, annak ellenére, hogy volt hibája (értsd úgy, hogy volt ami nem tetszett benne)?realmadridfan írta:Nem értem, hogy amiben van hiba, az miért 10/10. Amúgy jó a SoA, de a 3. évadnál már nagyon önismétlő volt nekem és mindig volt inkább mást nézni, a végén meg egy format C után nem is folytattam. Szerintem mindig volt legalább 2-3 jobb dráma nála aktuálisan.
Ha nem érted, hogy mi a különbség ez a fajta 10/10 után (bár nem fogod, mert kaszáltad) és a Kickboxer féle 10/10 között, akkor kár folytatni az eszmecserét. Attól, hogy valamiben van hiba, az nem azt jelenti, hogy nem minőségi darab.
Én úgy formáltam a sorozatról véleményt, hogy végigtoltam, és láttam a Kickboxert (vagy Véres játék, vagy egyéb Zs kat JCVD, nem emlékszem melyiket írta már, de volt ott több érdekes cím is) is, arról is úgy formáltam véleményt. Nem csak látatlanba formáltam véleményt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadridfan
Nem értem, hogy amiben van hiba, az miért 10/10. Amúgy jó a SoA, de a 3. évadnál már nagyon önismétlő volt nekem és mindig volt inkább mást nézni, a végén meg egy format C után nem is folytattam. Szerintem mindig volt legalább 2-3 jobb dráma nála aktuálisan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem. Ez egy 10/10-es sorozat minden tekintetben nálam, amiben volt hiba (ha szeretnéd kifejtem). Remy olyan filmekre adott 10/10, amiről tudja, hogy Zs kategória. Egyéb kérdés?realmadridfan írta:Nem ezért cseszegettétek Remy-t pár napja?Realista24 írta:10/10, minden hibája ellenére
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk ez egy minőségi cucc, nem 10 filléres akciófilm.realmadridfan írta:Nem ezért cseszegettétek Remy-t pár napja?Realista24 írta:10/10, minden hibája ellenére
- realmadridfan
Nem ezért cseszegettétek Remy-t pár napja?Realista24 írta:10/10, minden hibája ellenére
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10/10, minden hibája ellenére. A vége is. Ááááá, de megnézném újra az egészet.ateeemadrid írta:én most a SoAt kezdtem el nézni, pár napja kezdtem el, most fejeztem be az első évadot, eddig hibátlan.
az a baj viszont, hogy most februárban megy a suits, vikings, jön majd a better call saul, twd, meg még majd a HoC 3. évad is, úgyhogy sanszos, hogy elfogok maradni mindennel. sebaj, csak tartson ki a színvonal. mondjuk a 7. évadot szapulták sokan, remélem azért a vége nem lett rossz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
én most a SoAt kezdtem el nézni, pár napja kezdtem el, most fejeztem be az első évadot, eddig hibátlan.
az a baj viszont, hogy most februárban megy a suits, vikings, jön majd a better call saul, twd, meg még majd a HoC 3. évad is, úgyhogy sanszos, hogy elfogok maradni mindennel. sebaj, csak tartson ki a színvonal. mondjuk a 7. évadot szapulták sokan, remélem azért a vége nem lett rossz.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
csak jobb lesz.soadroli írta:Ez a Banshee mocskosjó sorozat, tegnap kezdtem el, az 1. évad felénél járok. Miért vártam vele eddig? A színvonal végig ilyen, vagy lesz majd mélypont is?
3x03 elmebeteg rész volt.
legújabbhoz nincs még felirat?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Szvsz végig hozza ezt a szintet, bár most a harmadik évad még erősebb...soadroli írta:Ez a Banshee mocskosjó sorozat, tegnap kezdtem el, az 1. évad felénél járok. Miért vártam vele eddig? A színvonal végig ilyen, vagy lesz majd mélypont is?
@Toti
Ma reggel kezdte el a fordító.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2015. február 1., vasárnap 12:50-kor.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez a Banshee mocskosjó sorozat, tegnap kezdtem el, az 1. évad felénél járok. Miért vártam vele eddig? A színvonal végig ilyen, vagy lesz majd mélypont is?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerencséd...Realista24 írta:A kíváncsiság kedvéért megnéztem a Flasht, úgy hogy lövésem sincs hány részt nem láttam belőle, de pontszámokkal jobb és több van benne, mint az Arrowban. Ezzel persze nem azt akarom írni, hogy a Flash már felér a Szulejmán szintjére.
Amúgy meg, térdre... itt a lényeg
Nem illik.