solvemylanguageexaminsteadofme 2015 editionmocsok írta:melyik a legjobb androidos app angol nyelvtanulásra?
Elektronika
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Elektronika
- mocsok
melyik a legjobb androidos app angol nyelvtanulásra?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nem kell vele semmit se csinálni. VLC mindent lejátszik, feliratot is. Persze vannak telefonok, amik nem támogatják, de ez inkább régen volt jellemző.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
telefonra szeretnek filmet rakni. na most ehhez at kell konvertalnom oket, vagy igy siman mehetnek ra? ha konvertalni kell, akkor milyen formatumba, es melyik programmal?
bocsi, de hulye vagyok hozza.
bocsi, de hulye vagyok hozza.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- ___Samy___
Csinalt mar itt valaki okostelon backupot? Ha igen, melyik programmal lenne erdemes? Mert ahogy nezegetem eleg sok van hozza. Az xposed-et akarom felrakni, de nem akarok anelkul belefogni, hogy nincs mentesem a rendszerrol.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Tegnap egyszer csak a notebookomon beszürkült a kijelző. Mindent látni, csak mintha halvány szürke réteg lenne az egész kijelzőn, mint amikor rosszul van a kontraszt beállítva, meg mintha színekből is kevesebbet jelenítene meg. Viszont, ha fent nyomom a kijelzőt a bal sarkánál akkor rendbe jön.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Szerintetek mi lehet a probléma?
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Sziasztok!
Eladó alaplapot keresek; Socket 1366. Ha esetleg valakinek van elfekvőben, akkor lecsapnék rá. :Đ
Eladó alaplapot keresek; Socket 1366. Ha esetleg valakinek van elfekvőben, akkor lecsapnék rá. :Đ
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nekem is dilemmát okozott, gondoltam eladom (ilyen állapotban nem vették volna meg) vagy alkatrészeként eladom, de az sem érte volna meg:
Ram: 2giga
Processzor: i3 2.5 gigagertz
Videókari: 256 mega
HDD: 90giga (eredetileg 320-as volt)
Szóval ezért elég keveset kaptam volna...
Egyébként sokan ezt mondják, hogy ez az Asusok hibája, a mechanika...
Ram: 2giga
Processzor: i3 2.5 gigagertz
Videókari: 256 mega
HDD: 90giga (eredetileg 320-as volt)
Szóval ezért elég keveset kaptam volna...
Egyébként sokan ezt mondják, hogy ez az Asusok hibája, a mechanika...
"And my heart will leave you never."
Az ASUS konzumer gépeinél nehéz undorítóbbat találni. Műanyag a műanyagon, ipari hulladéknak való, 10 fillért nem érdemes rááldozni. Egyfajta tanulópénznek jó maximum, hogy mit nem szabad megvenni. Azt hittem ASUS szervizből küldtek el vele, félreértettem. Megkérdezheted, de minimum kb. 40-50 ezret fognak mondani, annyiból majdnem veszek egy normális gépet. A probléma az, hogy maga a fedlap/bezel stb. 25-30 ezerbe kerül ha más nem kell hozzá (a beépítésről nem is beszélve, nincs az a pénz amiért bevállalnám), és akkor én most egy utángyártott alkatrésznek az árát mondtam neked. Ha sikerülne is "olcsón" cseréltetni, az nem megoldás, mert előbb-utóbb el fog reccseni újból. Ne is kérdezd miért, az rá a válasz ami az első sorban is van. Adsz a szarnak egy pofont. Nem tudom mennyire vészes a helyzet, nyilván le/fel hajtogatni már nem nagyon lenne szabad, ha engedi egyáltalán. Egy ismerősömnek a bal-zsanér tört ki benne fullra, és addig karcolta amíg a dc aljzat (tápcsatlakozó) is bedöglött, mert pont egymás mellé mérnökölték. Max. asztalinak használhatod. Ha rá vagy szorulva a mobilitásra és nem akarsz vele szenvedni, akkor ki kell venni belőle a használható cuccokat (ram, hdd) a többi meg mehet apróra, vagy valahova ahol beveszik. 60-70 körül kapsz normális minőségű használt üzleti gépet, többnyire fél év garival, minden problémád meg van oldva.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszönöm a segítségeket, mindenképp megpróbálom még az ASUS szervizt.
Nem egy olcsó mulatság Megtudom mennyiért tudnák helyrepofozni és az ár szerint majd döntök. Lehet jobban megérné már újat venni, a mostani márt nagyon öreg szegény.messideco írta:Eddig kb. 20 ezer forintomba került átszámítva
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
volt írta:Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?
Tehát ha megvenném, akkor kapnék pántokat és az egész műanyag keretet? (első és hátsó műanyag keret vagy mi a fos az)
Remélem érthető, de nem tudom jobban leírni.
Áh, ne is mond...
Egy hónapja van kereken az enyém szervízben, szintén Asus X52J. Fülek, hátlap már van, de az előlap (értsd: a képrenyő körül) is repedt/törött volt, még az hiányzik. Eddig kb. 20 ezer forintomba került átszámítva eddig...
"And my heart will leave you never."
mindenképp. illetve ő is megérhet egy próbát, mennyiért vállalja: hardveraprovolt írta:Nem ASUS szerviz volt, mondjuk itt a közelben nincs is. Érdemes volna oda vinnem?tucsoki írta:ASUS szerviz volt?
tick. tick. tick.
-
Nem ASUS szerviz volt, mondjuk itt a közelben nincs is. Érdemes volna oda vinnem?tucsoki írta:ASUS szerviz volt?
ASUS szerviz volt?
-
Már elvittem szervizben, ott nem tudtak segíteni, de ajánlottak egy magánembert aki meg tudná csinálni. Elvittem oda is, azt mondta okosabb döntés volna újat venni mert nagyon drága a javítás.tucsoki írta:Röviden-tömören: fordulj vele szakemberhez (szerviz elvállalja, magánember nem biztos) mert több kárt csinálhatsz mint hasznot. Bár mint látod az árakat, nem is igazán éri meg. Egy kijelző+burkolat/fedlap stb. csere nem olyan egyszerű normális gépeknél se.
Röviden-tömören: fordulj vele szakemberhez (szerviz elvállalja, magánember nem biztos) mert több kárt csinálhatsz mint hasznot. Bár mint látod az árakat, nem is igazán éri meg. Egy kijelző+burkolat/fedlap stb. csere nem olyan egyszerű normális gépeknél se.volt írta:Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?
Tehát ha megvenném, akkor kapnék pántokat és az egész műanyag keretet? (első és hátsó műanyag keret vagy mi a fos az)
-
Találtam azt is külön, +40 euró Kicsit soknak érzem egy műanyag keretért. Kb 100 eurómba jönne a megjavítása. Lehet inkább új notebookot kellene vennem.dodi írta: most látom, h a keret is repedt. szerintem itt azt nem kapsz.
Ez csak az LCD háta, bár gondolom csak az repedt meg a zsanéroknál, azért az LCD-t meg az elülső műanyagot szépen ráragasztani... hát hajrá.volt írta:Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?
szerk. most látom, h a keret is repedt. szerintem itt azt nem kapsz.
tick. tick. tick.
-
Van egy régi notebookom, amin eltörtek a pántok(ne kérdezzétek hogyan :Đ ) és a monitoron lévő műanyag keret. (ehhez csatlakoznak a pántok.) Körbenéztem Ebay-en, találtam is valamit, de fogalmam sincs ,h ez a képen mit tartalmaz mert fos a kép. Szerintetek ha ezt megvenném akkor csak simán kicserélném a monitort és működne?