A Chelsea igen, de nyáron még 50-et akart a Fiorentina érte. Közvetlenül egy jó VB-szereplés után érthető módon. Ha 35 lett volna a kivásárlási ára, akkor szerintem elhozták volna.cart írta:Kivásárlási áron hozta el a Chelsea a hírek szerint, 35 millióért...danianevem írta:Cuadrado már érdekes lehet, a VB-n kifejezetten jól tolta, ha nem 50-et kértek volna érte, a Barcában is jó lehetett volna.
Premier League
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Emellett a Chelsea még eladta Bertrandot is a Sotonnak 10 millió fontért, eszméletlen jól adják el azokat a játékosokat, akikre nekik már nincs szükségük.
Kivásárlási áron hozta el a Chelsea a hírek szerint, 35 millióért...danianevem írta:Cuadrado már érdekes lehet, a VB-n kifejezetten jól tolta, ha nem 50-et kértek volna érte, a Barcában is jó lehetett volna.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Schürrle egy igazi egyszerű, csendes melós, aki valamennyire azért érzi kaput. Mourinho szereti az ilyeneket, csak mivel Willian és Hazard is jobb játékos és a német meg gondolom nem akart padozni, így lelépett. 30 nagyon sok érte, de valóban lehet mutatni olyan árakat amihez képest meg arányosan megfelel.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kiemelkedő teljesítményre nem igazán emlékszem a némettől. Volt amikor jól szállt be, de összességében semmi extrát nem adott a Chelsea játékához. Cuadrado már érdekes lehet, a VB-n kifejezetten jól tolta, ha nem 50-et kértek volna érte, a Barcában is jó lehetett volna.alexoxladjackoxi írta:Az, hogy Mou nem játszatta az róla állít ki szegénységi bizonyítványt, nem Schürléről.
Te jó ég, megvédtem Mourinhót.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Ja-ja Oscarnak azért több kanadai pontja van. Schürrle pedig jó játékos, van neve, német, no meg persze világbajnok. Az, hogy Mou nem játszatta az róla állít ki szegénységi bizonyítványt, nem Schürléről. A mai árak mellett nem olyan vészes az a 30 milla.CS0ki írta:Mondjuk oscar néha eltalálja a kaput, Willian meg tényleg azt sem tudja merre van. Komoly tehetség kell ahhoz, hogy ilyen támadó pozícióban egy élcsapatnál ennyire impotens legyen valaki.
Emlékszem, hogy Mourinho már idején már nálunk is felvetődött Cuadrado neve, most végül megszerezte. Sokkal nem lesz szerintem erősebb a chelsea, de azért nem rossz játékos. Az viszont durva, hogy pénzügyileg milyen ügyesen nyomják, a folyton csere Schürlét eladják 30 millióért.
Mondjuk oscar néha eltalálja a kaput, Willian meg tényleg azt sem tudja merre van. Komoly tehetség kell ahhoz, hogy ilyen támadó pozícióban egy élcsapatnál ennyire impotens legyen valaki.
Emlékszem, hogy Mourinho már idején már nálunk is felvetődött Cuadrado neve, most végül megszerezte. Sokkal nem lesz szerintem erősebb a chelsea, de azért nem rossz játékos. Az viszont durva, hogy pénzügyileg milyen ügyesen nyomják, a folyton csere Schürlét eladják 30 millióért.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Már csak azért is,mert Oscar középen játszik,a kolumbiai meg kijjebb....ahogy a brazil is.alexoxladjackoxi írta:Willian valóban jobb egy fokkal (tényleg csak egyel), de figyeld meg, Mou mégis Oscarnak fog bizalmat szavazni.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- alexoxladjackoxi
Willian valóban jobb egy fokkal (tényleg csak egyel), de figyeld meg, Mou mégis Oscarnak fog bizalmat szavazni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az azért kemény, hogy willian helyére menne és nem az évek óta bűngyenge és amúgy sosem elég jó oscar meg benn vanalexoxladjackoxi írta:Szerintem alapembere lesz Josénak. A jobb szélen képzelem el Willian helyett. Azért ő a védekezéshez sem analfabéta, ez is szerepet játszhatott abban, hogy a Chelsea-be igazolt, főleg, hogy tudjuk ki az edzőjük...**CR7** írta:Árban kb azonosak voltak, úgyhogy felfogható cserének is.
Kíváncsi vagyok, hogy fog beválni Londonban Cuardado.
- alexoxladjackoxi
Szerintem alapembere lesz Josénak. A jobb szélen képzelem el Willian helyett. Azért ő a védekezéshez sem analfabéta, ez is szerepet játszhatott abban, hogy a Chelsea-be igazolt, főleg, hogy tudjuk ki az edzőjük...**CR7** írta:Árban kb azonosak voltak, úgyhogy felfogható cserének is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Legalább nem a barcát erősíti majd....tegyem hozzá egy barcába jobban beillene szerintem
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Árban kb azonosak voltak, úgyhogy felfogható cserének is.
Cuadrado signs
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... igns-.html
Schurrle departs
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... parts.html
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... igns-.html
Schurrle departs
http://www.chelseafc.com/news/latest-ne ... parts.html
- morientes
Flusztrációról szó sincs,de az biztos hogy Martinez nem nagyon találja a csapatnál az összhangot,az meg hogy vitte a szelvényem... Hát evvel az erővel akkor az egész PL,PD,bundesliga flusztrálhatna. A kisebb bajnokságokról nem is beszélve...Bocs ha rosszul emlékszem, de múltkor nem pont az Everton vitte a szelvényedet?
Szerintem csak a frusztráció mondatja ezt veled, mert az idei Dortmunddal és az idei Milannal bőven partiban lenne az Everton, oda-visszavágós rendszerben is.
S ha már flusztráció,benneteket miért idegesít ha valaki leírja xy-ról a véleményét? Hisz semmi rosszat nem írt pl nmate Besicről...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
2013 nyarán már német,spanyol elsőosztályú csapatok vitték volna!Persze nem "Everton szintűek"!Egyébként a szerződéshosszabbítása után nem sokkal kapott jobb fizetést!Arra meg, hogy "úgyis kivisznek a VB-re és majd felfigyelnek rám" nem nagyon tudott alapozni, mert még az U21-es bosnyák válogatottba sem hívták be, nem, hogy a felnőttbe!(arról meg nem is álmodozhatott kb, hogy kezdő lesz majd)Én azért valamennyire ismertem Momót nagyon megszerette itt a dolgokat, a focihoz hozzáállása is teljesen megváltozott, valamennyit fejlődött is nálunk, én tartom, hogy azt az új szerződést nem (de akkor legyen: csak) maga miatt írta alá!Szerintem a VB szereplésig azt sem tudták külföldön, hogy létezik Besic, szóval a hosszabbításkor még nem számíthatott rá, hogy el fogja bárki vinni. Pláne az Everton...
Persze nincs jó formában az Everton sem, de azért nem hiszem, hogy mondjuk egy Milan vagy egy Dortmund a jelen pillanatban olyan hatalmas előrelépés lenne!Szerintem jelen helyzetben nincs sok különbség egy Everton és egy Milan között pl!A Juve azért más persze, de szerintem Momonak van esélye eljutni akár oda is!(nem úgy mint Dzsudzsáknak)Mondjuk a everton ezektől a kluboktól elég messzi van,még egy milantól is...pláne most.És ebből a csapatból nem nehéz kilógni felfele.pláne hogy ennyi sérült van most.
Ott ahol egy Mirallas a kreativitás csúcsa...vagy egy Mc Geady...
Mondjuk így az egészet nem értem, mert az gondolom természetes, hogy a Fradi szurkolók miért szeretik és miért büszkék rá valamilyen szinten(az meg, hogy "de külföldi" nem indok főleg nem egy külföldi csapat szurkolói oldalán szerintem), az meg hogy a magyar média cikkez róla szintén természetes mivel nagy látogatottságot generál nekik!Persze ezen lehet idegeskedni csak szerintem nem érdemes!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk a everton ezektől a kluboktól elég messzi van,még egy milantól is...pláne most.És ebből a csapatból nem nehéz kilógni felfele.pláne hogy ennyi sérült van most.
Bocs ha rosszul emlékszem, de múltkor nem pont az Everton vitte a szelvényedet?
Szerintem csak a frusztráció mondatja ezt veled, mert az idei Dortmunddal és az idei Milannal bőven partiban lenne az Everton, oda-visszavágós rendszerben is.
Mirallast meg fikázzák a kihagyott büntető miatt, de amúgy nem rossz játékos, ahogy Baines, Coleman, Barkley, Jagielka vagy Pienaar sem.
Persze most nem megy az Evertonnak annyira a PL-ben, de arról se feledkezzünk meg, hogy a Dortmund sereghajtó a Bundesligában, a Milan pedig ha továbbra is kukázással akarja folytatni akkor pár év és irány a Serie B.
Ez a Besic ügy meg egy kis pozitívum a mennyeinek a sok szar között, nem kell ezt túllihegni.
- morientes
Mondjuk a everton ezektől a kluboktól elég messzi van,még egy milantól is...pláne most.És ebből a csapatból nem nehéz kilógni felfele.pláne hogy ennyi sérült van most.(hozzáteszem amikor 2013-ban lenyilatkozta, hogy Dortmund,Juve,Milan szintű csapatokba fog játszani mert tisztában van a képességeivel mennyien kiröhögték :shutup: )
LEGIO PATRIA NOSTRA
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mivel tudta, hogy pozitív irányba kilóg innen és elviszik így is, ezért nemár hogy nehezére essen egy új szerződés aláírása kis zsebpénz mellett. Azzal meg, hogy aláírta még azt is sugallta kifelé, hogy ő maga mennyire fontos a csapatnak, egy év után alatta az új szerződés.
Sok mindent nem kockáztatott. Win-win.
Rohadt jól csinálta, nem elvenni akarom tőle az érdemet. Csak nem látok bele többet a sztoriba, mint amit leírtam. Szóval peace, i'm out.
Sok mindent nem kockáztatott. Win-win.
Pontosan tisztában volt a képességeivel, erőt gyűjteni jött Magyarországra, mert Hamburgban nem tudott beilleszkedni és kiforrni.cart írta:Szerintem a VB szereplésig azt sem tudták külföldön, hogy létezik Besic, szóval a hosszabbításkor még nem számíthatott rá, hogy el fogja bárki vinni. Pláne az Everton...
Rohadt jól csinálta, nem elvenni akarom tőle az érdemet. Csak nem látok bele többet a sztoriba, mint amit leírtam. Szóval peace, i'm out.
Szerintem a VB szereplésig azt sem tudták külföldön, hogy létezik Besic, szóval a hosszabbításkor még nem számíthatott rá, hogy el fogja bárki vinni. Pláne az Everton...