Egyéb sportok

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
ferni

Re: Egyéb sportok

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 3., kedd 20:25

Zsombor írta: A SB-ról: elég korrekt döntő volt, de botrány a végjáték. Edzők istene, agyon copkodott Belichicknek annyi esze nincs hogy időt kérjen, ha a másik oldalt nem impotensek a végén, könnyen a nyakába lehetett volna varrni az egész bukót.
"Belichick 7 védőt rakott a boxba, 1 linebacker is volt bent safety helyett, jelentős akadályt képezve a futásnak. Ha futnak, abban benne van a yardvesztés is, ami jelentősen csökkentené egy későbbi futás esélyét a sikerre (Lynch 1/5 volt a szezonban ilyen szituációban). A passzjátékban, amit hívtak, nem volt benne a sack, mert Wilson gyorsan megszabadult a labdától. Ami még fontos volt, hogy a hazafiak nem kértek időt, így a Seahawks nem tudott cserélni, mert nem akarták elégetni az utolsó időkérésüket. Így tehát arra kényszerítette a Seattle edzőit, hogy védőformációra alapozzák a playhívást, amit meg is tettek. Nem jött be, mert a hazafiak számítottak rá, hogy ezt a játékot hívják ilyen felállás ellen, a videón kielemezték őket alaposan. Ez utólag remek húzásnak bizonyult, főleg az, hogy nem kért időt Belichick."

Forrás:
http://goingdeep.m.postr.hu/playelemzes ... terception

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 2., hétfő 23:52

Az túlzás hogy nagyszerű, de elég komoly. Példának okáért több száz kosár- és amerikai futballcsapat van. Elég szervezettek ezek a dolgok. Egész országban egyetemi szinten van kosár, foci, amerikai foci, baseball, hoki, golf, röplabda, lacrosse és még számtalan más sportágnak a bajnoksága. ncaa.com
Értem, kösz

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 2., hétfő 23:35

Amerikában más a sportrendszer, ezerszer veri bármelyik ittenit...nem csak úgy van, hogy jól van jól focizol átnyomunk...minden hülyét ők se tolnak át.
Az túlzás hogy nagyszerű, de elég komoly. Példának okáért több száz kosár- és amerikai futballcsapat van. Elég szervezettek ezek a dolgok. Egész országban egyetemi szinten van kosár, foci, amerikai foci, baseball, hoki, golf, röplabda, lacrosse és még számtalan más sportágnak a bajnoksága. ncaa.com
Zsombornál az igazság. Senki nem vitatja, hogy talán a legprofibbak a körülményeik és a szervezettségük, emellé egy hatalmas médiagépezet már egyetemi szinten. Viszont a fenti úgy baromság ahogy van, számolatlan példát lehetne hozni ahol füvezéstől kezdve, kocsmai verekedések, fegyverbirtoklás, nemi erőszak kísérlete merült fel egy két reménységgel szemben és a gépezet belelendült és volt ügy, nincs ügy. A másik pedig bármennyire is próbálod bizonygatni nem a játékos van az egyetemért, hanem fordítva. Nem a Yale, MIT, Harward, Columbia, Princeton adja a játékosokat hanem az LSU, Duke, Texas A&M félék. Az egyik csoportnál tényleg az oktatás a világhírű, a másiknál közel sem.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 2., hétfő 23:20

Az hogy elkezdenek egy szakot, nem is jelenti azt, hogy be is fejezik. Számtalan játékos lehúz egy évet egyetemen, aztán mennek az NFL-be. Akik el is végzik az adott szakjukat, azok nagyon-nagyon kevesen vannak, szóval az nem helytálló hogy sokuknak a tanulás volt az első. Szinte senkinek nem az volt.
wxyz írta: Mi ez a nagyszerű sportrendszer?
Nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok

A SB-ról: elég korrekt döntő volt, de botrány a végjáték. Edzők istene, agyon copkodott Belichicknek annyi esze nincs hogy időt kérjen, ha a másik oldalt nem impotensek a végén, könnyen a nyakába lehetett volna varrni az egész bukót.
Seahawks meg érthetetlen. Igaz Lynch 1 yardosról a szezonban 1-szer ért el td-t, 2-szer no gain volt, 2-szer pedig negatív futás, de hát akkor is. Annyira alap, hogy 1 yardról futtatok, hogy az nem igaz.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 2., hétfő 23:04

Mi ez a nagyszerű sportrendszer?
Nem kötekedés, csak kíváncsi vagyok

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 2., hétfő 22:59

Nem azt írtam h mind, de jópáran vannak köztük....hehe ha utálod a sportot ne nézd, nem kell fikázni mindent és mindenkit.

Amerikában más a sportrendszer, ezerszer veri bármelyik ittenit...nem csak úgy van, hogy jól van jól focizol átnyomunk...minden hülyét ők se tolnak át. Az már más kérdés, hogy utána mi lesz belőlük. Drog, alkohol, bulik...ez személy függő, de általánosítani az egész nfl-t szép nagy baromság. Ami az afrikaiaknak vagy braziloknak az itteni foci, az az amcsiknak az ottani, vagy a kosárlabda...baseball.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 2., hétfő 21:15

Azért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.
neeeeeeeee :lol: :lol: :lol:

ezt már nem bírom, megyek lefekszem aludni :lol:

amúgy ez pl olyan, hogy minden, amit az interneten írnak, az igaz. bizony, úgy ám. :happy:
Kép
Kép
Kép

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 2., hétfő 21:04

Azért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.
:lol:

Sportösztöndíjasok és töltenek Wonderlic tesztet, némelyeknél az is csoda, hogy szignózni képes az aláírását a szerződésre. Persze vannak kivételek. (Smith pl phdzik, Matt Birk is talán biokémiát végzett) Maradjunk annyiban, hogy ha a tehetség megvan, hogy NFL kész legyen az ember akkor kapni fog diplomát bármilyen is a mentális felkészültsége.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 2., hétfő 14:44

wZoLee7 írta: Azért jó ha tudod hogy a nagyja egyetemet végzett...sokuknak a tanulás volt az első.
Az nem jelenti azt, ha valakinek főiskolai végzettsége van, még okos is, van rá "pár" példa az életben, be kell ezt mutatni? :lol:
A másik meg, hogy egyetemi csapatból tudnak feljutni a legkönnyebben, és valószínű a sportösztöndíjjal vették fel oda őket. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 14:24

Ezért írtam, hogy néhány. Brady pl nem is ment bele, ha jól láttam.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 2., hétfő 14:20

nmate írta:
BBarni írta:A meccs végén ugye a "bunyó" ami nem volt túl szimpatikus,
Ez mondjuk benne van, mindkettő fél felől. Pláne, hogy NFL csapatokról beszélünk, néhány kigyúrt 2 méteres IQ bajnoknak nem kell kétszer mondani, hogy "gyere köcsög".
P. Krisz írta:Szerintetek mi lesz Brady sorsa ?
Szerintem most kellene azt mondania hogy állj , a csúcson vagyok , befejeztem .
Habár lehet hogy csábító neki az 5. gyűrű . :hmmm:
folytassa, esze ágában sincs befejezni...korábban is nyilatkozta már, hogy akár 40 éves koráig is szívesen csinálná

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 2., hétfő 14:00

Szerintetek mi lesz Brady sorsa ?
Szerintem most kellene azt mondania hogy állj , a csúcson vagyok , befejeztem .
Habár lehet hogy csábító neki az 5. gyűrű . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 13:55

Nem mondtam, hogy jellemző. Szerintem ezzel semmi baj nincs, valóban a "keserű vesztes" esete ez, de emberekről van szó, előfordul. Valószínű a feszültséget meccs közben levezetik általában, csak most a fordítás miatt a végén gyülemlett fel.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 2., hétfő 13:48

Annyira nincs benne, sőt, pont, hogy nem jellemző az NFL-re, ez nem az NHL. Nagyon ritkán elpattan az agyuk, de ez tényleg ritkaság számba megy, és hát egy Superbowlban az utolsó másodpercekben ilyet...keserű vesztes. Erre vannak nevelve, hogy ilyet ne.

Amúgy óriási meccs volt, és teljesen érthetetlen a passzhívás Carolléktól, Twitteren is ki voltak akadva Hall of Famerek, Emmitt Smith egyenesen a legrosszabb playnek titulálta a történelemben, de a saját játékosok is kritizálták a HC-t. Elsőre Bellichicket is hibáztattam, hogy nem kért időt a védekezésnél, de nem csak a kimenetel miatt, hanem később fejben lejátszva is úgy vélem, ez volt a helyes döntés.
Lynchet is kérdezték és a legmeglepőbb módon válaszolt (itt mind a válaszoláson és a válaszon is van a hangsúly):
Marshawn Lynch asked if he's surprised he didn't get the football. Says "No." I ask him, Why not? Says, "Because football is a team sport.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 13:04

BBarni írta:A meccs végén ugye a "bunyó" ami nem volt túl szimpatikus,
Ez mondjuk benne van, mindkettő fél felől. Pláne, hogy NFL csapatokról beszélünk, néhány kigyúrt 2 méteres IQ bajnoknak nem kell kétszer mondani, hogy "gyere köcsög".

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. február 2., hétfő 12:53

Mit csináltak? Bealudtam a "fergeteges" HT show-n.
A meccs végén ugye a "bunyó" ami nem volt túl szimpatikus, a szurkolóknál meg csak a himnusz alatti viselkedés nem tetszett!(persze lehet azt rosszul hallottam)

Tény, hogy sok az üresjárat, de én meg pont ezeknek a 15 perces összefoglalók megnézésnek nem látnám az értelmét!(a magam részéről) :)

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 2., hétfő 12:33

P. Krisz írta: Az előző két Superbowlt amikor a Pats játszott meg tudtam nézni mert nem volt se suli - se meló és kikapott , holnap dolgoznom kell és nem látom a meccset . :shifty:
Látnok vagyok . :mrgreen:
Megmondtam vagy megmondtam , önpacsi a múltbéli Krisznek . :agree: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 8:57

Az igen :lol:
A félidő több, mint a harmada a tiszta játékidőnek, és a kettő együtt kiadja a műsor bő 10%-át :lol: Beszarás.

Amúgy gecc, ez USA,ilyen reklám kell a népnek :lol: :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 2., hétfő 8:51

jól van gyerekek :lol:

most én szép lassan nyújtózom még egyet, aztán megnézem a negyed órás összefoglalót a meccsről.
ennyit is ér kb. :lol:

http://www.origo.hu/sport/20150113-ebbo ... tites.html

(fel nem foghatom, hogy lehet ezt a tömény unalmat nézni élőben)
Kép
Kép
Kép

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 2., hétfő 8:41

BBarni írta: Seattle nem volt szimpatikus(szurkolók+meccs vége)
Mit csináltak? Bealudtam a "fergeteges" HT show-n.

Vissza: