![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
![Király vagy! :salute:](./images/smilies/bow.gif)
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
Nah, ne kimeljetek.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 3:39
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 3., kedd 2:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 3., kedd 1:48
+1, de hogy miért mindig olyan, aki a negyedénél abbahagyta...András93 írta:Nem az a vége, de jó, hogy újra és újra előkerül a Lost. És valaki mindig benyögi ezt a marhaságot, általában az aki nem is látta
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 3., kedd 1:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 3., kedd 1:28
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 3., kedd 1:17
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!En mar nem emlekszek pontosan, de ja, valami hasonlo volt a vege. Olyasmi remlik hogy a sziget a purgatorium, es mind meghaltak a repulogepen, aztan ami utana kovetkezett abbol semmi nem valodi. Mindez az utolso elotti reszig egeszen maskeppen festett. En igy neztem ki kb az utolso resz vegen:Becksy23 írta:Lost - csak az nyissa meg aki végignézte!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem néztem a lost-ot, talán az első két évadot követtem még a tévében, aztán egyre több "hülyeség" jött be, és rámentem inkább más sorozatokra. Egyre több WTF jött be hogy most mi is ez a sziget, ugy voltam vele hogy szerintem ezt az író megálmodta, és leírt össze-vissza mindent, erre nem voltam túlzottan kiváncsi. Egy ismerősöm végignézte, és azt hiszem az utolsó részből elkaptam egy jelenetet, amiben kiderül hogy az egyik csávó kómás, és csak képzelte az egészet (legalábbis a képekből ez jött le). Ez most komoly?Hiába kérdeztem tőle hogy ez most mi volt, nem válaszolt, gondolom szégyelte hogy egy ilyen izére pazarolt xy órát
Akár pü-ben is várom a választ, mert pont azon gondolkoztam hogy az eleje végülis tetszett, és ugyis pont ledaráltam amit akartam, kéne valami új. De ha tényleg ez a vége inkább kihagyom
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. február 3., kedd 0:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 2., hétfő 23:31
Ismeros...Sierra írta:Igen, most belehúztam kicsit. Tegnap majdnem megnéztem az egész második évadot.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 2., hétfő 23:17
Készülj fel, mert a harmadik évaddal végleg el fog kapni a gépszíjTegnap majdnem megnéztem az egész második évadot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 2., hétfő 22:51
Igen, most belehúztam kicsit.Demes írta:Hát ez gyorsan ment![]()
Nekem is ez az érzésem volt, mérges is voltam, amikor belekezdtek a második évadba, a brigád feloszlott, teljesen új sztori, de aztán csak úgy alakult, hogy tetszett.Boky írta:nekem a dokkos cucc kicsit uncsinak tűnik barksdale-ék után, az remek sztori volt.
Ez viszont jó hír.PEEtör írta:
Végig fogják. Nekem az utolsó, 5. évad nem tetszett már annyira, de nem azért, mert a minőség esett.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 2., hétfő 22:48
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 2., hétfő 22:46
Pont ugyanígy voltam vele én is, a dokkos évadnál szüneteltettem picit, de aztán megéri folytatni, mert baromi jó lesz majd a folytatás.Boky írta:én nagyon megcsömörlöttem a 206/207nél, addig ment a napi 1-2-3 rész, de már kb 2 hete le vagyok ragadva![]()
nekem a dokkos cucc kicsit uncsinak tűnik barksdale-ék után, az remek sztori volt.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 2., hétfő 22:42
Végig fogják. Nekem az utolsó, 5. évad nem tetszett már annyira, de nem azért, mert a minőség esett.Sierra írta:The Wire S02
Furcsa volt úgy folytatni a sorozatot, hogy az első évad fő szála szinte teljesen a háttérbe szorul, de legalább nem vágták el, ez jó.Meg volt ennek is a feelingje, ez a dokkmunkás sztori faszán lett tálalva. Bár nekem eléggé furcsa volt a Barksdale féle buli után.
De hogy ritka profi egy sorozat ez, az tuti. Mindenesetre az vicces, hogy mindkét évad utolsó részében oldottak meg mindent, nekem kicsit összecsapottnak tűnt mindkétszer. De zseniális sorozat, eddig nagyon adja. Az utolsó pár részben visszatértek a gyökerekhez, remélem tartják ezt a 3. évadban.
Az egész.Még csak az első évadnak van ilyen felújított változata vagy már az egész sorozat fel van újítva?
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 2., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: Demes » 2015. február 2., hétfő 22:31
Hát ez gyorsan mentSierra írta:The Wire S01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 2., hétfő 22:17
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 2., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 2., hétfő 17:43
Szerintem erre gondolt. Ez mondjuk hasonlónak tűnik.sonic írta:Ez a Kingdom amit neztel ez a Von Trier fele Riget? Mert akkor a ketto osszehasonlithatatlan.![]()
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 2., hétfő 16:52
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem