FIFA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: FIFA
Mivel nost jott ki meg nincs sok belole,persze,hogy ennyi. Majd lejjebb megy az ara 1 honap mulvaraAnyaka írta:112.000 az "új" Doumbia. Korrekt ár.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
igen. arra fele megy az emberváltás
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Sergio Ramos, Benzema
Okés, értve. Nem fárasztalak már sokáig, ígérem.Anyaka írta:Igen, de az LB nem mindig oda vált, ahova ésszerű lenne, vagy nekünk kellene, így azt vagy gyorsan nyomogatod míg ki nem választja, akit akarsz, vagy a másik analóggal kiválasztod egyből.
Van jelentősége, hogy milyen irányban pöckölöm váltásnál az analógot?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Igen, de az LB nem mindig oda vált, ahova ésszerű lenne, vagy nekünk kellene, így azt vagy gyorsan nyomogatod míg ki nem választja, akit akarsz, vagy a másik analóggal kiválasztod egyből.
-
Köszi szépen.
Megpróbálom végrehajtani a tanácsokat.
Emberváltáson valami hasonlóra gondolsz?
"•Játékosváltás LB -vel : Amikor az LB vel váltunk embert a gép, mindig a legközelebbi játékosra váltja a labdát. Ez olyan esetekben lehet hasznos, ha össze vissza pattog a labda, és hirtelen kell odaváltani a labdához legközelebbi játékosokhoz.
•Játékosváltás jobb analóggal: Minden egyéb más esetben az analóggal való váltást javaslom, ugyanis ezzel tudjuk azt a bizonyos második szándékot lereagálni. Így tudunk a labdát játékostól kettővel , vagy hárommal távolabbi játékost kiválasztani."
Megpróbálom végrehajtani a tanácsokat.
Emberváltáson valami hasonlóra gondolsz?
"•Játékosváltás LB -vel : Amikor az LB vel váltunk embert a gép, mindig a legközelebbi játékosra váltja a labdát. Ez olyan esetekben lehet hasznos, ha össze vissza pattog a labda, és hirtelen kell odaváltani a labdához legközelebbi játékosokhoz.
•Játékosváltás jobb analóggal: Minden egyéb más esetben az analóggal való váltást javaslom, ugyanis ezzel tudjuk azt a bizonyos második szándékot lereagálni. Így tudunk a labdát játékostól kettővel , vagy hárommal távolabbi játékost kiválasztani."
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A gép elleni védekezéshez nem kell nagy okosság.
Vissza kell állandóan futni az emberekkel, és lezárni minden passzolási lehetőséget, vagy lövést blokkolni. Tartani kell a formációt, amíg nem hibáznak. Minden az emberváltásokon múlik, nem kell ide semmi varázslatos védekezés. Én ezeket a plusz embert hívok gombot nem is használom, mert állandóan megbontja az egész rendszert, mögötte meg az is befut az üres területre, akinek legalább fél lába van. A beadásokat sem blokkolom L2-vel, csak kivételes helyzetekben, mivel, ha erre rányomok, de mégis beadja, akkor nem igazán szereti kifejelni a védőm valamiért, mindig ilyenkor fejelnek le, az egyetlen fejes gólt is ebből kaptam eddig. Klasszikus megoldást használom rátapadok, amúgy is belelép a lövésbe automatikusan, ha van rá lehetősége, de legalább a benti védők kifejelik. Szóval, amit használni kell a bal stick, r2, meg az iksz és a kör, utóbbiakkal vigyázni, csak akkor, ha nem is szerelné le, de nem kerül 10 méteres hátrányba a védő, vagy nem futnak be mögé.
Gyakorold profin a védekezést, ha ott mennek már az 5-0, 6-0, maximum egy kapott gólos meccsek, akkor válts feljebb. Világklasszison annyi a különbség, hogy egy picivel gyorsabbak, meg sokat szeretnek bepasszolgatni a tizehnatosnál, amivel könnyen kijátszhatják a védőket, illetve nem szereled őket a félpálya előtt, míg profin, erre bőven van lehetőség.
Na meg persze a kamu tizenegyesek, a meg nem adottak, és az alap bugok száma is megnő.
Legendás meg könnyebb, mint a WC szint, ahogy évek óta, legalábbis nekem úgy tűnik.
Vissza kell állandóan futni az emberekkel, és lezárni minden passzolási lehetőséget, vagy lövést blokkolni. Tartani kell a formációt, amíg nem hibáznak. Minden az emberváltásokon múlik, nem kell ide semmi varázslatos védekezés. Én ezeket a plusz embert hívok gombot nem is használom, mert állandóan megbontja az egész rendszert, mögötte meg az is befut az üres területre, akinek legalább fél lába van. A beadásokat sem blokkolom L2-vel, csak kivételes helyzetekben, mivel, ha erre rányomok, de mégis beadja, akkor nem igazán szereti kifejelni a védőm valamiért, mindig ilyenkor fejelnek le, az egyetlen fejes gólt is ebből kaptam eddig. Klasszikus megoldást használom rátapadok, amúgy is belelép a lövésbe automatikusan, ha van rá lehetősége, de legalább a benti védők kifejelik. Szóval, amit használni kell a bal stick, r2, meg az iksz és a kör, utóbbiakkal vigyázni, csak akkor, ha nem is szerelné le, de nem kerül 10 méteres hátrányba a védő, vagy nem futnak be mögé.
Gyakorold profin a védekezést, ha ott mennek már az 5-0, 6-0, maximum egy kapott gólos meccsek, akkor válts feljebb. Világklasszison annyi a különbség, hogy egy picivel gyorsabbak, meg sokat szeretnek bepasszolgatni a tizehnatosnál, amivel könnyen kijátszhatják a védőket, illetve nem szereled őket a félpálya előtt, míg profin, erre bőven van lehetőség.
Na meg persze a kamu tizenegyesek, a meg nem adottak, és az alap bugok száma is megnő.
Legendás meg könnyebb, mint a WC szint, ahogy évek óta, legalábbis nekem úgy tűnik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
A védekezéssel én is nagyon rosszul állok, szerintem iszonyatosan sokat kellene gyakorolni... már arra gondoltam, hogy kiválasztok valami gyenge csapatot, aztán magamra engedem world classon a Real-t vagy a Barca-t
Egy-két hasznos tippnek én is örülnék
Egy-két hasznos tippnek én is örülnék
-
Sziasztok!
Légyszi valaki írja le nekem a lehető legszájbarágósabban, hogy hogyan kell használni a leghatékonyabban a taktikus védekezést. Előző szériákban is gondjaim voltak vele, de a 15-nél nagyon kijön a különbség, hiába rúgok X gólt, a védekezés frusztráció. Olvastam a neten angol és magyar leírásokat is, de nem egészen tudom gyakorlatba ültetni.
Akinek van türelme/ideje/kedve légyszi írja le, hogy hogyan használjam a kib@szott kontrollert (PS3) és mikor mit csináljak.
Nagyon köszönöm.
Légyszi valaki írja le nekem a lehető legszájbarágósabban, hogy hogyan kell használni a leghatékonyabban a taktikus védekezést. Előző szériákban is gondjaim voltak vele, de a 15-nél nagyon kijön a különbség, hiába rúgok X gólt, a védekezés frusztráció. Olvastam a neten angol és magyar leírásokat is, de nem egészen tudom gyakorlatba ültetni.
Akinek van türelme/ideje/kedve légyszi írja le, hogy hogyan használjam a kib@szott kontrollert (PS3) és mikor mit csináljak.
Nagyon köszönöm.
Csikára kb építheti át az egész csapatot, ha azt akarja hogy szegény jó összhanggal játsszon, vagy be kell dobni minden meccs elején cserekénthunmiller írta:Csatár posztra őt ajánlom, nekem nagyon bevált.
http://www.futhead.com/15/players/576/y ... chikhaoui/
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Csatár posztra őt ajánlom, nekem nagyon bevált.dannen írta:fifa worldben össze szeretnék dobni egy fun teamet, ahol minél több 5* skill move-os player lenne a támadósorban. annyi, hogy lehetőleg legyen minél olcsóbb, mert nem sok coinból gazdálkodom egyelőre valami ilyesmire gondoltam:
http://www.futhead.com/15/squads/20432860/
a védelem nem lényeges, a középpálya meg a támadók inkább. ebben ugye dinho, nani meg quaresma 5*. ha valakinek van valami jó/jobb ötlete szívesen fogadnám
http://www.futhead.com/15/players/576/y ... chikhaoui/
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Akkor oké,én örülnék. Máskérdés hogy nem lesz olcsóferni írta: Riascos, Fifa 14
STből RW lett a téli átigazolása utàn.
és biztos volt még ilyen.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Még a végén vehetem vissza Pogbát. Most adtam el 30k haszonnal
Egy római Doumbiával egész pofásan néz ki ez a csapat, bár Walkert sajnálnám nagyon a jobbosról: http://www.futhead.com/15/squads/20365118/
Egy római Doumbiával egész pofásan néz ki ez a csapat, bár Walkert sajnálnám nagyon a jobbosról: http://www.futhead.com/15/squads/20365118/