Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Szombaton néztem az eredmények-en, ott előre neki írták a sárgát. Megnéztem ,h végződött a meccs és akkor mar Koke-nak volt írva.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
4 sárgát írnak neki...a szombati pocsolyás meccsükön bemondta a kommentátor, hogy ez volt az ötödik, ki kell hagynia a derbit...Toti írta:raúl garcia nem eltiltott?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
az mennyire fedi a valóságot, h az atleticonál mindenki,minden egyes játékos játékra kész és bevethető állapotban van? vhol ezt olvastam,de meg nem tudom már mondani,h hol.
raúl garcia nem eltiltott?
raúl garcia nem eltiltott?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó szándékkal kérdem,de nincs ez kicsit túl misztifikálva?Ott a csütörtők,a péntek,meg a szonbat délelőtt...a futballista meg nem az az otthon ülő tipus,nem hiszem hogy otthon malmozik a szófán Chopint hallgatva és relaxál...És vajon miért mentek bele? :hmmm: Ez tipikusan az az eset volt, amikor konkrétan hétfő este lehetett volna játszani. Sokat számíthat sajnos, hogy ők pihentek egész héten.
Az NHL-ben naponta tolják a rangadókat,meccs-repülő-meccs,kb így néz ki a szitu...és a kulcsjátékosok ott is jégen vannak,átlag 30 percet a hatvanból,és az borzasztóan kemény...
Én nem hiszem hogy ezen múlna...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
És vajon miért mentek bele? Ez tipikusan az az eset volt, amikor konkrétan hétfő este lehetett volna játszani. Sokat számíthat sajnos, hogy ők pihentek egész héten.Hivatalos meccsen(fifa,uefa,lpf stb...) 72 óra kötelező pihenési idő az előírt. Ettől eltérni csak a két fél írásos beleegyező nyilatkozata mellett lehet.
Itt nincsen meg a 72 óra,valószínű a madrid beleegyezett ebbe.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
h3x0r írta:Most komolyan, mi a jo nem vasarnap jatszunk??
Raadasul nem is estere, hanem delutanra raktak a meccset
szerk.: megha jovo heten BL meccse lenne az Atletinek, megertenem, de igy..
Hivatalos meccsen(fifa,uefa,lpf stb...) 72 óra kötelező pihenési idő az előírt. Ettől eltérni csak a két fél írásos beleegyező nyilatkozata mellett lehet.
Itt nincsen meg a 72 óra,valószínű a madrid beleegyezett ebbe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Jaj, én már rettegek ezektől a meccsektől, most is este játszották a két kupameccset, mindkét éjszakám idegbeteg volt, így legalább van idő lehiggadni... A BL meccseket például el nem tudnám képzelni délután, na annak tényleg 20:45-kor van a legjobb hangulata.hunmadridista írta:Mondjuk én is jobban örülnék az esti meccseknek, mert egyrészt megvan a maguk hangulata, másrészt meg én is jobban tudnám követni az esti órákban a meccseket
Viccet félretéve, eddig csupa jó eredményeink születtek a bajnokságban, amióta zsinórban ezekben az időpontokban játszunk, remélem folytatódni fog szombaton is.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nem kell ezen meglepődni, nem szívatás csak szimplán üzlet az egész...az ázsiai piac meghódítása érdekében játszunk nagyrészt 12:00-16:00 között meccseket idén...jobb lesz ha megszokjátok, a hátralevő meccseink nagyrészt ezekben az időpontokban fogjuk játszani (12:00-16:00-18:00)...h3x0r írta:Most komolyan, mi a jo nem vasarnap jatszunk??
Mondjuk én is jobban örülnék az esti meccseknek, mert egyrészt megvan a maguk hangulata, másrészt meg én is jobban tudnám követni az esti órákban a meccseket
Nem kell félni...ellenünk még a holtak is feltámadnak játszaniikarus93 írta:Azt nem tudja valaki, hogy Arda Turan sérült?
Szombaton játszani fog ellenünk?
- ikarus93
Azt nem tudja valaki, hogy Arda Turan sérült?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Direkt szopatnak minket.h3x0r írta:Most komolyan, mi a jo nem vasarnap jatszunk??
- h3x0r
Most komolyan, mi a jo nem vasarnap jatszunk??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2015. február 4., szerda 22:53-kor.
- morientes
Xabi volt ott a kulcs.Mert hogy ő szerezte meg legtöbbször a labdát Meg néha Özil... Ja nemÖzil, DM... Két egylábas. Mégis a világ legjobban kontrázó csapata voltunk, míg itt voltak. Ők ketten és Karim voltak a fő játékosok a kontráknál.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ez tiszta nekem is, de egy meccsen rengeteg féle szituáció van.Marky írta:a kontrákkal szerintem semmi probléma nincs, maximum nem adja le mindenki egyből a labdát és ezért nem sikerül olyan nagy százalékban a kontragól. a sebesség megvan, a keresztbemozgások, a pontos átadások még mindig megvannak.
a másik ok pedig az, hogy tökig felvan tolva a játék, nincs elég szabad hely egy egész pályás kontrára. ha van abból általában gólt lövünk. a 10 mezőnyjátékosunkból 9 a támadóharmadban áll, labdaszerzésnél meg nincs elég terület csak úgy végjátszani.
a stílus átka.
Nem 90-10% a labdabirtoklás például 90 percen át. Már nem olyan eredménnyel használjuk ki a kontra lehetőségeket, mint anno. Ami amúgy nem feltétlen baj szerintem se, csak morientes mellé álltam, mert stílus ide vagy oda, de lehetne jobban csinálni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a kontrákkal szerintem semmi probléma nincs, maximum nem adja le mindenki egyből a labdát és ezért nem sikerül olyan nagy százalékban a kontragól. a sebesség megvan, a keresztbemozgások, a pontos átadások még mindig megvannak.
a másik ok pedig az, hogy tökig felvan tolva a játék, nincs elég szabad hely egy egész pályás kontrára. ha van abból általában gólt lövünk. a 10 mezőnyjátékosunkból 9 a támadóharmadban áll, labdaszerzésnél meg nincs elég terület csak úgy végjátszani.
a stílus átka.
a stílus átka.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hogy Te mindenben megtalálod a tökéleteset és mindent meg tudsz magyarázni. :Đdzsi91 írta:Nem felejtettünk el,csak mostanában bunkerező csapatokkal toltuk,barcának nyerni kell majd,rajtuk lesz a nyomás mert valszeg ponthátrányban lesznek,kifognak támadni.Ha okosan csináljuk nagyon elkenhetjük őket.
Inkább bunkerező csapatok ellen játszunk, ez igaz. De abszolút nem úgy működnek már a kontráink, mint régebben.
Olyan csapatok ellen is lehet esély kontrázni, akik végig bekkelnek, mert azért 1-1 támadásuk nekik is van.
Mondjuk amúgy főleg DM hiánya miatt nem megy annyira szerintem. Mára csak Benzema maradt, aki ebben is király.
Özil, DM... Két egylábas. Mégis a világ legjobban kontrázó csapata voltunk, míg itt voltak. Ők ketten és Karim voltak a fő játékosok a kontráknál.morientes írta:Ühüm,de egy jó kontránál folyni kell a töknek a csánkokon,nem akadhat el azon hogy valaki rakja egyik lábáról a másikra...én értem hogy egylábas futballistáké a jövő,de azért na...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
Ühüm,de egy jó kontránál folyni kell a töknek a csánkokon,nem akadhat el azon hogy valaki rakja egyik lábáról a másikra...én értem hogy egylábas futballistáké a jövő,de azért na...Nem felejtettünk el,csak mostanában bunkerező csapatokkal toltuk,barcának nyerni kell majd,rajtuk lesz a nyomás mert valszeg ponthátrányban lesznek,kifognak támadni.Ha okosan csináljuk nagyon elkenhetjük őket.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem felejtettünk el,csak mostanában bunkerező csapatokkal toltuk,barcának nyerni kell majd,rajtuk lesz a nyomás mert valszeg ponthátrányban lesznek,kifognak támadni.Ha okosan csináljuk nagyon elkenhetjük őket.morientes írta:Csak ezzel meg az a baj,hogy mi meg mintha elfelejtettünk volna kontrázni...dzsi91 írta:Ami ebből a meccsből is kiderult,hogy csúnyán leszopathatjuk őket idegenben is,ha nem bénázunk.Elképesztő mennyi területet hagynak katalánék a kontrákra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
Csak ezzel meg az a baj,hogy mi meg mintha elfelejtettünk volna kontrázni...dzsi91 írta:Ami ebből a meccsből is kiderult,hogy csúnyán leszopathatjuk őket idegenben is,ha nem bénázunk.Elképesztő mennyi területet hagynak katalánék a kontrákra.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Jó csapat a Sevilla , de hazai pályán ha bajnokok akarunk lenni , nem okozhat problémat , ki kell jönnie a difinek a 2 csapat között, na majd utána lesz meleg megyünk a gyökerekhez, azok ellenünk meg.döglenek a pályán plusz mumussá váltak.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A Bernabeuban nem hiszem. Azt inkabb hazai palyan csinaljak. Az elozmenyekbol kovetkeztetve konnyed merkozesnek kellene kovetkeznie.Csabi írta:le is fog kelleni, mert úgy néz ki más ezt nem teszi meg nekünk...
na majd nézzük a sevillát ellenünk szerdán, ahogy saját épséget nem kímélve mennek az elveszett labdáért is.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."