Én biztosan most adnám el. Számítani lehet rá, hogy upgradelik 1-2 héten belül az IF-et is, ezért sokan bevásároltak belőle, amiket egyszerre fognak kitenni, és eléggé lemegy majd az ára ettől.becike80 írta:IF Carvajalom
FIFA
Re: FIFA
-
- Kedvenc játékosaid: Modric Cr7
- Kedvenc csapatod: real madrid
Becksy23 írta:http://www.goldah.com/fifa15/ps3
Valaki rendelt már innen? Ha igen, le tudná írni pontosan hogy működik? Köszönöm.
ha rendel valaki innen az legális? nem számít csalásnak?
EAGAMES nem fog kivágni?
ill szerintetek mit tegyek van egy IF Carvajalom 29750ért vettem most 500k fölött van eladjam vagy üljek még rajta?
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Végre megvan a DIV1, erre mi van megint? Sehol a jumbo pack. R...
http://kepkezelo.com/images/3043uhf4si10vwlsxb8g.jpg
Világít a store, de rámegyek eltűnik, nincs ott semmi. A spéci pack után lehet rá esélyem, hogy megkapjam?
http://kepkezelo.com/images/3043uhf4si10vwlsxb8g.jpg
Világít a store, de rámegyek eltűnik, nincs ott semmi. A spéci pack után lehet rá esélyem, hogy megkapjam?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Az user information-t ki kell tölteni? Vagy az csak kupon miatt kell? Ha igen, a customer rep-hez mit kell írni?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Anyaka
Nem, de úgy megy:
Kifizeted megadod a csapatnevedet, eladó játékos nevét.
Majd kirakod a megvett összegért a játékost, akit megadtál 3 napra kell talán, és megveszik. De, ha veszel egy milliót annyit nem kapsz kézhez, valamennyit levon a piac is belőle.
Kifizeted megadod a csapatnevedet, eladó játékos nevét.
Majd kirakod a megvett összegért a játékost, akit megadtál 3 napra kell talán, és megveszik. De, ha veszel egy milliót annyit nem kapsz kézhez, valamennyit levon a piac is belőle.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
http://www.goldah.com/fifa15/ps3
Valaki rendelt már innen? Ha igen, le tudná írni pontosan hogy működik? Köszönöm.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
- Anyaka
Elkezdtek csökkenni az árak. Van valami oka, vagy csak véletlenszerű?
Pogba is 10 ezerrel biztos olcsóbb, mint két napja. Doumbia fele annyi, bár ez még mindig sok érte.
Az írek is visszaálltak felére. Belőlük, akkor most érdemes lesz venni? Márciusra ők biztos felmennek nem?
Pogba is 10 ezerrel biztos olcsóbb, mint két napja. Doumbia fele annyi, bár ez még mindig sok érte.
Az írek is visszaálltak felére. Belőlük, akkor most érdemes lesz venni? Márciusra ők biztos felmennek nem?
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom hol találod, de tuti hogy nagyon ritka. Én egyszer láttam Sao Paulo címert szóval tuti vannak brazil csapat címerek, viszont amin én kiakadtam, hogy nem találtam Carlot benne így R. Martínez lett az edzőm
+ Tegnap rájöttem, hogy ha nem megy az online(, mert tegnap tényleg semmi se jött össze) ott van az offline bajnokság, ahol is, elég jól "fizetnek" a meccsek és a feljutások + egyszerűen lehet teljesíteni ilyen accomplishments-eket...
kár, hogy nincs ilyen squad creater FIFA World-nek, mint FIFA 15-nek.
+ Tegnap rájöttem, hogy ha nem megy az online(, mert tegnap tényleg semmi se jött össze) ott van az offline bajnokság, ahol is, elég jól "fizetnek" a meccsek és a feljutások + egyszerűen lehet teljesíteni ilyen accomplishments-eket...
kár, hogy nincs ilyen squad creater FIFA World-nek, mint FIFA 15-nek.
[FIFA WORLD]
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ott kell, ahol a csapatodat állítod össze (Squad, második fül), hogy kik legyenek a kezdők, milyen felállás, stb, ott az utolsó fül (Tactics). Amit ott kiválasztasz, az lesz a meccsen az alapértelmezett (a Costum tactics-t pedig variálhatod is, ahogy neked tetszik).oroszisti írta:Fél év játék után jöttem rá, hogy nem tudok taktikát beállítani Hogy kell ? Már alap taktikát, hogy ne mindig meccs közbe kelljen nyomkodni. Ja és Karrier módról beszélek. Nem tudom eddig, hogy nem vettem észre.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Fél év játék után jöttem rá, hogy nem tudok taktikát beállítani Hogy kell ? Már alap taktikát, hogy ne mindig meccs közbe kelljen nyomkodni. Ja és Karrier módról beszélek. Nem tudom eddig, hogy nem vettem észre.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- LeagueofLesbians
valami nem stimmel. tegnap 13 win 2 draw... Ma 1d és 7L....
Egyszerűen ellenfél rúgja ki a labdát és a csatárom a védősorom mögött áll oO
El képzelni se tudom mi a gond ;s ;s
Egyszerűen ellenfél rúgja ki a labdát és a csatárom a védősorom mögött áll oO
El képzelni se tudom mi a gond ;s ;s
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
dannen, neked most milyen csapatod van?
Nálam az a baj, hogy 10k-m van és hogy ténylegesen erősítsek ez ahhoz kevés ;s
Nálam az a baj, hogy 10k-m van és hogy ténylegesen erősítsek ez ahhoz kevés ;s
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
Egyszerűen hihetetlen. Eddig simán nyertem a meccseket, feljutottam, bajnok lettem probléma nélkül. Most meg minden megváltozott karikacsapásra. Nem tudok nyerni, de annyira, hogy helyzeteket alig tudok kidolgozni. A KH-m ér fel a támadáshoz míg a Centerem, addig átveszi a helyét. Védekezni nem ér vissza a KP, támadásnál előrébb vannak, mint maguk a csatárok így nem tudok helyzetet kialakítani. Pedig chemistry 79 és mindenkinek az a "kedvelt" felállás, amit használok és 1 kivétellel mindenki a posztján játszik. (ST játszik RF-t)
Eddig nem volt semmi probléma, működött rendesen, de most mindenki ezt a 3-5-2vel jön ellenem és a játékosaim csak forognak össze vissza a pályán. 3vereség egymás után rúgott gól nélkül ;s pocsék játékkal, pedig nem is az, hogy annyival jobbak lettek volna mint én ;s
Ha meg most akar felállást váltani az kész vagyon lenne? igaz?
(bocsi dupláért)
Eddig nem volt semmi probléma, működött rendesen, de most mindenki ezt a 3-5-2vel jön ellenem és a játékosaim csak forognak össze vissza a pályán. 3vereség egymás után rúgott gól nélkül ;s pocsék játékkal, pedig nem is az, hogy annyival jobbak lettek volna mint én ;s
Ha meg most akar felállást váltani az kész vagyon lenne? igaz?
(bocsi dupláért)
[FIFA WORLD]
- LeagueofLesbians
én is a kis ~70 meccsemmel összekerültem egy sráccal, akinek több min 4k meccse volt....
EA serverekkel mi van?! Nem találok meccset és folyton kifagy a game keresés alatt ;s
connecting to opponent, pls standby... és semmi sem történik ,s
EA serverekkel mi van?! Nem találok meccset és folyton kifagy a game keresés alatt ;s
connecting to opponent, pls standby... és semmi sem történik ,s
[FIFA WORLD]
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Én is így gondoltam, hogy nem kéne megmaradnia semminek, csak megzavart a dátum a másik neve mellett... de akkor az nem befolyásol semmit. Jah a record-od megmarad? Mert láttam olyat, hogy valami 1100 win, 700 vereség meg ilyesmi... ennyire kocka, vagy a record az megmarad?
- deni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs
Nem marad meg semmi. A régi játékosoknak hamarabb nyit a WebApp, kapsz ingyen packokat, valamint vehetsz Fifa pontot és abból építhetsz csapatot.Sastre írta:Egyébként ha kijön egy új FIFA, akkor hogy szokott lenni az átállás? Mert láttam olyan csapatot, aminél azt írta, hogy 2012 óta tolja a FUT-ot. Ha majd bejön a Fifa16, akkor folytathatom a játékot a mostani csapatommal? A pénz meg szokott maradni?
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Egyébként ha kijön egy új FIFA, akkor hogy szokott lenni az átállás? Mert láttam olyan csapatot, aminél azt írta, hogy 2012 óta tolja a FUT-ot. Ha majd bejön a Fifa16, akkor folytathatom a játékot a mostani csapatommal? A pénz meg szokott maradni?
- LeagueofLesbians
valaki játszik itt FIFA World-t?
Engem nagyon kikészít, most div5-ben ilyen CR-Hazard-Falcao támadósorok, meg team of the weekből összetett full barcák ellen játszok az én kis csapatommal
+ aki játszik vele az tudna adni tanácsot, hogyan tudnék több zsetont keresni?
(egy tipp tőlem, formation modifierből ami 4-3-2-1re módosít, azt néha meglehet venni 150-600ért és simán eltudod adni 6000ért)
Engem nagyon kikészít, most div5-ben ilyen CR-Hazard-Falcao támadósorok, meg team of the weekből összetett full barcák ellen játszok az én kis csapatommal
+ aki játszik vele az tudna adni tanácsot, hogyan tudnék több zsetont keresni?
(egy tipp tőlem, formation modifierből ami 4-3-2-1re módosít, azt néha meglehet venni 150-600ért és simán eltudod adni 6000ért)
[FIFA WORLD]
Le fog ez menni bőven elég hamar.