HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 4., szerda 5:55
Végeztem két kevésbé népszerű sorozattal:
The Fades
Az árnyvilág bosszút akar állni az élőkön, minden ami természetfeletti, 6 részes pörgős, fordulatos cucc. Összességében nem tetszett annyira, leginkább a tini szálak miatt, egyszerűen allergiás vagyok rá. A régebbi kommenteket átnyálazva azért sokan rákaptak.
Manhattan
Az első atombomba megépítéseinek körülményeiről szól. Nem dokumentumfilm pontossággal mutatják be a történteket, de nem is azon van a hangsúly. Teljesen beszippantott, nagyon jó hangulata van, a 20. század eleji mentalitást próbálják átadni. Titkos városban a tudosók, katonák, kormány, hatalmi harc, családi szál, kémkedés, stb., bemutatnak szinte mindent. Viszont az arányokra nagyon odafigyelnek, ezt néhol bántam is meg nem is, mert lett volna ami érdekel, de legalább nem hozták magukat kellemetlen helyzetbe. Pár karakterrel érezhetően nem tudtak mit kezdeni, viszont ez sem rontott az élményen. Talán kicsit lassú vagy kiszámítható (kinek mi az), de az újdonság erejével dolgozik, tudtommal nem nagyon van/volt még ilyen sorozat. A 13 rész végig lekötött, közeledve a végéhez csúszott be 1-2 üresjárat. Az évadzáró remekül sikerült.