Martin Ødegaard - 21
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Martin Ødegaard - 16
felesleges ezen agyalni, már idén berobban a nagy csapatba
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Szerintem abszolút.Stílusra is megfelelő focit játszanak, kellően jók is. Persze kérdés, hogy mekkora ugrás lenne ez neki, azért továbbra is egy 16 éves gyerekről beszélünk. Ha feljut a Castilla, nem biztos, hogy akkora baromság lenne, ha maradna, kapna már lehetőséget esetleg itt-ott a nagy csapatban is. De ezt majd biztos tudják a szakértők!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Villarealba vajon jó helye lenne a srácnak?
Ott tudná szokni a spanyol ligát, ha kezdő lenne fejlődhetne rendesen szerintem.
Remélem nem kacsa a hír és sikerül valami normális csapatba kölcsön adni, ahol kezdő lehet.
Ott tudná szokni a spanyol ligát, ha kezdő lenne fejlődhetne rendesen szerintem.
Remélem nem kacsa a hír és sikerül valami normális csapatba kölcsön adni, ahol kezdő lehet.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Akkor hasonló véleményen vagyunk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem semmi. Akkor már esetleg a visszavágón, mikor eldőlt minden kap egy tízest.
Nem illik.
Akkora, hogy valószínűleg még Lucas Silva hogy fog játszani.peti_madrid írta:Mekkora a valószínűsége, hogy kap pár percet szerdán a kisgyerek? Gondolom a több gólos vezetés lehet a feltétele.
- peti_madrid
Mekkora a valószínűsége, hogy kap pár percet szerdán a kisgyerek? Gondolom a több gólos vezetés lehet a feltétele.
Van az 4,5 millió is.http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -just-1m-a
pl innen... itt monnyuk évi 1 millát írnak.
itt: http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/09 ... 95350.html
speciel 23 ezer fontot... de mindegy is. Akörül keres.
http://juventuz.blog.hu/2014/11/03/pogb ... emelkedhet
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Pont leszarom hogy mennyi a fizuja, ha CR vagy Messi szintű karriert fut be nálunk.. A világ egyik leggazdagabb klubja megteheti. Pont ahogy a kolléga mondta, kutya világ ez a mai. Ez van.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -just-1m-a
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Savant írta: amikor Pogba 23.000 eurót keres, aki jelenleg is toptoptop középpályás!
Mondjuk ezt kötve hiszem, hogy csak annyit keresne, ezt miből gondolod?
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- peti_madrid
Savant írta:Nagyon remélem, hogy enm száll el. Le kellett csapni rá, nagyon "oda voltam" érte és örülök is. Annak viszont cseppet sem, hogy egy alig 16 éves gyereknek heti 80.000 eurót fizet a Madrid -gyakorlatilag a castillás szolgálataiért egyelőre-, amikor Pogba 23.000 eurót keres, aki jelenleg is toptoptop középpályás! Kicsit.. """"""kicsit""""" beteg ez a sztori.
Beteg vagy sem, ez van. A klubnak belefért, a gyerek meg örülhet. A többit meg le kell szarni Nem a mi fizetésünket/ösztöndíjunkat/nyugdíjunkat adják neki hétről hétre. Ilyen kurva világot élünk, hogy már gyakorlatilag egy kisgyereket is kilóra kell megvenni egy Real Madridnak
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Nagyon remélem, hogy enm száll el. Le kellett csapni rá, nagyon "oda voltam" érte és örülök is. Annak viszont cseppet sem, hogy egy alig 16 éves gyereknek heti 80.000 eurót fizet a Madrid -gyakorlatilag a castillás szolgálataiért egyelőre-, amikor Pogba 23.000 eurót keres, aki jelenleg is toptoptop középpályás! Kicsit.. """"""kicsit""""" beteg ez a sztori.
CRISTIANORONALDO
Persze, 16 évesen 1-2 youtube videó alapján egyből a kezdőben a helye...Matt009 írta:Futballozni tud, szerintem a padunkra már simán odaférhetne. De azt is el tudnám képzelni, hogy a kezdőben is elférne.
ha a Valenciában lenne egy évet, akkor miért lenne ide számolva?Demes írta:És ha mondjuk elmegy Valenciába vagy bárhova kölcsönbe egy évre, akkor az is számít ebbe a 3évbe? Vagy ezt a 3 évet tényleg nálunk kell eltöltenie?
És ha mondjuk elmegy Valenciába vagy bárhova kölcsönbe egy évre, akkor az is számít ebbe a 3évbe? Vagy ezt a 3 évet tényleg nálunk kell eltöltenie?
Nemhinném hogy kölcsön lesz adva csak érdekel
Nemhinném hogy kölcsön lesz adva csak érdekel
-
Talán összesen 3 év kell neki az utánpótlásban, hogy saját nevelésnek legyen tekinthető.Ödegaard azzal hogy 16 évesen ideigazolt és valószínű marad 21 éves koráig, így Real Madrid nevelés lesz nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ödegaard azzal hogy 16 évesen ideigazolt és valószínű marad 21 éves koráig, így Real Madrid nevelés lesz nem?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Engem is megvett. Technika adott, ész adott, kb. a két legfontosabb tulajdonságban 10/10-es a gyerek, a többi képességet lehet fejleszteni. Úgy látszik a sebessége is rendben van, meg lennék lepődve, ha nem futna be karriert.M1Ö írta:Most elkezdtem keresgélni én is a videókat, hogy lássam mit alkotott. Normálisat nem találtam, csak ezeket, amiket fentebb linkeltetek. De megint bele néztem ebbe: https://www.youtube.com/watch?v=yEgMfbegLTg
Minden egyes megmozdulását élvezet nézni. Szerintem tiszta Messi a srác és ha olyan, vagy csak ahhoz hasonló karriert futna be...
Engem megvett, magas fizetés, meg hype ide vagy oda.
Amúgy engem is Messire emlékeztet, talán nem lesz annyira gólerős, de a játékra kifejtett hatása hasonlóan nagy lehet, és ha így lesz, akkor nagyon nagy vétel volt. Én bízom benne, hogy megfutja a karriert, amelyre predesztináltatott. Futballozni tud, szerintem a padunkra már simán odaférhetne. De azt is el tudnám képzelni, hogy a kezdőben is elférne. Minden megmozdulásában látszik, hogy jobban passzolna a csapatba, mint James vagy Bale.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most elkezdtem keresgélni én is a videókat, hogy lássam mit alkotott. Normálisat nem találtam, csak ezeket, amiket fentebb linkeltetek. De megint bele néztem ebbe: https://www.youtube.com/watch?v=yEgMfbegLTg
Minden egyes megmozdulását élvezet nézni. Szerintem tiszta Messi a srác és ha olyan, vagy csak ahhoz hasonló karriert futna be...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero