Megy a meccs!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Megy a meccs!
Aki nem látta, ne bánja! kb 6x hallottuk, hogy a Sevilla sokkal jobb.. mindem tekintetben! A Hajdú is g*ökér, hogy nem vágja szájon az ilyen beszéd miatt azt a nyomit... Hihetetlen!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
pedig nem nehéz, csak nézz át az ellenoldalranmate írta:Értelek
Kb. fél év óta először nézek sporttv-n Madrid meccset. Aki ezen nézi folyamatosan, hogyan bírja? Ennyi kretén faszt művészet összeszedni.
"A Sevilla jobban futballozott a Madridnál"
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak a szokásos Hegyi úrnmate írta:Értelek
Kb. fél év óta először nézek sporttv-n Madrid meccset. Aki ezen nézi folyamatosan, hogyan bírja? Ennyi kretén faszt művészet összeszedni.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Elviselhető Egyelőre még nem fogtam fel a mai napot.
Elhiszem!!! Nem is nagyon lehet....
Akit Emilio Butragueño vezet végig a Bernabéu túrán....
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Galacticos írta:isco h nyomja?
jesé?
és ütközésbe sérültek le, vagy csak rosszul léptek vagy hasonló?
a sevilla kapusának sérülését bezzeg mutatják az összefoglalóban
Ramos húzódás... utána lépett a labdának aztán helószia
Jamest meg vélhetően megtaposták, mert a lábfejét fájlalta
ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Értelek
- h3x0r
Ancelotti megmondta hogy a jobboson jol erzi magat. :ĐMatt009 írta:Apropó Bale. 35 percig semmi, majd átmegy a jobb oldalra, ahol eddig mindig gyenge volt, majd elkezd futballozni... Nem tudok kiigazodni rajta, mindig eddig megcáfolta azt a véleményt, amit kialakít magáról pár meccs alatt.
- Galacticos
isco h nyomja?
jesé?
jesé?
-
Félidei összefoglalót nézem csak. Ancelotti minek van? Ez valami bohóccsapat, bohócvédekezése.
de már megint időpontról beszélsz. direkt csinálod?nmate írta:Toti írta:mindegy mikor, időpontot nem is írtam miről beszélsz?
85. perces cseréket feldughatja Carlo az a helyzet, időhúzásra meg taknyosok szűztelenítésére jó.
kroos helyére érkezzen csereként a második félidőben lucas silva, h lássam a tagot és kroos meg legyen megkímélve egy esetleges sérüléstől.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Erre a meccsre semmi szükség. 2 sérülés itt, 1 ott, 2-0-nál a Sevilla elkezd fát vágni, mindezt a derbi előtt.... A hülye klub VB miatt szívunk ezzel a meccsel, nagyon pechesek vagyunk.
Az egyetlen pozitívum Jesé gólja. Simán játszhatna Bale helyett, nem lennénk hátrébb... Apropó Bale. 35 percig semmi, majd átmegy a jobb oldalra, ahol eddig mindig gyenge volt, majd elkezd futballozni... Nem tudok kiigazodni rajta, mindig eddig megcáfolta azt a véleményt, amit kialakít magáról pár meccs alatt.
Az egyetlen pozitívum Jesé gólja. Simán játszhatna Bale helyett, nem lennénk hátrébb... Apropó Bale. 35 percig semmi, majd átmegy a jobb oldalra, ahol eddig mindig gyenge volt, majd elkezd futballozni... Nem tudok kiigazodni rajta, mindig eddig megcáfolta azt a véleményt, amit kialakít magáról pár meccs alatt.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Jese utan idegbol utanarugott a sevillas, labdanak a kozelebe nem volt. Torlesztes volt egy elobbi lokesert. Az ilyen takarodjon le a palyarol.LeagueofLesbians írta:minek kellett volna pirosnak lennie? kimentem borértsonic írta:az akkora piros mint a haz.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- nmate
Toti írta:mindegy mikor, időpontot nem is írtam miről beszélsz?
85. perces cseréket feldughatja Carlo az a helyzet, időhúzásra meg taknyosok szűztelenítésére jó.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
James, Ramos megsérült, undorító sevilla, és amugy egy káosz a meccsGalacticos írta:vki kicsit összefoglalná nekem?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sérülés,gól,sérülés,gól,sérülés, khedira bomba.Galacticos írta:az egész első félidőről lemaradtam.
vki kicsit összefoglalná nekem?
és nem, nem akarok visszaolvasni köszi.
A sorrendben nem vagyok biztos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2015. február 4., szerda 21:44-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
az egész első félidőről lemaradtam.
mindegy mikor, időpontot nem is írtam miről beszélsz?nmate írta:Már 2 csere volt, 80. percig nem lesz itt csere, ha nő az előny is max. 70. perc.Toti írta:2. félidőben kroos - lucas csere könyörgöm.
kroos - lucas
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy Kroost eddig nem pihentette, most már nem is tudja. Jön az Atleti, jön a BL... csoda lesz, ha nem sérül le.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
Már 2 csere volt, 80. percig nem lesz itt csere, ha nő az előny is max. 70. perc.Toti írta:2. félidőben kroos - lucas csere könyörgöm.
2. félidőben kroos - lucas csere könyörgöm.