Gareth Bale - 18
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
Bale-el az a legnagyobb gond, hogy elszállt magától, nagy lett a mellény...tiszta önző az egész ember...hol van már a tavalyi alázatos, megdöglök a mezért játékos?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nyilván úgy értette,hogy kiharcolt egy szabit,belekezelt a gyerek a kapura tartó lövésbe,majd a jogos tizit berugta.Technikailag valóban eldöntötte,de mondjuk kelkett hozzá az az idióta cordoba játékos isazért, mert a cordoba ellen belőtt egy 11est nehogy már azt mondjuk, h "idén is ő az".
tavaly megértem. jó tavasza volt, le is írtad, azokat adom.
Persze így lett a dolig perfect
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
azért, mert a cordoba ellen belőtt egy 11est nehogy már azt mondjuk, h "idén is ő az".idén is eldöntötte a Cordoba elleni meccset, azon kívül is volt 1-2 fontos gólja. Nem mondom, hogy feltétlenül ő kell nekünk, én sem szeretem nézni, de kell egy valaki CR mellé. Idén Bale az. Ha idén is elvégzi a "piszkos munkát", hát nagyon nehéz lesz jó szívvel megválni tőle.
tavaly megértem. jó tavasza volt, le is írtad, azokat adom.
de az idei szezonban meg sem közelíti azt a teljesítményt. mint már korábban leírtam, lassan egy jó beadást sem lehet már elvárni tőle, mert v be sem adja mert elönzőzi (ami 10ből 10x szarul sül el) vagy ha beadná, akkor biztos, h emberbe bassza v át a hosszúra bedobás.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az tény, hogy nem ő nyerte meg mindegyiket, de a korábbi sokszor hiányzott 1-1 gól, amit akkor CR-től vagy Benzemától vártunk, de nem jött. Ő akkor és ott berúgta. A spanyol kupagyőzelmet viszont ne vegyük el tőle, mert azt konkrétan ő nyerte meg.Arbeloa legalább jól fogalmazott, hogy azt mondta, gólt szerzett, nem pedig azt, hogy megnyerte a csapatnak, mint itt sokan gondolják.
Ezekért a gólokért lett idehozva. Aki jó játékot várt tőle, az el van/volt tévedve. Tavaly maradéktalanul hozta azt, amit elvártunk és el lehetett várnunk tőle. Fölösleges olyan dolgokat elvárni, amit úgysem tud teljesíteni. A számokat meg többé-kevésbé hozza idén is, úgy hogy CR Benzema és James is rendszeresen betalál Bale számai nem rosszak. James is csak a számaira lehet büszke idén, Bale sem szomorkodhat, ha a számokat nézzük.
Ettől függetlenül, ha 80 milla vagy afölötti ajánlat érkezik érte, el kell adni, nem is kérdés, nem való ide, Reussal, Hazarddal, Sanchezzel, de akár Jesével/Ödegaarddal is jobban lennénk játékban. Egyetlen kérdés van, méghozzá az, ha elmegy, akkor marad-e/érkezik-e CR-en kívül olyan ember a csapatba, aki elő tud lépni olyan szituációban, amikor kell a gól, és megrúgja a szükséges találatot. CR-től nem lehet elvárni, hogy egyedül döntsön el minden meccset, valaki kell mellé. Benzema eleget volt itt, hogy lássuk, hogy ő nem az az ember. Ha tudunk olyan játékot produkálni nélküle, amivel mint kés a vajon át tudunk gyalogolni mindenkin, akkor el kell adni. De ha nem tudunk egyértelműen az ellenfeleink fölé nőni, akkor kell valaki, aki a szorult helyzetekben dönt. Bale tavaly eldöntött egy spanyol kupát, fontos gólt szerzett a BL döntőben, idén is eldöntötte a Cordoba elleni meccset, azon kívül is volt 1-2 fontos gólja. Nem mondom, hogy feltétlenül ő kell nekünk, én sem szeretem nézni, de kell egy valaki CR mellé. Idén Bale az. Ha idén is elvégzi a "piszkos munkát", hát nagyon nehéz lesz jó szívvel megválni tőle.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
R.M.C.F írta:CS0ki írta:Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"
Meddig fogják még ezt emlegetni vele kapcsolatban? Engem már eléggé idegesít, és szerintem azért sokat jelent az is, hogy állandóan ezt kell elővenni a "védelmében".
Most gondolj bele,még itt lenne két évig,és még 3-4 döntőt,egy bl ,egy szuperkupa,egy liga végmeccs és egy spanyol kupadöntőt is eldöntene.......mennyire troll lenne az ember?
Arbeloa legalább jól fogalmazott, hogy azt mondta, gólt szerzett, nem pedig azt, hogy megnyerte a csapatnak, mint itt sokan gondolják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
CS0ki írta:Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"
Meddig fogják még ezt emlegetni vele kapcsolatban? Engem már eléggé idegesít, és szerintem azért sokat jelent az is, hogy állandóan ezt kell elővenni a "védelmében".
Most gondolj bele,még itt lenne két évig,és még 3-4 döntőt,egy bl ,egy szuperkupa,egy liga végmeccs és egy spanyol kupadöntőt is eldöntene.......mennyire troll lenne az ember?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nézd,ha Koplárovics Béla 10 évig tudott abból profitálni,hogy gólt szerzett a manchesternek,akkor a mi Bélánk ehhez képest non+ultra ::DCS0ki írta:Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
Esetleg ha az Atletico ellen győztes gólt lő szombaton,akkor megbocsátok neki.....
De nem biztos.....
De nem biztos.....
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- Eres
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Xabi
- Kedvenc csapatod: fehérszív
https://www.facebook.com/video.php?v=702470809800102 random szeruen adta most be a fakbúk, tudom csak reklám, de még itt is annyira darabosan mozog az emberunk , angliába való nem ide
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Megértelek,de mit mondjon..? Valamivel kell védeni,nem kóstolhatja be Ő is..CS0ki írta:Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Arbeloa: “Balenek nyugodtnak kell lennie, három gólt szerzett három döntőn"
nem, h egy real madridban testvérem. de megye2-ben páros lábbal rúgnak tüdőn, ha ilyet csinálsz. nem pláne minden meccsen(!!!) mert a faszi mostmár minden meccsen eljátssza.Victor írta:tegnap ugyan a szokottnál egy kicsit jobb volt (2-3 remek kiugratása, és szintén ennyi bevált csele volt legalább), de amit megint elönzőzött, az már sok. ancelottinak lépnie kell, ez nem megengedett egy real madridban.
egyébként meg itt volt az esélye, h egy cr nélküli csapat esetleges vezérbikája legyen.. finom szólva sem élt vele. sőt,tovább rontotta az összképet.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
tegnap ugyan a szokottnál egy kicsit jobb volt (2-3 remek kiugratása, és szintén ennyi bevált csele volt legalább), de amit megint elönzőzött, az már sok. ancelottinak lépnie kell, ez nem megengedett egy real madridban.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
realistahuni írta:Most lenne vagány padoztatni a derbin, de sajnos kizárt.
Nem tudom hogy nem ég a pofája őszintén ezután a sok lófaszjóska teljesítmény után.
Szerintem az a vicc, hogy meccsről-meccsre javulgat Ő magához képest.
De persze még mindig kevés, amit produkál.
Sajnos mivel nem lesz James ezért teljesen logikátlan lenne a padoztatása... mégis,hogy állnánk ki?
4-4-2 Jesé-----------Isco
--------Ronaldo-Benzema-
Vagy esetleg Jesé helyén Ronaldo elől meg Chicharito?
Teljesen logikátlan lépés lenne. Szóval én ezt a sajnos szót levenném a mondatodról, mivel tényleg Ő a legjobb opció jelenleg (és talán ide mehetne a sajnos)
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Most lenne vagány padoztatni a derbin, de sajnos kizárt.
Nem tudom hogy nem ég a pofája őszintén ezután a sok lófaszjóska teljesítmény után.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Na abból kíváncsi vagyok hogy fogunk mi Reus+Pogbát venni.ikarus93 írta:Baletől meg kell szabadulni a nyáron,80 millió eurót kapunk érte összeteszem a két kezem, abból a pénzből meg a Reus+Pogba pakkot el kell hozni.
80-ért esetleg az utóbbit..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
majd manchesterben megérti.Amíg nem érti meg hogy kevesebbet vállaljon,egyszerűen játsszon,és próbálja a könnyebbet választani,addig ez lesz,mindig bizonyítania kell azt hogy igen,jó formában vagyok,így meg huzamosabb ideig nem lehet játszani,túl nagy a teher minden labdaérintésen..
majd béla magára veszi a csapatot ronaldo nélkül...bwaahahahahahahahaha
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nagyon túl van sztárolva ez a két csóka.ikarus93 írta:Baletől meg kell szabadulni a nyáron,80 millió eurót kapunk érte összeteszem a két kezem, abból a pénzből meg a Reus+Pogba pakkot el kell hozni.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ronaldo és Bale: https://www.youtube.com/watch?v=cUEVIyhpzY0tucsoki írta:Tudom is ki az: linkwxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven
- Bullet T
Azt nem tudom elfelejteni, mikor egy meccsen ollozva akart felszabaditani es nyakon rugta az ellenfel jatekosat...persze tizenegyes lett beloletucsoki írta:Tudom is ki az: linkwxyz írta:Érthetetlen az ember, mintha egy másik játékos játszana a mostani szezonban Bale néven