Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 6., péntek 20:19

Nem csodálkozom, és szerintem Oscar-t sem fog kapni, tipikus sok jelölésből semmi, mint a True Grit, vagy a tavalyi American Hustle. Félórára nem szokták odaadni. A maradék másfélben meg átlagos volt a film. Egy díj persze becsúszhat, de több, már extrém lenne.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 6., péntek 19:48

Én a Birdmannel sem bírok egyelőre, zseniális a színészi felhozatal, de ezen kívül mást vélek felfedezni ami a képernyő előtt tartana.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 6., péntek 18:05

The Giver - fogalmam sincs, hogy minek nézek meg ilyen filmeket, gyerek film, nagyon szar. :D

Holtodiglan: elég brutális, de nem tetszik a végkimenetel. 7/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 6., péntek 6:21

Magyar film éjszakája volt Debrecenben, pár sorban értékelném a látottakat:

Szabadesés

Pálfi folytatta a Taxidermiát, undorító értelmetlen fos, értékelhetetlen basszus. Hihetetlen ez az ember. Csinál egy Taxidermiát, ami borzasztó, aztán előáll egy Final Cuttal, ami istentelenül zseniálisan király, aztán meg megint előhozakodik egy ilyen nézhetetlen okádékkal. Hihetetlen ember. :lol:

2 / 10

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

Keserédes humor, nagyon sok helyen magamra ismertem. Ritka jó film volt, biztos megnézem még, mihelyst elérhetővé válik.
Esetleg ha valaki látta már, és tudna válaszolni: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az mit jelentett a filmben, hogy végig lábujj hegyen jár, vagyis felemelt sarkakkal, majd a legvégén leteszi a sarkát és úgy lépdel nagyokat előre? Nem tudom értelmezni.

9 / 10

Fehér Isten

Pár jelenet nagyon Sharknado feeling volt, jópárszor felröhögtem, de összességében tetszett. Jó volt hogy két szálon futott a történet, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kutyás részek marhára zseniálisak voltak és a vágások is királyul lettek megoldva. :mrgreen: Mikor Hagen kutya vezérletére megindul a kutyahadsereg, aztán vágás és a karmester int és zenélni kezd a zenekar....zseniálisak voltak az ehhez hasonló húzásaik. :lol: Viszont az "emberes" részt eléggé összecsapottnak éreztem. Szóval egyik pillanatban utálja a lány az apját, a következőben meg csak úgy hirtelen semmi ok nélkül elkezdik megszeretni egymást... ja, hihető, így működnek az emberi kapcsolatok. :lol: A kutyák emberibb kapcsolatokat ápoltak egymással, mint az emberek, ami most így belegondolva lehet direkt lett így csinálva.

8 / 10

Délibáb

Keleti vadnyugat, hortobágyi western, focista négerrel, rabszolgahajcsár románokkal.. mi kell még? Nem szeretem a westernt úgyhogy ezt sem tudtam teljesen élvezni, de az ötlet nagyon tetszett.

6,5 / 10

Utóélet

Jól indult, de a végével nem nagyon vagyok kibékülve. Úgy indult mintha mondani, tanítana akarna valamit, de ebből érzésem szerint sok mindent nem sikerült kihozni. Több volt benne, de azért egynek ez is elment.

5,5 / 10

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 5., csütörtök 21:58

whiplash

10/10.

év filmje nálam az interstellarral és a birdmannel együtt.
Kép
Kép
Kép

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 5., csütörtök 11:27

Boky írta:nem vagyok nagy filmnéző. évente megnézek kb. 5-10 filmet, meg 6*10^23 sorozatrészt. talán azért mert, a sorozatok az utóbbi 10-15 évben magasan a filmek fölé nőttek (vagy a filmek csökkentek minőségileg?), vagy mert elunom magam egy 2 órás történeten. ha moziban nézem akkor elalszok, ha itthon akkor van, hogy 1 hét alatt 10 részletben szenvedem le.
En nem is azt mondanam hogy annyival tobb a jo sorozat, inkabb azt, hogy kevesebb sorozatot joval tobb ideig tudsz elvezni.

Tegyuk fel 2014-ben minden vasarnap este 1.5-2 orat arra szantal, hogy megnezz egy uj filmet.
Az osszesen 50 darab 2014-es film. Ha ugyanennyi ido alatt sorozatokat akarsz nezni, akkor sokkal konnyebben talalsz 10-11 kabeles sorozatot.

Na de ez csak heti 1 film. Ennel azert sokan tobbet neznek.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 5., csütörtök 10:24

Na jól van ez a videó nem büntet , hanem bűntett bakker . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 5., csütörtök 10:08

Ha komolyan gondolnák, akkor nem lenne 7 része.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 5., csütörtök 10:05

danianevem írta:B-kategóriás akciófilm (Wanted, Taxi 2, Rock, Statham-összes) leghülyébb jeleneteit sikerült 3 percbe sűríteni.
Ez már ZS, kétlem hogy ők is komolyan gondolnák :lol: Mondjuk ha ZS kategóriásnak készült, elég jó azért. :lol:

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 5., csütörtök 10:03

Furious 7? Mikor tűnt el a Fast a nevükből? Nem mintha ez lenne a legnagyobb baj vele, csak miaszösz. :lol: A trailerről annyit: azért nem semmi, hogy szinte valamennyi B-kategóriás akciófilm (Wanted, Taxi 2, Rock, Statham-összes) leghülyébb jeleneteit sikerült 3 percbe sűríteni. :lol:
GT37 írta:A négy film közül a Leviatán keltette még fel az érdeklődésemet (maga a téma és a magas pontszám miatt is :D ), majd megpróbálok arra is sort keríteni.
Hogy ne csalódj hatalmasat, a pontozási rendszerem: mindig műfajon belül értékelem, 9-es a must see, 10-es a must see+ van valamilyen a filmen túlmutató üzenet/kritika.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 5., csütörtök 10:00

Jó de ezen más miatt. Nevetséges hogyan tudnak kitalálni is ilyet, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fut brájen a zuhanó busz tetején és elkapja az autó hátsó spoilerét, ami milliméterekre a szakadék mellett driftel. Zseniális fantázia, látni kell.

Ted első részén meg személy szerint én spiccesen sem tudtam nevetni, az annyira szar :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 5., csütörtök 9:55

Én a Ted2 traileren szakadtam egy jót :lol:
Meg lesz valami Agymanók mese. :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 5., csütörtök 9:48

https://www.youtube.com/watch?v=yISKeT6sDOg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

Fix, hogy megnézem, ilyen jóízűt még nevetettem traileren.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 5., csütörtök 1:10

birdman

nem vagyok nagy filmnéző. évente megnézek kb. 5-10 filmet, meg 6*10^23 sorozatrészt. talán azért mert, a sorozatok az utóbbi 10-15 évben magasan a filmek fölé nőttek (vagy a filmek csökkentek minőségileg?), vagy mert elunom magam egy 2 órás történeten. ha moziban nézem akkor elalszok, ha itthon akkor van, hogy 1 hét alatt 10 részletben szenvedem le.

no spoiler, de jobb félni...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont ezt a filmet majdhogynem megszakítás nélkül végignéztem, fantasztikus volt. ötletes, vicces, tanulságos, kézzel fogható. michael keaton minden díjat megérdemel, ahogy látom a golden globeot már megkapta, az oscarért nem tudom kik ellen harcol, de azt is megérdemli. norton is remek volt.
az operatőri munkához hasonlót még életemben nem láttam, az valami elképesztő teljesítmény.

9/10

és egy kis off: mivel januárban lejárt a bankkártyám, ma aktiválni akartam a paypalon az újat, és az aktiváló kódra várva a számlatörténetemben észrevettem, hogy január 26-án volt egy 7.1xx forintos terhelés az imdbpro-tól. WTF??? :lol:
a szar is megállt bennem, fogalmam sem volt ilyenről, gyorsan fel is mentem az oldalra, megnéztem mi a stájsz.
aztán a vérnyomásom tovább duplázódott mikor megláttam, hogy augusztus óta havonta, összesen 6x leszipkáztak 25,xx dollárral... már majdnem tárcsáztam a pápát, hogy áldjon meg mert mindjárt előtör belőlem az antikrisztus. :lol:
de szerencsére nagyon jó fejek voltak, most írtak, h az esetleges headshotaimat (??? :lol: ), rezuméimat és adataimat kérésemre azonnal eltávolították, és visszatérítenek minden egyes terhelést.

és továbbra sem tudom, h lett ez előfizetve, v h mi ez az imdbpro, még sosem jártam az oldal ezen bugyraiban. :D

TL;DR: birdman fasza, imdb-sek jó fejek.

lui
Kedvenc csapatod: barsza

HozzászólásSzerző: lui » 2015. február 4., szerda 14:36

palesz77 írta:
TéOeM írta:Jurassic World spot:
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
Ez meg nagyon várós! Bár tuti szar lesz.. :lol:
Eddig nem láttam egy előzetest sem, de ezt most megnéztem. Ééés, ez mi? Géppuskával darálják a dögöket helikopterről, meg cápával etetik a nagy úszódinót, ezek után meg jön a totális roham a gyíkok részéről. Ezek után azon se lepődnék meg, ha a film közepén kiderülne, hogy valójában az LV-426-on vannak és hirtelen az egyik T-Rex mandulájából kimászna egy facehugger.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. február 4., szerda 14:21

danianevem írta:Mandarinok (Mandariinid)

Észt dráma emberségről az embertelenségben. Roppant letisztult és egyszerű nyelvezetű, de hihetetlen komoly morális kérdéseket felvető film. 8.5/10
Megnéztem én is, nagyon tetszett, köszönöm az ajánlást. Szeretem az ilyen filmeket, betekintést engednek egy itthon nem annyira ismert ország/tájegység kultúrájába, az ottani emberek életébe, néhány fontosabb eseménybe. Annak pedig különösen örültem, hogy nem volt jelen az a jellegű túlzott, erőltetett drámaiság, az események folyamatos pörgetése, az akciódússág (ha létezik ilyen szó :mrgreen: ), amely - számomra - sok filmet el tud rontani. Volt egy jó ritmusa az egésznek, a színészek nagyot alakítottak (leginkább talán az, aki Ivót játszotta), és tényleg baromi elgondolkodtató volt.

(Egyébként az alapszituáció néhány ponton emlékeztetett a Kiskakukk című filmre, amelyről már írtam korábban egy-két sort.)

A négy film közül a Leviatán keltette még fel az érdeklődésemet (maga a téma és a magas pontszám miatt is :D ), majd megpróbálok arra is sort keríteni.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 3., kedd 8:12

Luigi-K1 írta:Megnéztem Az ajánlat(The Proposition) című filmet...
Valaki ajánlotta itt nemrég...

Nagy kár volt....Finoman fogalmazva sem jött be... :(
A western témánál előjött az Ausztrália c. alkotás is, annak kapcsán ajánlottam. Odaírhattam volna, hogy elég sajátságos a film nyelvezete. Sorry. :-(

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 2., hétfő 22:21

h3x0r írta:Azt nem mondanam hogy rosszak, csak semmi ujat nem tudnak mutatni. Maga a hangulat a trilogia osszes reszeben ugyanaz. Ha az elso resz nagyon bejott, akkor a kovetkezo kettot is szeretni fogod.
Pontosan erről van szó, ha elkapott az első rész hangulata, a zenék, a beszólások, szövegek meg maga a sztori, akkor a másik kettő is tetszeni fog. Legalábbis én totálisan így voltam vele. Rohadtul bejött mind három rész, szerintem zseniális atmoszférája van (persze rengeteg tesznek ezért a színészek benne), na igen, a sztárparádéról nem is beszélve... :loveyou:

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 2., hétfő 21:40

Megnéztem Az ajánlat(The Proposition) című filmet...
Valaki ajánlotta itt nemrég...

Nagy kár volt....Finoman fogalmazva sem jött be... :(
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 2., hétfő 21:23

sentry írta:Taken 4 trailer!
Pedig ebben a sztoriban is lenne potenciál.. :D
TéOeM írta:Jurassic World spot:
https://www.youtube.com/watch?v=4mvWuky1g0g
Ez meg nagyon várós! Bár tuti szar lesz.. :lol:

Vissza: