Mennyei futball
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mennyei futball
Bajnerrel van a bajom csak. Ezt leszámítva én is örülök, hogy összetartanak.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Miért? Anglia magyarok összeálltak és csináltak maguknak egy jó bulit, ennyi a történet. Semmi rosszat nem látok benne.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
azt adom én is, ritka nagy pöts ez a mi bálintunknmate írta: Hát én kajak azt hittem kiutaztak néhányan unalomból
Mondjuk a mondandóm másik fele még igaz marad. Ha számít nekik az ok, ha nem.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem erről van szó,nekem már nagyon régóta unalmas.h3x0r írta: A bajnoksag szunetel, nincs semmi uj hir, az emberek meg elvarjak a posztokat. Persze hogy unalmas az, hogy magukat ismetlik.
Mindenhova a Torghelle,Zombori akkor ez a Bajner,Kovács gyerek van írva,legalább is a posztok 70%-a erről szól,esetleg jön egy MTK szurkolók kép,Mészöly és ennyi.
Nekem unalmas..Elsőnek jó poén volt,de amikor 75. bőr van lehúzva egy emberről az már olyan szánalmas,hozzá teszem ha kijön egy Ronaldo kép,vagy hogy aranylabdás lett,akkor egyből jön a "de Ő nem MB1-es" meg a faszom tudja.
Kicsit retardált társaság lovagol ezen szerintem..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- nmate
Hát én kajak azt hittem kiutaztak néhányan unalombólcsabi* írta:ha jól tudom nem utaztak ki hanem a kinti magyarok gyűltek össze
Mondjuk a mondandóm másik fele még igaz marad. Ha számít nekik az ok, ha nem.
- h3x0r
A bajnoksag szunetel, nincs semmi uj hir, az emberek meg elvarjak a posztokat. Persze hogy unalmas az, hogy magukat ismetlik.miro írta:Nekem úgy az egész Trollfoci már baromi unalmas.
Szerintem ezek az emberek egyebkent is kint elnek.nmate írta:Trollfocival semmi baj nem lenne az ég világon, de van egy réteg akik túlzásba esnek, példa erre, hogy kiutaztak egy olyan játékost ünnepelni aki nyilvánosan szarbanézi a szülőhazáját. A Trollfoci emiatt nem okolható, ők nem ezt kezdték el.
Egyebkent a facebook esemenynel ezt irta az egyik "szervezo":
Kód:
Tisztelettel köszönöm mindenkinek aki eljött erre a meccsre!!! Az esemény oldal létrehozojának külön is...
A véleményem:
Troll igy, Troll úgy...
Azért egy dolgot értsetek meg: nekünk itt kint teljesen mást jelentett ez a mai meccs!!! Mi most nem trollkodtunk. Mi most MAGYAROK összejöttönk (az okok qrwára nem érdekesek) és nagyon jól éreztük magunkat!!! Végre szurkolhattunk klub hovatartozás nélkül!!! Volt itt kispesti, uttestes, dió, debreceni meg minden egyéb (bocs, hogy ha kimaradt valaki) meg természetesen Fradista. Nekünk ez az este sokkal több volt mint amit az otthoni trollok gondolnak!!! Mi tényleg szurkoltunk tiszta szivvel a Notts-nak és Bálintnak és qrwa jól éreztük magunkat!!! Ez az este már nem trollkodás volt! Ez a szivünkböl jött!! Mindegy, hogy miért és hogyan indult ez a "bajnersztori", de nekünk itt távol a hazántól ez mást jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet a TrollFoci-nak, a Notts-nak és Bálintnak, hogy ennek részesei lehettünk!!!
...és mire e sorokat leirtam a szemem könnyes lett. Pedig elmultam 50.
Tavaszra szerveznék egy buszos Notts meccs kirándulást természetesen nonprofit alapon! Ezt az esemény oldalt használnám a továbbiakban is.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
ha jól tudom nem utaztak ki hanem a kinti magyarok gyűltek összenmate írta:Trollfocival semmi baj nem lenne az ég világon, de van egy réteg akik túlzásba esnek, példa erre, hogy kiutaztak egy olyan játékost ünnepelni aki nyilvánosan szarbanézi a szülőhazáját. A Trollfoci emiatt nem okolható, ők nem ezt kezdték el.
- nmate
Trollfocival semmi baj nem lenne az ég világon, de van egy réteg akik túlzásba esnek, példa erre, hogy kiutaztak egy olyan játékost ünnepelni aki nyilvánosan szarbanézi a szülőhazáját. A Trollfoci emiatt nem okolható, ők nem ezt kezdték el.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
wxyz írta:Inkább a közösségi oldalaknak. A felhasználók egy része az ezeken lévő dolgok után brika módjára megy'shutterisland írta:azért nem semmi, milyen ereje van a trollfocinak.
Egy ideig még nekem is vicces volt ez a Bajner téma, de már sok, erőltetett
Nekem úgy az egész Trollfoci már baromi unalmas.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Inkább a közösségi oldalaknak. A felhasználók egy része az ezeken lévő dolgok után brika módjára megy'shutterisland írta:azért nem semmi, milyen ereje van a trollfocinak.
Egy ideig még nekem is vicces volt ez a Bajner téma, de már sok, erőltetett
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Notts County meccsen a magyar szurkolók
Plusz a 44.percben elkezdtek tapsolni, majd kiabálni egy "No Bajner, No Party" rigmust elképesztő.
szerk.: Itt a taps
Plusz a 44.percben elkezdtek tapsolni, majd kiabálni egy "No Bajner, No Party" rigmust elképesztő.
szerk.: Itt a taps
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azért nem semmi, milyen ereje van a trollfocinak.
eljutottunk odáig, hogy ma megrúgta az első gólját a notts gárdájában bajner, aztán a magyar tábor előtt ünnepeltette magát.
eljutottunk odáig, hogy ma megrúgta az első gólját a notts gárdájában bajner, aztán a magyar tábor előtt ünnepeltette magát.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
FM | Csapatépítő száguldás Törökországban
Böde
Mateost nem tanították meg Madridban vezetni az biztos! (Ültem már mellette kocsiban, ott sem sokkal jobb )
Doll => Doll,kicsit másképp
Böde
Mateost nem tanították meg Madridban vezetni az biztos! (Ültem már mellette kocsiban, ott sem sokkal jobb )
Doll => Doll,kicsit másképp
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Igazi romániai tündérmese
Sajnos nem az első eset, hogy egy csapat a BL-ben vitézkedik, majd csődközelbe kerül...
Sajnos nem az első eset, hogy egy csapat a BL-ben vitézkedik, majd csődközelbe kerül...
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
haszi írta:Sziasztok. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnék (kizárólag helyben/online) foglalni jegyet DVSC-Fradi barátságos meccsre? Február 21-én lesz, ha jól emlékszem és azt a hétvégémet pont Debrecenben fogom tölteni, ki nem hagynék egy ilyen meccset Csak, mert én már néztem a Nagyerdei Stadion oldalán, de nem írnak semmit róla...
Szerintem ha írsz a debreceniek email címére([email protected]) akkor biztos válaszolnak!
Ennyivel előre még biztos nem tudsz jegyet foglalni, általában 3-4 nappal előre lehet(legalábbis nálunk, szerintem ott is így lehet kb) jegyet venni, de szerintem nem lesz gond biztos jut jegy neked is!(ha nyilvános lesz!)
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Sziasztok. Valaki tudna segíteni, hogy hol tudnék (kizárólag helyben/online) foglalni jegyet DVSC-Fradi barátságos meccsre? Február 21-én lesz, ha jól emlékszem és azt a hétvégémet pont Debrecenben fogom tölteni, ki nem hagynék egy ilyen meccset Csak, mert én már néztem a Nagyerdei Stadion oldalán, de nem írnak semmit róla...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elnézést a hibáért, persze, hogy Simon, Dárdai is rendre bizalmat szavazott neki.numberone1 írta:Egy pillanatra Holmant is lehetett latni "20"-ban.lordgabi írta:Németh Krisztián (Újpest) az 1890 Münchennél folytatja, a 14-es mezszámot kapta meg.
Lovrencsics szabadrúgásból egyenlít az Anzsi ellen a 90. percben.
Simon Krisztian.
Hat igen, Besic az Evertonba tudott igazolni a mennyeibol, a mi fiataljainknak mar csak Bundas 2 a szint.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Egy pillanatra Holmant is lehetett latni "20"-ban.lordgabi írta:Németh Krisztián (Újpest) az 1890 Münchennél folytatja, a 14-es mezszámot kapta meg.
Simon Krisztian.
Hat igen, Besic az Evertonba tudott igazolni a mennyeibol, a mi fiataljainknak mar csak Bundas 2 a szint.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Németh Krisztián (Újpest) az 1890 Münchennél folytatja, a 14-es mezszámot kapta meg.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.